Morsmanual Bewertungen

TrustScore 4 von 5

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

13 Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vandt og fik fuld forældre…

Jeg vandt og fik fuld forældre myndighed ved at holde fast i min mistanke om moren arbejdede udefra den her indkompotente hjemmeside som er til at straffe faren og ikke velegnet til at imødekomme barnets behov det var en lang sur kamp, absurde anklager, snakke hjemmebesøg osv, jeg er sikker på jo mere vi får oplyst om mors manual jo stærkere og mere retfærdigt stiller vi andre mænd i familien retten

16. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne gengivelse af den originale "mors…

Denne gengivelse af den originale "mors manual" på mødregruppens chatforum er ikke mindre end genial! Den gør opmærksom på de åbenlyse retsløse tilstande der findes i retssystemet, primært for mænd.... men også for kvinder, unden bopælsret.
Omtalen har sat gang i debatten om, hvordan man kan få retssystemet tilbage på rette kurs.

21. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg er på tættest hold af manualen…

jeg er på tættest hold af manualen bliver brugt her.
Jeg står som far er helt magtesløs og kan se at mit barn er vildt presset i det her og bliver ødelagt stille og roligt. moren og hendes veninde (har været min veninde) indtil jeg fandt ud af hvordan veninden både manipulere og vil bestemme over ens liv.
jeg står idag med et totalt ødelagt barn som ikke vil på samvær og er så presset når konsulenten fra et eksternt firma skal hente ham at han har tåre i øjenene og ikke vil snakke. moren og veninden er så kogte og tænker slet ikke på barnet barnet har jeg rigtig gode samværsbeskrivelser med og der er ikke noget at sætte en finger på i samspillet med mig.
men alligevel bliver moderen og veninden ved med at lave ballade og ikke udlevere til samvær dags dato har der ikke været samvær i 35 dage og er ikke i min søns bedste. jer der har lavet den her manual jeg håber så meget for jer at i bliver straffet for det her jeres ødelæggende syn på forældre og deres gode kompetancer over for deres barn er vildt ødelæggende for børnene men det fatter i helt sikkert ikke..

24. Juli 2023

SUPER GOD SIDE!

SUPER GOD SIDE!

Læs her og FORSTÅ hvorfor.

Denne sider er lavet for at få fokus på hvor ekstremt ødelæggende familieretssystemet fungere.

Navnet og hvem der har lavet den kommer senere.

Men den er lavet få at vække vrede og oplyse om hvordan det i realitetet fungere.

Det der står beskrevet i manualen er sådan vores familierestssystem fungere.

Forældre behøver ikke følger en manual. Det sker helt autamatisk.

De forskellige personer i systemet vejleder dig til at gøre 1 eller 2 forskellige punkter i denne manual. Helt automatisk.

Det gør de, fordi de tager parti til den person der henvender sig. Og guider den person på bedste vis til at "vinde" over den anden, og vinde børnene.

Det er alt fra kommunen, til familieretshuset, til advokater osv osv.

De er alle sammen med til at danne "SYSTEMETS GANG"

Her kaldet morsmanual

Men det er en beskrivelse af hvor nemt det er for den ene forældre at tage magten over den anden. Ved blot at lade systemet bestemme og guide, og kaste ansvaret fra sig, og over på systemet.

Men systemet virker ikke.

Systemet består af mennesker der følger lovgivning.

Så hvis systemet skal ændres. Skal lovene ændres.

​Obligatorisk konfliktmæling.

Der skal være obligatorisk konfliktmægling ved første henvendelse i familieretshuset. Det skal ikke være muligt ikke udlevere børnene, og ikke møde op til konfliktmægling. Som det er i dag , er det først til mølle, med at stikke af med børnene, og på den måde afskære den anden forældre fra at se børnene. Systemets reaktion er så, at når samværet har været afbrudt i længere tid, så er det ikke godt for børnene at se den anden forældre igen. Når det sker, eskalere konflikten endnu mere. Og systemets svar er så helt at afbryde samværet. Igen eskalere situationen, og bliver blot værre og værre. Systemet er til for at hjælpe, men systmet gør tingnen værre, som loven er i dag.

Kræver det vagter, eller politi må systemet levere dette.
I det lange løb er det billgere at slå konflikten ned tidligt.
Ønsker man ikke konfliktmægling, skal det have negativ påvirking på samværsretten. Dem der vil samarbejde, og konfliktmægle for barnets bedste, skal også belønnes.

Som minimum overvåget samvær.

Der skal ved første henvendelse i familieretshuset, som minimum opsættes overvåget samvær, hvis den ene forældre ikke ser barnet/børnene. At afbryde kontakten med den ene forældre er meget skadeligt for barnet på den lange bane, og øger konflikten mellem forældrene. Konflikten skal nedtrappes, ikke optrappes. Systemet skal hjælpe med at den nedtrappes. Familieretshuset skal have fjernet retten til at afbryde samværret.
Overvåget samvær er sikkert for barnet, da det netop er overvåget.

Afbrydelse af samvær leder til forældrefremmedgørelse, og i værste tilfælde psykisk sygdom hos barnet.
Forældrefremmedgørelse giver hos den fremmedgjorte forældre voldsomme psyksike mén i form af typisk ptsd og traumer m.m.
Det er ikke i barnet tarv at blive ødelagt psykisk, og barnets ene forældre ligeså.

Advokat stop

Der skal laves et familieretsystem der gør advokater overflødige. At 2 forældre kæmper mod hinanden, i en advokat kamp om barnet/børnene, kan aldrig være i barnets tarv. Den ressourcestærke forældre, vil vinde over den fattige forældre, og ødelægge denne endnu mere. Det kan og vil aldrig være i barnets tarv at forældrene ødelægger hinanden. Civilstyrelsens afgørelser om friprocess, er ligeledes vurderet ud fra om sagerne kan vindes, og ikke økonomisk. Sager vindes af dygtige og dyre advokater.
Så hele kampen om børnene, bliver en led økonomisk krig. Det skal stoppes. Det avler kun mere konflikt, og dette er ikke i barnets tarv.
Hvis ikke man kan lave en fornuftig lovgivning uden brug af advokater, må man gøre advokater gratis for begge parter, så der ikke kan drages økonomisk fordel.

Der kan læses mere på facebook i gruppen:

"Foreningen Far Mor & Børn"

Hvem der har skrevet denne manual er underordnet.
Kig på indholdet, og forstå hvorfor det er lavet.

Fordi mennesker mister kontakten med deres børn.
Fordi systemet IKKE virker.

Mennesker og børn bliver ødelagt og får mén!

Så stop det det da.

Få nu ændret loven!!

18. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt at der kommer fokus på den…

Perfekt at der kommer fokus på den vanvittige skævhed som eksisterer. Al snak om lighed mellem kønnene er dobbeltmoral så længe kvinder undertrykker fædre på bekostning af børnene. Rigtig flot arbejde. Mvh en far som har oplevet systemets uretfærdighed.

2. Januar 2022

I skulle skamme jer

I skulle skamme jer, aldrig i mit liv er jeg blevet ophidset over en hjemmeside før, men denne her er den mest groteske og skadelige jeg nogensinde har set. Magen til indbilske mennesker skal man lede længe efter. "Barnets tarv", det ved i vist ikke hvad betyder. Jeg har ikke ord til at beskrive hvor meget jeg brækker mig over jer.

16. Dezember 2021

Direkte modbydelig hjemmeside

Direkte modbydelig hjemmeside, jer der har lavet den her hjemmeside, I er nogle helt igennem modbydelige mennesker!! Jeg håber at nemisis rammer jer så voldsomt, at I smager jeres egen medicin. I burde politianmeldes og lukkes ned, simpelthen pga jeres afskyelige adfærd og opfordren til at undgå et ordentlig samarbejde. I er med til at skade børn!!

19. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Direkte skadende for et ordentlig…

Direkte skadende for et ordentlig forældresamarbejde. I skader mere end i gavne. I mener åbenbart at alle mænd er nogle svin, det er ganske tydeligt. I burde politianmeldelse, for at skade børn! For det er dem i skader i sidste ende, med jeres ækle manual!!

21. August 2021

SKAM JER

Jeg er selv kvinde og mener at denne side burde lukkes ned. Synes at kvinder der bruger disse kneb ikke bør have lov til at være forældre. Bruger man denne hjemmeside mod en god far eller en god nok far, skader man kun sine egne børn og skaber en konflikt i sine børns liv som skader dem mere end det gavner dem. Det bør absolut betyde noget hvem det er der ødelægger børnenes liv ved at indføre møg i deres liv. Dette er absolut ikke barnets tarv DET ER KUN MORS TARV OG VISER BARE AT MAN ER RØVLIGEGLAD MED SINE BØRN. Dem der har lavet denne hjemmeside SKAM JER.

9. August 2021

Skulle forbydes ved lov

Denne hjemmeside har ingen berettigelse, den opfordrer direkte mennesker til at lyve og skabe dårligere forhold for deres børn.

Kvinden/kvinderne bag siden, fatter ganske enkelt ikke at børn har brug for en faderfigur

6. September 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr