Mugges CyklerBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil varmt anbefale Mugges cykler. Vi var inde efter besøg i tre andre butikker og kigge på el cykel til fruen og fik den bedste vejledning og køb en med det samme. Kiggede selv på en men kunne tidl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Besøgte Mugges cykler for første gang for nylig. Min el-cykel skulle have et service check + ordnet et par andre ting. SUPER betjening, flink og faglig dygtig mand og arbejdet var tip top vel at mærke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Vi havde ikke handlet hos Mugges cykler før. Vi købte 2 elcykler, og efter gentagne punkteringer de første uger, valgte Mugge kvit og frit at udskifte de fabriksmonterede dæk med nye... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrradwerkstatt
  3. Geschäft für Fahrradzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Mugges Cykler er en cykelbutik, med diverse tilbehør samt eget cykelværksted hvor vores fagudlærte cykelmekaniker udfører såvel store som små reparationer af din cykel.

Hervorragend

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk god service!

Fantastisk god service!! kan kun anbefale at bruge mugge når ens cykel skal laves. Han er hurtig og effektiv, og man kan mærke han brænder for at give sine kunder en god oplevelse.

8. Dezember 2025

go service

jeg var nede hos mugges for at kikke på en cykel. Den skulle være let at vedligeholde og en del gear. Han gav sig virkelig tid til at vise og forklarer. Så jeg gik derfra med en lækker cykel (9 indvendige gear og remtræk)
Heldigvis var der 15 % på mange cykler at vælge i mellem. Alt i alt en go oplevelse.

12. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde brug for at sætte en cykel lås på min nye cykel, som desværre ikke passede til. Hos Mugge fik jeg en god løsning, og en ny lås sat på.
Mega god service og altid gode til at finde løsninger!

Det vil jeg stærkt anbefale:)

5. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået den bedste betjening

Vi har fået den bedste betjening. Først med barnebarnet cykel, så med datters cykel og sidst men ikke mindst vores egne 2 elcykler. Super service og billige priser. Kan klart anbefale Mugges cykler. Vi kommer igen

25. Juni 2025

Fantastisk service

Mugge giver altid en fantastisk service.
Har du brug for råd og vejledning så for du det du har brug for. Man går ikke galt i byen hos Mugges Cykler
Mine varme anbefalinger herfra

9. Mai 2025

Rigtig god oplevelse

Jeg kommer ind med en el-cykel, hvor jeg er bange for at gearet er stået af, da det hakker og føles som om det er i 0. gear.
Der kan potentielt koste 1800 kr at få lavet gearet, som han selv nævner, da jeg spørger ind til det.
Støttefoden er ligeledes knækket og skal skiftes.
Afleverer lørdag og mandag kan jeg hente den igen med ny støttefod og blot en udskiftning af kranken. Det hele blev lavet til 488 kr.

For det første vil jeg sige, at jeg ikke er særligt vidende ang. cykler. Han kunne sagtens være sluppet afsted med at skifte gearet og have tjent langt mere. Det gjorde han ikke og det er jeg virkelig glad for!!

Mugge er derfor fair, har gode priser og laver et godt stykke arbejde.
Jeg er tilfreds og kommer gerne igen, hvis min cykel atter skulle have brug for en reparation.

16. Februar 2025

Mugge er en kæmpe champ

Mugge er en kæmpe champ, god service, gode samtaler, og derudover fair priser. Mugge er tydeligt vis investeret i at gøre din oplevelse så god som muligt. Han laver ikke mere en han bliver bedt om, men ser da stadig hvis der er andre ting på cycklen som kunne bruge noget arbejde, uden at presse på om at få lov til at lave det også. Kæmpe champ. Kan i den grad anbefale Mugge!

5. Dezember 2024

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Høj faglighed og meget fornuftige priser. Jeg har fundet min fremtidige cykelmekaniker. Kan klart anbefales.

26. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter flere problemer med min cykel og…

Efter flere problemer med min cykel og har været ved flere cykelmekaniker. Finder vi frem til Mugge, hele familien har nu brugt ham igennem mange år. Det ikke kun en helt igennem fantastisk service, samt er hurtig færdig og ikke flere ugers ventetid, det også enormt billige og gode priser.

Mugge er altid venlig til at komme med råd og vejledning, og er ikke bleg for at henvise videre til andre kollegaer.
Vi får altid er ærligt svar og helt igennem fornuftige priser 😊

Vi kan klart anbefale at bruge Mugge herfra.

9. März 2023

Super flink mand Super hurtig

Super flink mand , gik ned med min cykel skulle have ny slange og dæk på og fælgbånd , kvalitets dæk , lyn hurtig lavet , nåede knap ned i byen før jeg kunne vende om 428kr for alt det med timeløn , han burde hedde Speedy Gonzales -Tak for go service , kan varmt anbefale

12. Juli 2023

Super service.

Super service.
Vi havde ikke handlet hos Mugges cykler før. Vi købte 2 elcykler, og efter gentagne punkteringer de første uger, valgte Mugge kvit og frit at udskifte de fabriksmonterede dæk med nye og bedre punkterfrie dæk.
Vi kunne bare komme forbi når det passede os - så skiftede han dækkene.
Mugge prioriterer tilfredse kunder. De varmeste anbefalinger herfra.

14. Oktober 2022

Vil varmt anbefale Mugges cykler

Vil varmt anbefale Mugges cykler.
Vi var inde efter besøg i tre andre butikker og kigge på el cykel til fruen og fik den bedste vejledning og køb en med det samme. Kiggede selv på en men kunne tidligst leveres april 2023 men vi blev kontakter en uge senere efter leverandøren kom fra ferie at han havde skaffet en fra anden kunde, så 10 stjerner herfra til jer begge i butikken ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr