Bij de eerste bestelling ging het niet helemaal goed. Gelijk contact gezocht per email en supersnel & goed opgelost. Dat is nog eens service! De kip die geleverd is, is heerlijk en zo makkelijk om sne... Mehr ansehen
Bij een eerste bestelling waren de producten helaas al grotendeels ontdooid. Ik wist niet dat je dan direct foto’s of een filmpje moest maken van de producten. Na een paar mailtjes hebben ze het heel... Mehr ansehen
De producten van MuscleMeat zorgen ervoor dat je binnen 15 minuten een voedzame en lekkere maaltijd op tafel kunt zetten. Voornamelijk heel handig voor mensen die 's avonds wat minder tijd over hebben... Mehr ansehen
Super manier om je maaltijd doelen te behalen! Geen gedoe meer en alles netjes ingevroren. Zeer ruime keuze en heel veel lekkere maaltijden! Ook het leveren is super! Ongelooflijk dat ik zo la... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede kwaliteit en service
Goede kwaliteit en service
Ik bestel hier al een tijdje, alleen deze keer was er een probleem met de bezorging. Meteen gemaild, vervolgens goed en snel geholpen door Alexander van de klantenservice met m'n probleem.
Zeker een aanrader.
goede kwaliteit
Vandaag mijn bestelling beef jurky original ontvangen. Prima kwaliteit, zeer goed van smaak, goed gekruid, een absolute aanrader!
Product = goed
Product = goed
Prijs = goed
Service = goed
Voedsel & klantenservice
Altijd goed voedsel, zonder bewerkte rotzooi.
Ze waren tijdens het inpakken 1x gehakt vergeten. Kan gebeuren. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en die hebben mij ontzettend snel geholpen en zijn mij ontzettend goed tegemoetgekomen! Ik bestel hier bijna wekelijks. Zeker een aanrader!
Uistekend aanbod en goede klantenservice
Een breed aanbod aan producten, die allemaal goed van smaak zijn. En een klantenservice waar menig bedrijf van kan leren!
Blij met MuscleMeat
Ben heel blij met deze webwinkel. MuscleMeat is voor mij al heel lang de nr.1 qua maaltijden en vleesproducten.
Tevens goedkoper en beter dan de supermarkt.
Toen er door de bezorger een bestelling op een verkeerd adres werd afgeleverd werd gelijk actie ondernomen. Ik kreeg het geld van de bestelling meteen terug en de communicatie over en weer was prettig en eerlijk.
Goede communicatie en mooie geste
Er waren wat maaltijd uitverkocht, had deze wel al besteld op voorhand. Hiervoor werd op voorhand duidelijk gecommuniceerd naar mij toe dat ze het bedrag zouden terugstorten. Ook hebben ze de verzendkost laten vallen, zeer mooie geste. Zeer blij over de werking van dit bedrijf!
Al meerdere keren besteld bij muscle…
Al meerdere keren besteld bij muscle meat. Lekkere maaltijden goede service heerlijke sausjes. Enige nadeel na het eten borrelende darmen en winderigheid.
Super tevreden goede kwaliteit
Al een aantal keer verschillende dingen besteld. Voor de eerste keer een verkeerd product toe gestuurd gekregen. Maar dat hebben ze erg netjes opgelost door het geld terug te storten.
Goede kwaliteit vlees en een stuk goedkoper dan in de winkel. Altijd erg tevreden en ga hier zeker vaker bestellen!
Super vriendelijke klanten service
Super vriendelijke klanten service, heel snel geholpen. Alles is super duidelijk beter kan eigenlijk niet. Postnl en DHL kunnen hier wat van leren.
Uitstekende klantenservice gehad
Mijn pakket was helaas zoek geraakt door de lever dienst. Muscle meat reageerde snel en stuurde een 2de pakket mijn kant uit dit keer met succes.
Het pakket werd geleverd en ondanks dat het eerste pakket nog steeds zoek is ben ik zeer tevreden over muscle meat het klanten service en natuurlijk hun producten.
Maak al enkele jaren gebruik van…
Maak al enkele jaren gebruik van musclemeat met grote tevredenheid. Voor 1e keer is order niet helemaal goed verlopen. Na mail te hebben gestuurd volgde een zeer snelle reactie waarin ik kan kiezen uit 3 opties dit te corrigeren. Ben hier zéér tevreden mee. Ga zo door !
Met vriendelijke groet
Jaap korthoff
Leverancier heeft mijn pakket per…
Leverancier heeft mijn pakket per ongeluk beschadigd dus deze kon niet geleverd worden. Na het weekend muscle meat zelf gemaild en direct binnen 2 uur reactie en een oplossing. Echt super
Volledige bestelling opnieuw verzonden na onbekwame levering
Mijn eerste bestelling bij Musclemeat was eerst niet goed verlopen. Mijn pakket zou eerst niet worden kunnen geleverd en zou de dag erna geleverd worden in de avond. Vond ik eerst vervelend maar goed kan gebeuren... De dag erna vind ik mijn bestelling terug op de oprit. Deze was in de avond (na 23u) gewoon voor m'n deur gezet zonder aan te bellen... Resultaat was dat mijn producten deels ontdooit waren. Na video van de levering van de CCTV en video's van de voeding te hebben ingewisseld met de klantenservice van Musclemeat die mij de dag erna meteen hebben geholpen (Top service) hebben ze besloten mij het hele pakket opnieuw te versturen. Mijn producten waren niet meteen op voorraad maar eens alles er was hebben ze alles kostenloos een 2de keer opgestuurd. Heb erna al mijn producten netjes bevroren ontvangen met een extraatje bij en een kortingscode voor mijn volgende bestelling. Heel erg bedankt @musclemeat !
Bestelling is nooit toegekomen
Bestelling is nooit toegekomen. Bericht gestuurd naar de klantendienst maar nooit feedback ontvangen. Er zijn beter spelers op de markt.
Heerlijk vlees, goede klantenservice
Wij zijn heel tevreden over verschillende producten van kippenvlees die wij hebben besteld. Wij hadden per ongeluk een dubbele bestelling geplaatst en één daarvan werd na een e-mail direct geannuleerd. Dat is snelle en klantvriendelijke service! Wij kijken uit naar onze volgende bestelling met andere producten, onze verwachting is dat die ook goed zijn.
Preppen? Gemak, kwaliteit en prijs...
Voor het preppen van maaltijden zoek je gemak, kwaliteit en smaak. Tel daar de scherpe prijs bij op en dan kan de "gewone" supermarkt simpelweg niet meekomen. Muscle Meat scoort op alle punten een 10 en verdient daarmee zonder twijfel 5 sterren.
Super kwaliteit!!! Zoals altijd..
Super kwaliteit!!! Mijn complimenten voor de geweldige produkten..
Vorige week kipfilet haasjes besteld..
Ongelofelijk goede lekkere kwaliteit.!!!
Verpakkingen als altijd top en supersnel geleverd. Bedankt! Tot de volgende order..
Foutje kan gebeuren, goede service
Al een paar keer besteld via MuscleMeat. Tot op heden altijd goed gegaan, tot de afgelopen bestelling.
Bestelling kwam keurig op tijd aan, wel was deze een beetje ontdooid (verder wel te eten). Klacht/vraagstuk gemaild naar de klantenservice met de vraag of de prodocten nog wel eetbaar zijn.
Binnen een dag een reactie ontvangen en compensatie aangeboden. Keurige service en van goede kwaliteit. Ik zal hier zeker blijven bestellen.
Super!
Ik bestel al meer dan 2.5 jaar mijn maaltijden bij Muscle Meat en ben een hartstikke tevreden klant.. de maaltijden vervelen ook nog steeds niet ;-) Ideaal en lekker veel proteïne (in tegenstelling tot andere prep maaltijden waar niet zoveel vlees in zit). De levering is altijd netjes op tijd. Één keer voorgekomen dat Trunkrs niet heeft geleverd en ook dit werd razendsnel opgepakt en alsnog snel mijn maaltijden in huis gekregen. Top service! Ik blijf bestellen :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.