Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag fick en väldigt obehaglig eftersmak efter att ha besökt MQ-butiken i Galeria Mölndal. Jag skulle ville lämna några begagnade kläder, men något gick fel. Jag var först i kassan, men kassörskan... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vägrade ge mig milersättning när jag blev tvungen att reklamera en blus som höll 1 h. Inget trevligt bemötande på kundtjänst alls och ni bryter mot konsumentköplagen. Kvalitén har sjunkit till bot... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag köper ofta på Mq och under veckan köpte en hel kostym men byxorna hade kvar larm låset. Jag kunde inte använda dem till det tillfälle jag skulle använda dem till. Detta får absolut inte hända! Det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

MQ är ett riktigt skoj företag. Som lurar en på öppet köp på jul klappar. Skulle lämna tillbaka tröja jag fått av min 80 årig far med kvitto. Men dom vägra att återbetala pengarna trots kvitt... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Kinderbekleidungsgeschäft
  3. Herrenmodengeschäft
  4. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Säsongens nyheter från våra varumärken. När du vill, var du vill. 1-3 dagars leverans. Fri frakt till butik. Fri retur.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Örnsköldsvik

Örnsköldsvik: Supertrevlig personal som var väldigt hjälpsam och hämtade hela outfits medan jag stod i provrummet och provade. Bra tips, bra service och även när jag kom tillbaka ett par dagar senare för att reklamera ett par byxor som hade en dålig söm så var det inga konstigheter alls trots att jag tagit bort lappen, de bytte byxan rakt av och jag fick dessutom en storlek mindre på min önskan. Bara positivt och har nu hittat min nya favoritbutik. Lyckades bränna 4 tusen där på 1 vecka!

24. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hade kontakt med MQ kundservice genom…

Hade kontakt med MQ kundservice genom deras chattfunktion. Förutom att tjejen/kvinnan som börjar på "J" var okunnig om produkterna, svara precis samma sak som det stod på hemsidan så var hon också riktigt otrevligt. Måste haft en dålig start på dagen. Man blir både besviken och ledsen.

7. Februar 2023

Dålig kvalitet

Hej. Jag köpte en långärmad tröja hos er. Den kostade 500 kr. Bedrövlig kvalitet. Tröjan luddar hela tiden. Släpper ludd över allt. Kommer aldrig mer att handla hos er😡😡😡 Man kan begära mer av en tröja som kostar 500 kr. Skäms på er på mq

18. November 2021

Företaget vägrar reklamation!

Företaget vägrar sedan en vecka att ta emot reklamationer på varor som är köpte från det gamla bolaget med hänvisning till en intern policy (ej utskriven i allmänna villkor), trots att 3 års reklamationsrätt gäller. Det ska tilläggas att bolaget uppstod genom en rekonstruktion så helt nedlagt var det aldrig. Förfarandet är anmält till Konsumentverket.

18. März 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Presentkort

Alltså, varor, leverans är mycket bra. Men att inte kunna använda presentkort på nätet är ju värdelöst. Kundtjänst informerar att det inte funkar på nätet, utan endast i butik. Suget bottenlöst. Hoppas jag hinner nyttja innan konkursen.

11. November 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tveksam kvalitet o bemötande

Ja, kundbemötande i butikerna kan vara lite si och så. Känns som om personalen är ur balans i och med omstruktureringen (ingen ursäkt). Deras egna märken är alldeles för dyra i förhållande till kvaliteten. Men så har de stora reor också. Där kan man fynda om man väljer rätt plagg.

25. Oktober 2021

Riktigt dålig onlinebutik.

Riktigt dålig onlinebutik.
Inte nog med att de utlovar 1-3 dagar för leverans. Det tog typ 10 dagar. Beställde 6 varor, varav två kom för de andra fanns inte på lager. Det meddelades efter nio dagar. Kommer aldrig mer handla hos er. Lycka till i framtiden.....

19. Februar 2021

Skyller på kunderna!

Min tjej köpte ett par byxor på Backaplan i Göteborg och dessa gick sömmen upp på, hon hade använt dessa endast 2 gånger. Väl i butiken så anklagade dom henne att hon hade gjort sönder dom, hur då. Jo, enligt dom så har hon fastnat i en stol, stol! Otrevliga och försöker få skulden till kunden. Nej, hon har inte fastnat någon stans. Hon blev förbannat och kastade byxorna på personalen och bad dom behålla skiten. Hon har handlat mycket under alla år på MQ men detta var sista gången, aldrig mer MQ, hon förlorade ca 399:-, så nu kan ni på NQ FIRA, en mindre kund har ni fått!

29. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tyvärr väldigt dåligt och otrevligt…

Tyvärr väldigt dåligt och otrevligt bemötande i butiken Trelleborg.
Vill man överleva efter konkurs, får ledningen nog tänka om och anställ på nytt.
Detta då, om man önskar att kunderna ska återkomma.
Har tyvärr upplevd detta dåliga bemötande vid flera tillfällen, och var nog sista gången jag handlar där.
Tråkigt !

23. Dezember 2020

MQ Södertälje!

Kommer aldrig mer sätta min fot i butiken i Södertälje, fruktansvärt dålig service och bemötande! Jag och många av mina bekanta har tidigare handlat mycket hos er då utbudet har fyllt vårt behov, men nu är det slut på detta! Otrevlig och nonchalant personal sist jag var där och till råga på allt så fick jag veta att det var chefen, nej ni, jag tackar för mig!

22. Oktober 2020

MINUS 5 (- 5), Vore en rimligare poäng för MQ Täby -C

Om man nu ska prata om poäng så är de helt klart under noll. Det borde gå att ge minuspoäng och då skulle jag sätt en - 5. Kan definitivt inte rekommendera MQ Täby centrum. Fick en tröjskjorta i julklapp som min fru köpt med 30 % rabatt som jag ville lämna tillbaka. Tyvärr hade kvittot kommit bort under julen och då skulle jag få tillbaka ca 60 % därför att det var rea. Jag kontaktade kundtjänst som sa att "jag ser att du har köpt en mer gång och om du har kvittot till denna, så ska det nog gå bra att lämna tillbaka. Åter i butiken med ett kontoutdrag plus ett kvitto på ett senare köp. Denna skulle jag få noll tillbaka? Eftersom tiden för att lämna tillbaka varor är 30 dagar och snart skulle gå ut kontaktade jag kundtjänst igen och de rekommenderade mig att uppsöka annan butik. De räknade givetvis med att jag skulle tröttna vilken jag inte har gjort, men tyvärr hann jag inte uppsöka en annan butik p.g.a jag har ett arbete vid sidan om att försöka återlämna ett klädesplagg som inte passar mig.

25. Januar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr