mResell.pl Bewertungen 168

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mimo początkowych komplikacji, jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta. Kontakt był świetny i naprawdę błyskawiczny, a zwrot pieniędzy został przyjęty i rozliczony bez żadnego problemu. Profesjonal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo polecam, MacBook wygląda i działa jak nowy, dodatkowym atutem jest możliwość konfiguracji zgodnie z własnymi potrzebami i gwarancja na sprzęt. Do tego szybka i bezpieczna wysyłka. Dziękuję bard... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Polecam. Sprzęt dotarł następnego dnia. Stan conajmniej taki, jak opisany, a moim zdaniem może nawet lepszy. Zdecydowanie skorzystam w przyszłości z usług mResell, jeśli będą mieli na stanie interesuj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sprzedaż urządzenia przebiegła sprawnie, zgodnie z zapisem umowy. Wycena prosta i uczciwa. Za sprzęt otrzymałem kwotę na jaką go wyceniłem. O każdym etapie jest się informowanym e-mailem oraz można go... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Elektronikunternehmen
  2. Mobiltelefongeschäft
  3. Geschäft für Second-Hand-Computer

Vom Unternehmen geschrieben

Produkty Apple za mniej - mResell oferuje szybki, bezpieczny i ekologiczny sposób sprzedaży i kupna używanych produktów Apple przez konsumentów i firmy. Dwóch na trzech Europejczyków chciałoby dłużej korzystać ze swoich obecnych urządzeń cyfrowych, jeśli ich wydajność nie uległaby znacznemu pogorszeniu. Odpady elektroniczne stanowią poważne globalne wyzwanie dla środowiska i są jednym z najszybciej rosnących strumieni odpadów w UE i na świecie. Zwiększona świadomość napędza nowe zachowania wśród konsumentów i firm - Repair, Reuse, Resell & Recycle, czyli naprawa, ponowne użytkowanie, odsprzedaż i utylizacja. Ponieważ sprzedaż nowych produktów Apple generuje ogromne ilości używanych produktów i rozwijający się rynek produktów używanych, oferujemy sprzedającym i kupującym nową, szybką, bezpieczną i ekologiczną opcję bez kłopotliwych transakcji C2C. Dla Ciebie, jako klienta, kupując urządzenie od nas lub sprzedając coś do nas, zawsze będziesz korzystać z - Bezpłatnej, ekologicznej wysyłki zarówno przy sprzedaży jak i zakupie - 12 miesięcy gwarancji - Bezpłatny 14-dniowy zwrot mResell działa obecnie na 10 rynkach w Europie i Australii.

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Telefon 13PRO

Telefon 13PRO, który zakupiłam jest w stanie idealnym. Bardzo szybka przesyłka oraz dostarczenie faktury. Polecam

3. Februar 2022

Wszystko w porządku

Wszystko w porządku. Wysłałem sprzęt i dostałem dokładnie tyle ile zadeklarowali. POLECAM !

24. Januar 2022

Super, bardzo polecam!

Super! Kupiłam macbooka air, paczka przyszła ekspresowo, sprzęt w stanie idealnym (tak, jak opisywany był na stronie). To mój pierwszy zakup używanego sprzętu Apple z nieznanego mi dotąd źródła i naprawdę polecam! :))

4. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Wszytko ok

Wszytko ok, towar bez najmniejszej skazy.

3. Januar 2022

Ekspresowa dostawa

Ekspresowa dostawa, towar zgodny z opisem co do joty.
Wzór sprzedażowy e-commerce :)

Serdecznie polecam korzystanie z usług

3. Januar 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

iPad to mój drugi zakup w mResell - Polecam!

iPada kupiłam tydzień po tym, jak dotarł do mnie telefon zakupiony przez mResell. Jakość usługi bardzo mi odpowiada. Wybierasz konkretny model przedmiotu i dokładnie ten do Ciebie dociera. Nie widziałam tego na żadnym innym portalu sprzedającym sprzęty z drugiej ręki. Polecam!

27. Dezember 2021

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zdecydowanie nie polecam sprzedawania…

Zdecydowanie nie polecam sprzedawania swojego sprzętu dla tej firmy. Przed wysłaniem sprzętu wysłałem zapytanie czy amerykański układ klawiatury jest akceptowany bez obniżania ceny. Dostałem odpowiedź, że tak i pierwszy komputer przyjęto normalnie. Później z dni na dzień zmieniono zasady nie informując o tym klientów i okradziono mnie z kilkuset złotych. Totalnie nie polecam, firma liczy sobie bardzo duże kwoty za odesłanie sprzętu, wiec później zostajecie z wyborem takim, że albo was okradają zaniżoną wyceną, albo zawyżonym kosztem przesyłki. Trzymajcie się od nich z daleka.

10. Dezember 2021

Antwort von mResell.pl

Bardzo dziękujemy za ocenę :) Pytanie o układ klawiatury jest w procesie sprzedaży, należy odpowiedzieć prawidłowo i wycena się pojawi z wybranym układem klawiatury.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Telefon przyszedł z oryginalna ładowarka i oryginalnym kablem, wygląd jak nowy zakupiony z oceny 5.0. Polecam

28. November 2021

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Telefon przyszedł bardzo szybko i nie było z nim żadnych problemów jak dotąd 😁

27. November 2021

Bardzo pozytywnie zaskoczona

Troszke sie obawialam ze to moze byc jakas sciema, ale wszystko sie okazalo super. Dokladnie taki telefon jaki zamowilam, wszystko zgodne z opisem, nawet ilosc cykli baterii i battery health. Ladowarka jest oryginalna z apple wiec nie zepsuje mi baterii :) nie wiem czy bateria jest oryginalna, ale wiem ze na 100% jest nowa i na tym mi zalezalo. Stan telefonu jest jak nowy, nie ma ani jednej ryski - tutaj tez nie wiem czy wszystkie czesci sa oryginalne, ale nie zalezy mi na tym. Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze kiedys skorzystam z ofert tej firmy :)

26. November 2021

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wszystko… OK

Wszystko… OK. Tylko nieco długo czekałem na przelew… polecam

11. Oktober 2021

Highly recomended

It was my first experience with Mresell and with purchasing used iMac. I must admit I was a little bit suspicious about quality of used hardware. I'm really surprised and satisfied how easy was it, and my new computer is like a new one. In addition - process of ordering and shipping was very easy and fast.

8. Oktober 2021

Antwort von mResell.pl

Thank you very much for your feedback :)

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr