Banner for Musikundervisning.dk

Musikundervisning.dk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God nem måde at finde musikundervisning på. Musikskolen i min egen kommune havde ingen pladser i soloundervisning, så var denne side en oplagt mulighed for at finde en underviser til mit barn. Vi fik... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ville egentlig give 5 stjerner til underviser. Giver 4 da jeg ikke bryder mig om konstant at blive bedt om at vurdere mine oplevelser. Undlad venligst at sende flere skemaer til mig. Jeg er typen der... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hjemmesiden er direkte misvisende opbygget, sådan at de annoncerede priser skal få en "indenfor", men den reelle pris (ca. dobbelt så høj, for mig fra 570 annonceret til 917kr) først præsenteres i bet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Generelt godt tilfreds med ydet service, altid blevet imødekommet med en frisk tone, af glade mennesker, og et tilfredsstillende resultat. Sidst i forb. m refusion af ubrugt klippekort, samt ældre bor... Mehr ansehen

1. Musikschule
  2. Erwachsenenbildungsstätte
  3. Heimunterrichtsinstitut
  4. Nachhilfeanbieter
  5. Softwareunternehmen

Über Musikundervisning.dk

Vom Unternehmen geschrieben

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en dansk online musikskole, der gør det nemt at finde, booke og administrere privat musikundervisning. Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden er i top.

For elever og forældre tilbyder vi et overskueligt overblik over kvalificerede undervisere inden for en bred vifte af instrumenter. Det er nemt og trygt at tage kontakt, aftale forløb og håndtere betaling ét samlet sted.

Alle forløb administreres direkte på platformen, hvor kommunikation, planlægning og betaling er samlet. Det skaber gennemsigtighed og tryghed for både elever og undervisere og sikrer en professionel ramme omkring undervisningen.

Vi arbejder for at skabe de bedste rammer for den private musikundervisning, så elever nemt og sikkert kan modtage god undervisning af dygtige musikundervisere. Alt dette for at sætte musikken og musikundervisningen i fokus, så elev og underviser kan fokusere på at udforske musikken.

Sådan finder du en underviser

Du finder din næste musikunderviser på vores søgeside. Du skal bare skrive hvor og i hvilket instrument, du vil have undervisning, så viser vi dig alle undervisere i nærheden.

Du kontakter undervisere via deres profiler og får besked, så snart de vender tilbage på din henvendelse.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@musikundervisning.dk. Vi bestræber os på at svare hurtigt og hjælpe dig godt videre.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

114 Bewertungen

40 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mega godt

Super god måde at finde en underviser.

Eneste forbedring der kunne laves, ville være at der stod hvor underviser holdt til, den eksakte adresse.

Ellers ingen klager her fra

31. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft den store fornøjelse at…

Jeg har haft den store fornøjelse at have Jonas som trommerunderviser. Jeg havde aldrig prøvet Musikundervisninge.dk før, men det er helt sikkert, det rigtigt platform til at finde og booke musikundervisere. Det er også en god mode at lære at spille en instrument.

25. August 2021

Fornem behandling

Kom i en situation privat hvor jeg ikke kunne overskue fortsat undervisning. Er blevet behandlet så imødekommende både mht overførsel af klip og til sidst tilbagebetaling. Vil helt klart bruge musikundervisning.dk når jeg igen er på toppen.

20. August 2021

Positivt indtryk

Positivt indtryk. Kæmpe udvalg af lærere. Kommunikation med skolen er ekstremt effektiv og hurtig. Hjemmesiden er let og praktisk at bruge. Vores erfaring har været meget vellykket.

20. August 2021

En rigtig god oplevelse.

Guitarundervisningen ved Birgitte Bjørn har været meget god og håndteringen af betaling, aftaler osv. har været problemfri. Vi kommer gerne tilbage.

12. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er mange virkelig dygtige og…

Der er mange virkelig dygtige og erfarne undervisere på Musikundervisning.dk.
Og så er det super smart med klippekort, der nemt kan refunderes og/eller udskydes.
Jeg har kun positive ting at sige om de lærere jeg har mødt samt administrationen af hele sitet.

21. Mai 2021

Højt serviceniveau

Booking af undervisning mv. fungerer godt og gnidningsfrit, og det generelle serviceniveau er rigtig højt. De er både fleksible og hurtige til at svare på spørgsmål, fx ift. forlængelse af tidsperiode for klippekort samt refusion.

19. Mai 2021

Varmt anbefales

Vi har benyttet os af muligheden det seneste 1 1/2 år og har været virkelig glade for det. Vi fandt efter to forsøg det rette match til vores søn. Og han har udviklet sig meget. Tiden er desværre ikke til klaver i øjeblikket så det er sat på pause. Men de varmeste anbefalinger fra os.

12. Mai 2021

Kan anbefale musikerundervisning.dk

Jeg er blevet undervist i både sang, klaver og rytmik hos underviserne på musikundervisning.dk. Jeg har kun haft gode oplevelser med underviserne. Undervisning handler jo også om kemi, og der er det jo en fordel, at man kan "afprøve" de undervisere, som man har udset sig - indtil man finder den, som kan det, som man gerne vil lære og kemien er god. Søgefunktionen på hjemmesiden giver mulighed for at søge på profiler og geografi, og gør det nemt at finde de relevante undervisere. Administrationen hos musikundervisning.dk er også meget serviceorienterede og professionelle, når man henvender sig. Derfor kan jeg kun anbefale musikundervisning.dk som musikskole.

12. Mai 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det fungerer rigtig fint med kontakten…

Det fungerer rigtig fint med kontakten mellem elev og underviser.
Klippekortordning fungerer perfekt og er lige til at gå til.

Er der ændringer i din hverdag med flytning til et andet geografisk område, er de meget forstående på kontoret med at få tingene til at passe. En god oplevelse af et professionelt team der står bag dig og klar til at hjælpe.

4. Mai 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr