Alt i alt en optimal købsoplevelse! Rigtig godt interface og hurtig levering! Produkterne kommer i lækker boks! Pasform, farver og kvalitet svarer helt til det, man ser på hjemmesiden. Virkelig lækre... Mehr ansehen
Hurtigt og nemt at handle. I gjorde det let som kunde at bestille og returnere. Viste kunden tillid med jeres returbehandling at tro på de gode intentioner: jeg returnerer, fordi der er en grund! Det... Mehr ansehen
Mr. Marvis lever op til alle forventninger. Det fra information i forbindelse med ordre håndtering, hurtig leveringstid, opfølgning efter modtagelse. Ved en bestilling havde jeg fejlbedømt størrelsen... Mehr ansehen
Da MR MARVIS blev grundlagt tilbage i 2016, begav vi os ud på en rejse for at kreere de bedste shorts. Ikke længe efter tilføjede vi bukser til vores kollektion. I dag tilbyder vi et bredt udvalg af perfekte beklædningsgenstande, der kombinerer ultimativ komfort med ikonisk, tidsløst design. Håndlavet i Portugal. Gratis fragt.

Huddestraat 3, 1018 HB, Amsterdam, Niederlande
- +31 20 705 9222
- hello@mrmarvis.com
- mrmarvis.dk
God oplevelse
Super kvalitets-tøj samt hurtig leving
3. gang jeg køber shorts hos dem og som altid hurtig levering til døren, inden for 3-4 dage.
Hurtig levering
Jeg kan kun anbefale Mr
Jeg kan kun anbefale Mr. Marvis. Produkter af fantastisk kvalitet, design og farve. Hurtig levering. Returforsendelse ved ombytning foregår uden problemer.
Leveret som bestilt til tiden.
Super kvalitet
Hurtig levering
Hurtig levering. Og super lækre shorts i flot kvalitet og farver man ikke finder andre steder. Jeg er fan og vil snart købe mere.
Pris vs kvalitet
Leveringstid fra Holland til DK 3-4 dage, acceptabelt❗️ Der blev købt 2 par shorts af forskellig design og kvalitet. Størrelse nummer valgt et nummer mindre, idet benyttelse medførte efter nogle timer udvidede sig og pasformen blev optimal ifht lidt for lille før brug og efter kort tids brug nærmest perfekt. Så vær opmærksom på dette. Pris og kvalitet hænger sammen. Så i det store hele - en god oplevelse mht køb og brug fra "mr. Marvins".
Kan anbefales
Kan anbefales. Kom hurtigt med posten, og returneringsprocessen var nem for det tøj jeg valgte ikke at beholde (havde købt forskellige størrelse for at se hvad passede).
Jeg har købt flere produkter og…
Jeg har købt flere produkter og kvaliteten har aldrig svigtet. Lækker høj kvalitet og så leveres produkterne ALTID til tiden - klart min foretrukne hjemmeside til bl.a. sommertøjet
Fin vare og hurtig levering
Fin vare og hurtig levering. Penge trukket efter levering så alt er i orden
Virkelig skønne produkter og hurtig…
Virkelig skønne produkter og hurtig levering. Helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet til min mand hos Mr. Marvis.
Lækker kvalitet
Hurtig levering.. lækre kvaliteter.. dyre priser🙏🏻
Jeg er total vild med produkterne
Meget tilfredsstillende