mPartz.nl Bewertungen

4,7

Snelle service,mooi optijd geleverd zoals afgesproken en heel gemakkelijk als je je aanmeldt en je moto op uw profiel zet kan je alles wat geschikt is voor jouw model . En bij mij loopt dat heel super... Mehr ansehen

Ik kon precies de onderdelen die ik nodig had vinden na het filteren op mijn motor (Kawasaki er5), en ze hadden mijn benodigde onderdelen voor een goede prijs. De indicatie van hoelang verzenden duurt... Mehr ansehen

Arrow knipperlicht besteld.. in eerste instantie geleverd met defect glaasje. (Schuld van de bezorgdienst denk ik). Na 1 mail +foto direct een nieuwe verstuurd gekregen. Dit noem ik nou eens top... Mehr ansehen

1. Motorradgeschäft

Online shop voor motoraccessoires, motoronderdelen en motorkleding. Met de eenvoudige zoekfuncties snel je gezochte producten kunnen vinden en na aankoop een no-nonsense service.

Hervorragend

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

29 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zeer goede ervaring

Was de eerste keer dat ik iets bestelde bij mPartz, maar is zeker voor herhaling vatbaar. Bij m’n bestelling stond de paddock als leverbaar na 2 tot 4 dagen. Heeft uiteindelijk iets meer dan een week geduurd, maar mPartz hield me wel telkens via mail op de hoogte van de stand van zaken (wat aangenaam is). De levering is uiteindelijk feilloos verlopen.

13. Oktober 2022

Spoiler kuipruit X-creen-Touring XCTA

Bij twijfel over wel of niet passen van de Spoiler X-creen-Touring XCTA op mijn motor correcte en snelle informatie van mPartz ontvangen.
Spoiler besteld en gemonteerd; past, en bevalt prima.
Super service van mPartz !

1. Oktober 2022

Betreft: LED-lamp motor fitting H4/2 5700K

De bestelling en de aflevering zijn helemaal naar wens verlopen.
Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.
Het monteren van de LED-lamp (H4) was een makkie. De pasvorm is goed.
Op het eerste gezicht is het meteen duidelijk,
dat de koplamp door het helderwitte licht veel beter opvalt bij medeweggebruikers,
dan de eerder gemonteerde halogeen H4 lamp met zijn oranje-geelachtige gloed.
Gisterennacht heb ik voor het eerst gemerkt,
hoe de lamp in het donker presteert. GEWELDIG !!!
Het dimlicht geeft een heel heldere, mooi afgebakende lichtvlek,
die ook een flink stuk van de bermen verlicht.
Het grootlicht schijnt enorm ver in een brede en lange straal.
Al met al ben ik heel tevreden. Het kost wat, maar nu heb ik ook wat...☺

20. September 2022

Prima sevice

Prima sevice, snelle levering en juiste prijzen. Filters samen met olie besteld en de maat vd olie aftapplug doorgegeven in opmerkingen veld, kreeg gratis een nieuwe sluitring erbij.

11. August 2022

Ik bestel regelmatig onderdelen voor…

Ik bestel regelmatig onderdelen voor mijn motor via MPARTZ, ondanks dat ik soms elders vergelijk blijft mpartz de beste prijs/service en levert snel. Tevens breed aanbod aan assortiment.

Dusdanig tevreden dat ik deze review verschuldigd voelde.

4. Juli 2022

Uit de wind

Een hele verbetering qua turbulenties rond de helm en een vermindering van geluid. In het begin wel even zoeken en testen voor de juiste stand, maar eens in de goede positie, kilometers plezier. Door de dikte van het plexi is het beeld ietwat vervormd, maar weegt niet op tegen de voordelen. Met mijn 1,92 meter is dit de juiste aankoop. Gemakkelijk te monteren en zit stevig vast, ondertussen al 6000 km gereden zonder één enkel probleem.

17. Juni 2022