Flotte varer, nemt og tydeligt at se hvilke produkter der er mulig at købe, så takker for mine nye bruseforhæng og de smarte ophæng
Unternehmen hat geantwortet
Havde forgæves forsøgt at få fat i nogle specifikke kroge andet steds, men fandt dem her og fik dem leveret hurtigt. De kom med et fint personligt brev fra indehaveren :-)
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Vi gør vores yderste for at give dig den bedste købsoplevelse. Vi har lynhurtig levering på alle lagervarer, du har 30 dages returret og har du brug for hjælp, så ring endeligt til os. Hos MOUD Home finder du langtidsholdbare interiør produkter i høj kvalitet til din boligindretning.
Skovbyparken 25, 8464, Galten, Dänemark
- info@moudhome.dk
- moudhome.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Flotte varer
hurtigt og nemt
Jeg har handlet her for første gang
Jeg har handlet her for første gang. Jeg er virkelig glad for jeg fandt jer. Lækre varer, hurtig forsendelse plus et personlig kort med hilsen gjorde min dag endnu bedre 🙃 Store anbefaling herfra. Og jeg vil helt klart handle hos jer igen ☺️
Fandt lige hvad jeg skulle bruge ....

Antwort von MOUD Home
God kvalitet og lynhurtig ekspedition.
God kvalitet og lynhurtig ekspedition.

Antwort von MOUD Home
Min ordre kom hurtigt og Malene fra…
Min ordre kom hurtigt og Malene fra Moud Home havde været så sød og skrive til GLS udenpå min pakke at de godt måtte stille den ved min dør hvis ikke jeg var hjemme og derved sparede jeg en tur i pakkeshop. Der var også et fint kort vedlagt samt et lille stykke chokolade - så fint!

Antwort von MOUD Home
Først og fremmest et virkelig godt produkt til en fair pris. Hurtig, professionel og venlig service. Kan kun anbefales

Antwort von MOUD Home
Hurtige og smukke produkter!
Hurtige og smukke produkter!
Alt godt!!

Antwort von MOUD Home
Bestilte 2 stor kurve som kom allerede…
Bestilte 2 stor kurve som kom allerede dagen efter. Kurvene er rigtig fine, med i kassen var en hilsen og et stykke daim. Virkelig en god oplevelse.

Antwort von MOUD Home
Fine varer og super hurtig levering 🤩

Antwort von MOUD Home
Hurtig levering og varen lever 100% op…
Hurtig levering og varen lever 100% op til forventningerne 👍🏼

Antwort von MOUD Home
Hurtig levering og det ser fint ud
Hurtig levering og det ser fint ud, jeg har ikke pakket det helt op, da jeg gerne vil have det byttet til 220 i længden, jeg har skrevet en mail til jer. Håber jeg kan få det længere. Jeg kører gerne til Galten, hvor jeg kan se I har salg.
Mvh. Ulla Møller

God hjemmeside
God hjemmeside. Let at bestille og hurtig effektuering. Desværre var GLS i snedrille humør og fremsendte hele 3 gange at pakke ville blive leveret før det endelig skete den 4 dag

Antwort von MOUD Home
Lækker kvalitet i karklude og hurtig…
Lækker kvalitet i karklude og hurtig levering. Jeg kan klart anbefale Moud Home!

Flot kvalitet
Vi bestilte en Float messinghylde til badeværelset, og det er et virkeligt flot og lækkert kvalitetsprodukt.
Hylden blev leveret allerede 3 dage efter bestillingen.
Det var en rigtig god købsoplevelse 😃

Antwort von MOUD Home
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.