Lækkert produkt og hurtig levering.
Fantastisk produkt, kan bruges til mange ting muskelsmerter, ømhed og min yndlings funktion, i sengen ;) Konen blev MEGET glad, da jeg lige tog den frem, man skulle tro der havde været oversvømme... Mehr ansehen
Vild kundeservice! Jeg købte en musclerep, jeg ønskede egentlig at afhente hos ham i Vejle, men da min bil havarede, så leverede han den i Esbjerg Det viser så sig ret kort tid efter, at d... Mehr ansehen
Fantastisk produkt og ufattelig god service! Jeg købte en MassagePistol og modtog den allerede dagen efter. Virkelig hurtig levering. Produktet er samtidig i en fantastisk kvalitet og fungerer lige s... Mehr ansehen
Musclerep. ApS er førende leverandør inde for detailhandel med produkter til anvendelse ved muskelsmerter, muskelspændinger eller bedere restitution.
Foldegade 33, 1. 3., 7100, Vejle, Dänemark
- 50 16 65 84
- kontakt@musclerep.dk
- musclerep.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Wow - good product and good service!
Wow!
Brugte det til muskelsmerter, og de var væk dagen efter!
God service og hurtig levering!
Super produkt og hurtig levering
Super produkt og hurtig levering. Support var hurtige til at svare på spørgsmål.
Fantastisk produkt
Konen blev MEGET glad, da jeg lige tog den frem, man skulle tro der havde været oversvømmelse ;).
5 stjerner herfra.
Fint produkt og hurtig levering
Hurtig levering👌
Lækkert produkt og hurtig levering.
Det perfekte supplement til min træning
Min Musclerep er det perfekte supplement til min træning. Jeg kan både mærke at den hjælper på min ømhed, men den er også utrolig lækker at bruge til massage efter træning.
Fint produkt
Virkeligt skønt produkt
Virkeligt skønt produkt, har hjulpet mig meget i min hverdag. Kan du anbefale at købe hos dem.
Virker perfekt
Modtog min efter få dage.
Løsner godt op i musklerne, og virker perfekt!!
Den er super god
Den er super god - bruger den daglig
Godt side og godt produkt!
Jeg er super tilfreds med Musclerep.
Jeg modtog produktet 2 dage efter bestilling og det virker 100% som det skal.
Jeg er så glad for min!