Hvis jeg kunne ville jeg give 000000 stjerner.. Mere inkompetente medarbejdere skal man godt nok lede langt efter... Elendige useriøse folk der er der.. aner ikke en kæft om nogen ting.. Har aldrig... Mehr ansehen
Plejer ellers at være tilfreds hos MTH Biler i Aars, men idag var ikke deres bedste dag på kontoret. Et simpelt dækskifte der normalt tager 45 min tog pludselig 1 time og 25 min!! Jeg skulle selv gøre... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
MTH Biler er din Toyota-forhandler i det Nord- og Midtjyske. Vi har din nye bil af mærket Toyota, men søger du en brugt bil, har vi alle mærker, ligesom vores værksteder kan servicere og reparere alle bilmærker. Handler du bil hos os, tilbyder vi finansiering og leasingaftaler igennem Toyota Finans, forsikring igennem Toyota Forsikring og vores egen serviceaftale 'All Inclusive', der giver dig ro i maven, når du kører afsted i din bil. Hos MTH Biler stiler vi efter at håndtere dig som kunde med troværdighed, ærlighed og med respekt. Kig ind til din lokale MTH Biler i Nykøbing M, Thisted, Brovst, Løgstør, Aars, Hadsund, Randers og Grenaa.
Dänemark
- mthbiler.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fantastisk kunde oplevelse.!
Jeg havde den fornøjelse at Handle med Søren Mth biler i Randers. Det var helt igen behagelig og fantastisk oplevelse! Der blev virkelig sat af, til alle mine spørgsmål og dem har der ikke været så lidt af 😅 Da det er første gange jeg har købr en nyrer bil. Jeg har efterfølgende ringet med spørgsmål, og igen kunne man mærke der blev sat tid af. Hvis han ikke havde så meget tid, når man fanget ham. Hør han altid havde man har af spørgsmål. Og sige med det sammen, at vi kan aftale han ringer tilbage, så snart der er tid. Og selvfølgelig hvis man vil snakke nu, kan han stille en videre..
Så helt klart 5 stejner herfra...
Help after current carproblem
I was driving from Aalborg to Belgium. At once i had some issues and stopped. One of my rear wheels lost all his bolts. The assistance drove me to the nearest Toyota dealer. The shop was open, the assistance man talk to one of the salesmanagers... After that the salesmanagers ignored me completely. I didn't expect that they would or could help me instantly, but a bit information could they give, like "sorry we can't help you but the workshop opens at 0730" or "do you need help, a hotel, a taxi?" So let's see what the workshop can do tomorrow to help me out. And can I change my toughts about this dealer.
What a difference... The woekshopplanner was so helpfull. I had a cup of coffee meanwhile they check if they can repair it soon ( if spareparts are available or not)
Manglende oplysninger om skade og flere problemer efter køb
Jeg købte midt i januar måned en brugt Toyota hos MTH Biler i Grenaa. Bilen er fra oktober 2021, og jeg forventede derfor en forholdsvis problemfri handel hos en autoriseret Toyota-forhandler.
Før købet fik jeg ikke oplyst, at bilen tidligere havde været leasingbil, og jeg fik heller ikke oplyst, at bilen havde været involveret i en påkørsel bagfra, som havde været anmeldt til forsikringsselskab og vurderet af en taksator. Havde jeg kendt til disse forhold, ville jeg sandsynligvis have valgt at lede videre efter en anden bil.
Jeg betalte også over 4.000 kr. for klargøring af bilen, men ved levering var bilen hverken rengjort indvendigt eller udvendigt. Den faktiske klargøring bestod i praksis kun af montering af nummerplader.
Efter købet opstod der flere problemer med bilen. Farttavlegenkendelsen i HUD fungerer ikke korrekt og viser ikke de rigtige hastighedsgrænser. Der har også været problemer med sidespejlene, hvor spejlene ikke fungerede stabilt. Derudover manglede hattehylden ved levering og blev først leveret senere efter flere henvendelser. Jeg opdagede også to stenslag i forruden, som ikke var blevet repareret, samt problemer med DAB-radioen, der mister forbindelse under kørsel.
Jeg har haft bilen inde til anden gennemgang i dag, men problemet med farttavlegenkendelsen er stadig ikke løst. Jeg fik oplyst, at bilen muligvis skulle være på værksted i op til to dage for en grundig gennemgang, men i praksis havde værkstedet bilen i omkring fem timer, og fejlen var stadig den samme, da jeg kørte hjem.
Spejlproblemet ser nu ud til at være løst efter udskiftning af højre spejl, og begge spejle virker tilsyneladende nu. Den manglende hattehylde er også blevet leveret, og i forbindelse med sagen har jeg fået udleveret et brugt sæt sommerhjul, hvilket jeg naturligvis anerkender.
Derudover modtog jeg i forbindelse med sagen dokumenter fra forhandleren, som indeholdt CPR-nummer på den tidligere ejer. Det finder jeg meget kritisabelt, da personfølsomme oplysninger naturligvis ikke bør udleveres til andre kunder.
Samlet set har forløbet været præget af manglende information om bilens historik, utilstrækkelig klargøring og flere problemer med bilen, som har krævet mange henvendelser for at blive håndteret.
Jeg håber stadig, at de sidste problemer kan blive løst, og jeg vil naturligvis opdatere min anmeldelse, hvis sagen ender med en tilfredsstillende løsning.
Opdatering på min anmeldelse af MTH Biler i Grenaa den 12.marts 2026.
Efter min tidligere anmeldelse har jeg igen været i kontakt med dem angående problemet med genkendelse af færdselstavler i min Toyota fra oktober 2021. Jeg har været på værkstedet to gange med bilen, hvor de har kigget på den og kalibreret systemet siger de.
Forklaringen jeg nu får fra MTH Biler er, at systemet “virker som det skal fra fabrikken”, og at det blot er en hjælpefunktion, som ikke fungerer lige så godt som vores øjne. Samtidig forklarer de, at modellen blev lavet i 2019 og derfor ikke er lige så god som nyere biler.
Med andre ord: De mener ikke, der er noget at gøre, selvom funktionen ikke fungerer ordentligt i praksis. Bilen er 4 år og 5 måneder.
Jeg synes ærligt talt, det er en skuffende måde at håndtere en kunde på – især når bilen er fra 2021 og er serviceret hos dem med Toyota Relax garanti.
Jeg havde forventet, at man som kunde blev taget mere seriøst og at problemet blev undersøgt ordentligt i stedet for blot afvist.
Har handlet for 3 gang ved Toyota…
Har handlet for 3 gang ved Toyota Hadsund, rigtig god/behaglig behandling, altid tid til en, fair/god byttehandel på ny Rav 4 plug-in. (aftalte handlen i marts 2025, fik den oktober) Køber også næste bil ved MTH Hadsund
Karsten
Penge ud af vinduet
Dårlig oplevelse med Mth Nykøbning Mors.
Jeg fik repareret min udstødning i august måned da min bil blev afvist til syn. Alt godt, de svejsede det, men de sagde ikke noget om udstødnings røret tilstand. En måned efter stod jeg med
det samme problem, hvor de fortæller mig det kan ikke repareres mere, der skal en ny udsțødning rør på.
Det vil sige det 2400 som jeg har betalt i august det er penge ud af vinduet...
Dårig stil.🙁
Skuffende første oplevelse med Randers afd.
Min mor har købt en Yaris Hybrid i Thisted afd. Og samtidig en MTH service aftale hvor disse service skal udføres af Randers Afd.
Første møde med Randers afd. var skift fra sommerdæk til vinterdæk
Her lykkedes i ikke at omkode bilen korrekt til vinterdækkene og min mor fik en fejlmelding der gjorde i måtte have bilen tilbage næste dag for at gøre arbejdet færdigt.
Og i stedet for at have styr på papirerne og håndtere dette i service aftalen som er en del af aftalen, sender i en faktura for skiftet til vinterdæk
Et opkald fra min mor hvor i siger i vil ringe tilbage, uden at dette sker, gør at jeg må ringe til jer og få tingene bragt i orden.
En lidt skuffende opstart på dette nye samarbejde der skal køre i mange år fremover
Dårlig oplevelse med MTH Randers
Dårlig oplevelse med MTH Randers
Jeg har desværre haft flere dårlige oplevelser med MTH Randers, her beskriver jeg den første.
I april i år holdt skydedøren på vores Proace Verso op med at lukke korrekt. Efter at deres “Proace Verso-specialister” havde set på bilen, fik jeg besked om, at der skulle laves en reparation til over 10.000 kr. + moms. Jeg godkendte reparationen, og både reservedele og tid blev bestilt.
På vej hjem besluttede jeg mig dog for at få en second opinion hos en anden mekaniker. Efter 15 minutter kørte jeg derfra med en skydedør, der fungerede 100 %. Mekanikeren kunne fortælle, at døren blot manglede smørelse – noget der burde være blevet gjort som en del af den 4-årige serviceaftale, jeg havde tilkøbt ved købet af bilen som ny.
Det gør mig meget utryg, at MTH Randers både overså et simpelt servicepunkt og samtidig foreslog en unødvendig reparation til en meget høj pris.
MTH Brovst
Autoriseret Toyota-forhandler kalder de sig – men det eneste autoriserede her må være spild af tid og penge. Jeg afleverer bilen, giver dem fejlkoden, beskriver symptomerne og endda løsningen på et sølvfad. Alligevel skal de bruge halvanden time på at "fejlsøge" for at nå frem til... ja, præcis det samme jeg sagde fra start.
Og så står mekanikeren og spørger mig, helt alvorligt: "Hvad vil du have, vi skal lave?" Skift krumtapsføleren!? I stedet sender de mig afsted i en lånebil, fordi de pludselig vil lege Sherlock Holmes i ledningsnettet og snakke om motorstyring. Seks timer senere ringer de – stadig ikke gået i gang – men nu kan de skam godt lave bilen. Prisen? 1600 kr ex moms for en del, jeg selv kan finde til 417 kr på Autodoc. Da jeg påpeger det, får jeg den arrogante besked: "Så må du jo købe den og skifte selv".
Jeg takker så nej, og nu bliver tonen småfornærmet. Da jeg henter bilen, er bestyrer Finn optaget – og ingen andre gider rejse sig, hjælpe eller bare tilkendegive 3 personer er trådt ind i deres showroom og vil ha hjælp ved kassen. Da han bliver færdig med kunden foran mig, vender han sig om – og både ligner og lyder som om han er dødtræt af sit job.
Som prikken over i’et: På fakturaen står forkert bil, forkert nummerplade og forkert kilometertal. Jeg har altså smidt knap 2000 kr for absolut ingenting – ud over at opleve ligegyldighed, inkompetence og en attitude, der burde få en hver kunde til at løbe skrigende væk. Mage til cirkus!
Jeg har kun de bedste anbefalinger til…
Jeg har kun de bedste anbefalinger til MHT biler i Grenå. Altid venlige og parate til at hjælpe, når jeg har bilen til service eller på værksted.
Jeg har købt en helt ny bil ved MHT biler i Grenå, og så fik jeg en fin pris for min gamle Toyota Yaris.
Vi har handlet bil ved MTH Biler i Aars…
Vi har handlet bil ved MTH Biler i Aars ved Emil Volke. Jeg kan varmt anbefale MTH biler og særdeleshed Emil Volke. Vi føler os rigtig godt behandlet, servicen er i top og vi har fået en rigtig lækker bil
Fik lavet en lille bule på min bagdør…
Fik lavet en lille bule på min bagdør som var kommet pga en anden smækkede døren op i min bil
Døren er blevet malet og bagskærm fået klarlak og det pænt arbejde men min stænkklap havde været taget af og monteret igen med nogle store karrosseri skruer som stak ud og det var ikke specielt kønt , fik 2 Xtra skruer med til den anden side
Besluttede mig for at køre forbi Suzuki og få de rigtige , da jeg skiller det ad kan jeg se de gamle clips sad længere nede og plastik nu var skruet sammen uden clips og en meget tykkere skrue 🙂↕️
De nye skruer og clips kostede 15kr , regningen fra Toyota var på 7380kr
Syntes det noget sjusk og måtte så selv bruge noget til på at montere stænkklap ordenligt
måtte tilbage senere på dagen og have vådslebet en mågeklat ud af lakken
Der sagde værkfører at når man bruger større karrosseri skruer igennem 2 lag plastik skal der ingen clips på 🙆🏼♂️
Ledelsen ringede og beklagede min oplevelse med værkstedet og giver dem derfor en ekstra stjerne
5 stjerner til MTH biler, Thisted ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MTH Biler Thisted og Peter fortjener 5 stjerner for en rigtig god oplevelse ved køb af brugt bil ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har simpelthen fået den allerbedste…
Har simpelthen fået den allerbedste behandling af både Tom og Flemming
Jeg var så klodset at lave en rids på en anden bil i Bilka og lave en bule på min egen
Jeg må sige jeg er imponeret over de har tid og mulighed for at snakke med en meget snaksalig kvinde som mig, og forklare alting ned til mindste detalje
I fortjener alt det bedste i verden og I har gjort mig meget tryg i alt det her
Dygtige og troværdige
Dygtige og troværdige. God service. Toyota Randers.
Kan varmt anbefale deres personale, lokation og viden.
God service, mennesker med øje for den enkelte kunde og altid professionel hjælp at få.
Vil ikke hjælpe med punktering
Jeg ringede til MTH Thisted, da jeg stod med et punkteret dæk.
Jeg får vejhjælp ud for at sætte luft i, så jeg kan køre derud.
MTH thisted siger at jeg bare kan komme forbi.
Da jeg kommer derud, bliver jeg spurgt om bilen er købt ved MTH.
Da den ikke er det, kan man alligevel ikke hjælpe, da dagen er afsat til MTH’s egne kunder.
Vores anden bil er dog købt ved MTH Thisted.
Så jeg må køre derfra igen med et hul i dækket.
Virkelig dårlig service!
Fin oplevelse MTH-Biler Thisted
Afleveret min Toyota Aygo til reparation og fik sat en defekt fra fabrikantens siden kugleleje i, selve kugle lejet virke men sensor gjorde ikke, og der tog værksted virkelig ansvar på sig og sendte ingen regning og tilbød en ny tid, tak for dette :-)
Ros til Thisted
Vi er desværre 2 gange blevet påkørt i vores Corolla så bilen skulle en tur afsted til Thisted. Dog har begge forløb været smertefrie og nemme, så stor ros skal gives til MTH biler i Thisted, især deres skadesafdeling. Bilen fremstår atter engang som ny, både ind og udvendig. Dialogen har været nem og bilen er blevet færdig til tiden som lovet begge gange, endda før tid sidste gang. En cadeau skal også lyde til Peter som har været yderst behjælpelig med at fragte bilen frem og tilbage
Samme gode service som altid
Bilbutikken i Grenaa og Randers er blevet overtaget af MTH biler. Vi fik ordnet et teknisk problem vedr. anhængertrækket på en bil af andet fabrikat, som vi havde købt der i marts 2023.
Den blev taget ind en halv time efter vores henvendelse, og fixet med et smil meget hurtigt! 😉
Dejligt at opleve, at den samme gode service stadig er på matriklen i Grenaa 😉☺️
K/F
MTH biler Hadsund Toyota snyd
MTH biler Hadsund Toyota kan ikke stoles på!!
Vi købte en billig bil og vidste godt at der var nogle ting der skulle laves og lidt når den var til syn, men så finder vi ud af at hele bunden er fuldstændig rustet op og skal give det dobbelte for at reparere den end vi har givet for bilen. Køb IKKE der fra!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.