Selam yeni ameliyat olmak isteyen arkadaşlar için. İyikimustafa bey ve ekibiyle tanıştım. 3sene oldu çok memmunum çok güzel kilo verdimameliyatta hiç sıkıntı çekmedim. Konturollerimide düzenli olarak... Mehr ansehen
Doç. Dr. Mustafa Atabey, bariatrik cerrahi (tüp mide, gastrik bypass), onkolojik cerrahi ve mide kanseri tedavisi alanlarında uluslararası standartlarda hizmet veren, 15 yılı aşkın tecrübeye sahip bir cerrahtır. Kariyeri boyunca binlerce başarılı operasyon gerçekleştirmiş olan Dr. Atabey, tedavi sürecinde bilimsel veriler, modern teknoloji ve hasta memnuniyetini esas alır. Her hastasına bireysel tedavi planı sunarak, operasyon öncesi ve sonrası tüm aşamalarda profesyonel bir takip sağlar.
Cevizli, Bağdat Cd. No:547, 34846, Maltepe, Türkei
- mustafaatabey.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Lazerli kıl dönmesi ameliyatı
Bilgi ve deneyimleri sayesinde başarılı bir operasyon geçirdim. Kendisine ve ekibine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim.
Önelikle hiç kimsenin hastne ve doktora…
Önelikle hiç kimsenin hastne ve doktora düşürmesin düşersekte böyle işini seven ilgili başarılı bir doktora denk getirsin tşk ederim ilginiz alakanız için
Çok başarılı bir ameliyatı sizlere çok…
Çok başarılı bir ameliyatı sizlere çok teşekkür ederiz
Boa tarde
Boa tarde, chamo me andreia e vim fazer a cirurgia bariatrica a Turquia, quero agradecer a todos os medicos, enfermeira e nutricionista por toda ajuda e gentileza que tiveram, fui muito bem recebida
Recomendo a toda agente
Great hospital experience
The Professor was so professional and very kind since the beginning, came to my room before the surgery, to comfort, after the surgery right away to check on me and the next morning, early, to give me updates. Man full of knowledge, that check his patients full of care. Thank you professor!
Dr.Mustafa Atabey'e tüp mide ameliyatı…
Dr.Mustafa Atabey'e tüp mide ameliyatı oldum,gayet başarılı ve ağrısız bir surecti.Dr İlker bey,Diyetisyen Dilay Hanim,Koordinatör Seray Hanim hepsi çok ilgilendiler sagolsunlar.Hastanenin doktorundan temizlik personeline kadar hepsi çok ilgiliydi.Bu ameliyatı düşünenler tereddüt etmeden kendisini bu ekibe emanet edebilir.Hersey için çok tesekkurler🙏
Başta Mustafa Atabey olmak üzere ekip…
Başta Mustafa Atabey olmak üzere ekip arkadaşı İlker bey ve genel koordinatörü Seray hanım, Dilay hanım emekleri için çok teşekkür ederim. İlgi ve alakaları paha biçilemez, büyük titizlikle işlerini yaptıkları göz ardı edilemez sizlere teşekkürü borç bilirim saygılarımla…
Best doctor ever
tüp mide ameliyatı…
23 şubat 2026 da tüp mide ameliyatı oldum doktorum mustafa atabey ve ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim
Maltepe Medicalpark hastanesinde 2…
Maltepe Medicalpark hastanesinde 2 şubatta Sayın Doçent Dr. Mustafa Atabey ve Sayın Dr. Mehmet İlker Özel ile, tüp mide ameliyatı oldum. Süreç çok hızlı ve çok kontrollü bir şekilde ilerledi. Ameliyattan çıktıktan sonra ağrı, sızı hiçbir zorluk çekmedim. Diyetisyenimiz Dilay Hanım`a ve Seray Hanım`a da cok tesekkur ediyorum. Ameliyat öncesinde olduğu gibi sonrasında da çok ilgilendiler. Sürekli gözlem ve takip altında tuttular. Muhteşem bir ekip keşke daha önce tanışmış olsaydım. Servisteki hemşireler ve bütün personeller herkes muhteşemdi. Medicalpark Maltepe Hastanesine, Mustafa Hocam ve ekibine sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız.
Soy paciente bariátrica que vine desde…
Soy paciente bariátrica que vine desde murcia España a operarme con el DR. Mustafá ATABEY.
A todo vuestro equipo traductor, BERAT DEREDAM, profesional DILAY la dietista y a todos sin duda el mejor equipo del MEDICAL PARK muy atentos y sin duda no e conocido mejor hospital que tan buena atención con los pacientes muy empáticos felicidades a todos por vuestro cariño.
Öncelikle Mustafa Atabey hocamiza…
Öncelikle Mustafa Atabey hocamiza sonsuz ṣükranlarimi bildiriyorum amaliyatimizin harika gecmesi sebebiyle çok ilgilendiler özellik le ön konuṣmalar da zamanimizin cok olmasi zaten kaliteyide beraberinde getiriyor , tabiki önce harika bir ekibi olan bir kadro organize bir harika dietisyen imiz inanilmaz alakadar oluyor ve hastane personrli güker yüz ve hizmet gerçekten on numara tüp mide amaliyat olmak isteyenlere tavsiye ederim hiç çekinmesinler .
Mustafa hoca
Mustafa hoca, mükemmel bir doktordur. O'na sonsuz, bir güven duygusu hissedebilirsiniz... Kendisi çok güleryüzlü inanılmaz enerjisi olan bir doktordur. Teşk ederim Mustafa Hoca'm.
Me acabo de operar con el doctor…
Me acabo de operar con el doctor Mustafá atabey y estoy muy encantado ! El trato ha sido increíble , están muy pendientes de mí y de la evolución . Agradecer al equipo y sobre todo a la dietista Dilay y Berat el traductor por ese trato tan cercano. Los recomiendo muchísimo !
Mustafa Atabey hocam ve ekibi çok …
Mustafa Atabey hocam ve ekibi çok ilgili ve çok nazikler süreç içerisinde hic bi zorluk yaşamadan Tüp mide ameliyatım gerceklesti herkese tavsiye ediyorum hocamızı, ameliyat sorası birebir ilgilenmektedir
19 ocak tarihinde tüp mide ameliyayı…
19 ocak tarihinde tüp mide ameliyayı geçirdim. Çevremde çok fazla olan vardı herkes çok ağrılı geçirdiği için endişem vardı. Ama korktuğum gibi olmadı. Çokk teşekür ederim 😊😊
Mustafa hocama teşekkür ederim emeğine…
Mustafa hocama teşekkür ederim emeğine sağlık
Mustafa bey çok iyi bir doktor
Mustafa bey çok iyi bir doktor. Çok ilgili idi. Kendisine eşim adına teşekkür ederim
Gostermis olduğunuz ilgi alaka ve…
Gostermis olduğunuz ilgi alaka ve guleryuzunuz için siz ve ekibinize sonsuz teşekkürlerimizi borç biliriz. Sizler gibi hocalarimiz sayesinde yaşama ve ülkemizin geleceğine dair umutlarımız daha da yükseliyor. Teşekkür ederiz.
Türkiyede sayılı Cerrahlardan biri olan…
Türkiyede sayılı Cerrahlardan biri olan Dç. DR. Mustafa hocama gerçekleştirmiş olduğu ameliyat için teşekkür ederim.