dziękuję, za kolejny rok pomocy przy załatwianiu ubezpieczenia. Doradcy z Phinance nie dowierzali, ofertom. Ja doceniam za kompleksową obsługę, oddzwanianie, chęć pomocy nawet przy moim błędzie w wype... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
w łatwy sposób można porównać ubezpieczenia, aby nie przepłacać. Wiele lat spędziła u jednego ubezpieczyciela, ale coroczne podwyżki składek zmusiły mnie do szukania czegoś nowego. Wmawiano mi, że... Mehr ansehen
Dzięki MUBI pozbyłem się starej oferty 2,5 raza droższej. Zaoszczędziłem na super cenie oraz co najważniejsze -zaoszczędziłem mnóstwo czasu. Mając 20 letniego Dodge Grand Caravan poza OC zyskałem NN... Mehr ansehen
Napiszę krótko, jeszcze tak łatwo i profesjonalnie nie zostałem obsłużonym jeśli chodzi o ubezpieczenie OC. Szczerze polecam mubi.pl. Korzystam od kilku lat i jeszcze się nie zawiodłem . Każdy mój pro... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Z Mubi szybko porównasz oferty ubezpieczenia dla Twojego samochodu. Stworzyliśmy prosty kalkulator OC i AC, dzięki któremu obliczysz składki najtańszych ubezpieczycieli już w 3 minuty. Wybraną ofertę możesz kupić online lub telefonicznie ze wsparciem miłego doradcy. Cieszymy się, gdy kierowcy kupują tanie ubezpieczenia.
Kontaktinformationen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Zakup polisy OC
Pani z którą rozmawiałem była bardzo konkretna omówiła wszystkie warunki i doradziła . Nie wciskała nic na siłę jestem bardzo zadowolony z rozmowy i z zakupionej polisy
Wszystko ok
Wszystko ok, bonus otrzymałam. Jestem w pełni usatysfakcjonowana. Dziękuję i polecam!
wszystko ok
Szybko wyliczona składka
Szybko wyliczona składka. Ubezpieczyciel nie robił problemów, że jeszcze nie miałem tablic rejestracyjnych a gdy już miałem, bez problemu i w ciągu 5 min wysłał aktualną polisę. Mega promocja.
Mubi.pl platforma ktora zbiera dane o…
Mubi.pl platforma ktora zbiera dane o klientach. Porownywarka podaje kwote ubezpieczenia oc od 689zl do 1600zl a potem dzwoni przepytywacz zbiera dane numer pesel i okazuje sie ze najtansze oc 2700zl. Przy czym sprawdzilem bezposrednio w fimach ubezpieczeniowych i sam znalazlem za kwote 2050zl. Proszę uważac

Antwort von Mubi.pl
Obsługa bylaprofesjonalna
Obsługa bylaprofesjonalna, fachowa, konkretną i bardzo pomocna.
Dobra firma
Sprawnie, profesjonalnie obsłużony. Przemiłe Panie z infolinii kompetentnie i dokładnie przedstawiły oferty. Po raz drugi już skorzystałem. Mubi - ubezpieczyć lubi...
Przemiła pani która zadzwoniła z ofertą…
Przemiła pani która zadzwoniła z ofertą Polisy, odpowiedziała na każde pytanie, bardzo dużo wiedza z zakresu swoich usług, zakupiłem 2 polisy bardzo mile spędzony czas na rozmowie
Wszystko szybko sprawnie i pisze to 45…
Wszystko szybko sprawnie i pisze to 45 latek za miesiąc 🤣
Szybko tanio sprawnie
Pełne profesjonalne i szybkie załatwienie sprawy. Tani szybko sprawnie
Super szybko bezproblemowo
Super szybko bezproblemowo
Super ceny polecam wszystkim
Nie warto się spieszyć i godzić na…
Nie warto się spieszyć i godzić na warunki konsultanta telefonicznego z mubi.pl. Tłumaczy się, że nie ma żadnego pola manewru przy negocjacji ceny a oferta jest identyczna jak ta z wyliczenia. Zbędna więc jego pomoc a przekonasz się przy tym, że nawet straciłeś bo jak podpiszesz umowe zawarcia ubezpieczenia to za jakiś czas algorytm podeśle Ci nową ofertę z bonusem. Mądry polak po szkodzie.
Polecam szybko i sprawnie bez…
Polecam szybko i sprawnie bez wychodzenia z domu
Szybko sprawnie i w bezkonkurencyjnej cenie - i ten cashback
bardzo profesjonalna
Korzystne propozycje
Szybkie i prawidłowe przedstawienie propozycji , pomoc przy uzgadnianiu korzystnych rozwiązań i obszerne wyjaśnienie spraw wynikających z pytań.
Firma jest solidna
Firma jest solidna
Jak obiecała, że da bonus, to słowa dotrzymała
Zakup polisy przebiegł bardzo sprawnie, Pani na infolinii udzieliła odpowiedzi na wszystkie pytania. Bardzo polecam!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.