God service og opfølgning samt levering…
God service og opfølgning samt levering til døren
Håndlavet og bæredygtigt skandinavisk design i luksusklassen og udført af nøje udvalgte materialer. Naturligt, økologisk & allergivenligt.
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
God service og opfølgning samt levering til døren
Jeg fik leveret mine varer, væsentlig hurtigere end det fremgik på hjemmesiden.
gaven er ikke taget i brug endnu, men jeg er sikker på at den vil blive elsket.
kvaliteten er i top.
Vi blev kontaktet telefonisk, da de ikke havde rette farve op gyngen, de havde den på hoved lageret og den kom derfra til aftalt tid. god kundepleje. :-)
Det tog alt for lang tid fra vi bestilte varen til vi fik den og tilmed blev pengene hævet en uge før vi fik varen.
Bestilt 20. februar
Besked om afsendelse modtaget 26. februar
Penge hæves 28. februar
Vare modtaget 7. marts

Antwort von Mumma
Rigtig fine produkter, silikoneforme, som jeg har brugt til både is og til at bage boller i. De er nemme at bruge og rengøre. Kan varmt anbefales.
Super fin og hurtig service 👍😊
De ting jeg havde købt var super gode. 🙏
Hurtig og hyggelig med en pakke så personlig 👍👍🤗🤗
Trods der var lidt bøvl med forsendelse, var Mumma hurtige at komme i kontakt med og ydede en kanon service! Vil helt sikkert handle der igen og anbefale andre! 👍🏼
Leveringen var hurtig. Kunderservicen var i top og sengetøjet var af den blødeste kvalitet.
God og venlig service. Jeg kan anbefale siden til andre :-)

Antwort von Mumma
Fantastisk kvalitet og rigtig god kundeservice. En stor anbefaling her fra!

Antwort von Mumma
Har bestilt et babytæppe, som er virkelig flot (lige så flot som på billede), farven matcher det viste på billedet og det er virkelig god kvalitet! MEGET tilfreds.
Jeg har også bestilt en nusseklud som desværre ikke kunne leveres pt pga leverandør problemer. Jeg sendte en mail torsdag eftermiddag og fredag morgen lå der allerede svar med forklaring OG alternativ løsning. Jeg er igen MEGET tilfreds med kundeservice! Bestemt ikke sidste gang at jeg handler her!

Antwort von Mumma
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Mumma.. De giver fantastisk kundeservice og produkterne er virkelig lækre. Jeg vil helt klart handle hos mumma igen ☺️

Antwort von Mumma
Tak til Amanda for den gode håndværk, nøje udvalgte bæredygtige materialer og fantastisk service. Jeg kan varmt anbefalde hendes produkter som kræser om nærværende produktion. Vi har fået en tumlige nest i uld som vi er meget glade for. Det er ikke sidste gang at vi handler hos mumma :)