More Natural Bewertungen 85

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer blij verrast dat er een handgeschreven kaartje bij mijn bestelling zat en zeker door wat erop stond. De seabutter die ik had besteld was op. Ze hadden alleen nog de grote verpakking en die hebben... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een top producten. Ik heb de avocado, jojoba, rosehip en casteroil voor gezicht en haar aangeschaft. Allemaal even heerlijk! Na een duidelijke uitleg via mail, op mijn vraag welke producten... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had me met een product vergist en vroeg of het mogelijk was te ruilen . Dit was mogelijk wel op eigen kosten. Het product moest in originele staat geretourneerd worden. Onverwachts ontving ik 10%... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Hautpflegeklinik

Vom Unternehmen geschrieben

Shop bij ons pure en biologische verzorgingsproducten voor je huid, haar en lijf. Voor net dat beetje Møre. Edit

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd, heel professioneel en de producten zijn echt wel heel zuiver en er zat nog een klein cadeautje bij..altijd leuk!

6. Januar 2021

Antwort von More Natural

Hi Kane, Leuk om te horen dat de producten goed bevallen en bedankt voor de review . ^V

Geweldige kleipoeders

Hele lieve eigenaresse die contact houdt met de klanten. Snelle levering en mooie producten.

Heel erg blij mee.

27. Dezember 2020

Antwort von More Natural

Hee Samantha, bedankt voor je lieve woorden. Leuk om te horen dat je blij bent met onze producten en de verzending. Tot snel in de shop weer! ^M

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer tevreden, producten zien er mooi uit!

Ik heb de 100% pure koudgeperste jojoba olie gekocht, de mouthwash en de 3 kleimaskers. Ik ben zeer tevreden over al mijn producten! Een hele goede prijs/kwaliteit verhouding en doet wat het beloofd. Sinds ik de jojoba olie iedere avond gebruik is mijn huid zachter, soepeler en meer gehydrateerd. Wel is mijn huid na de kleimaskers een klein beetje rood/gevoelig. Dit klaart op in een uurtje en zie duidelijk een mooi resultaat!

22. Dezember 2020

Antwort von More Natural

Hoi Izabella, bedankt voor je bestelling bij ons! Heel fijn om te horen dat de jojoba-olie zo goed bevalt. Wij zijn ook fan. :) Bij roodheid na gebruik van de kleimaskers wil het ook wel eens helpen het product niet te veel uit te laten drogen op het gezicht. Goed om te horen dat de gevoeligheid niet van blijvende duur is. Geniet van je producten! ^M

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Product is netjes en snel afgeleverd.

Product is netjes en snel afgeleverd.
En de baardolie bevalt erg goed!
Met een hand geschreven kaartje geven jullie het ook nog een persoonlijke touch.

Bedankt en ga zo door:)

20. Dezember 2020

Antwort von More Natural

Hoi Twan, bedankt voor je lieve woorden. Geniet van je baardolie en hopelijk tot snel in onze shop voor nog meer baard-verzorgingsproducten. ^M

Mooie flesjes

Mooie flesjes, plasticvrij verpakt en met een handgeschreven kaartje. Heel leuk!

13. Dezember 2020

Wat een lieve review. Bedankt en graag tot ziens! Liefs ^M

Uitstekende service en producten

De bestelling heb ik snel ontvangen en de oliën zijn van goede kwaliteit. Echt een aanrader! Ik ga hier vaker bestellen.

13. November 2020

Antwort von More Natural

Hier worden wij blij van! Bedankt voor de review en graag tot ziens. ^V

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering, en kreeg een extra flesje olie er bij. Ik Koop hier liever dan bij bol... Super service!!

7. November 2020

Hoi R. Pietersma, wat een lief bericht! Super, daar doen we het voor. ^M

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering. Netjes verpakt. Vriendelijke attentie erbij.Top!

2. November 2020

Dankje Annemiek! Tot snel weer in de shop. ^M

Marokanse lava klei besteld

Marokanse lava klei besteld , super snelle levering , vriendelijke klantenservice, en het product is gewoon top , meteen uitgeprobeerd en ben super tevreden, zeker een aanrader

29. Oktober 2020

Hi Agnesse, Bedankt voor je review. Wat fijn dat de kleipoeder goed bevalt. ^M

Top producten

Top producten! Snel service.

23. September 2020

Antwort von More Natural

Hi Maria. Bedankt voor de review. Leuk om te lezen dat de producten goed bevallen. ^M

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige webshop met persoonlijke aandacht

Eens in het half jaar doe ik een bestelling. De oliën zijn van super kwaliteit! Naast natuurlijke producten kopen, vind ik het belangrijke om kleine ondernemers te steunen. Het pakje wat je dan thuis krijgt met een handgeschreven bedankje is een mooie bonus en laat zien dat er aandacht is voor elke bestelling. Keep up the good work! Ik ben fan!

19. September 2020

Antwort von More Natural

Hoi Irene, wat lief! Heel leuk om je reactie te lezen. Fijn ook dat de producten goed bevallen. Graag tot snel in onze webshop. :) ^M

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De argan olie die ik bestelde is heel fijn en trekt heel snel in. Het pakketje was er de volgende dag al.

11. September 2020

Antwort von More Natural

Fijn, Dinie. De arganolie vinden wij zeker ook heel fijn. Graag tot snel!

Mango boter

Heel mooi product de mango boter. En kreeg het al meteen de volgende dag in huis, wat ik een super service vind. Top

28. August 2020

Antwort von More Natural

Hoi Hani, wat is het een topper hè, onze mangoboter? Goed dat je het pakketje zo snel ontving. Geniet er van! :) ^M

One happy customer

One happy customer. De jojoba olie is echt geweldig!

19. August 2020

Antwort von More Natural

Dankje Sophie! Ik zou zeggen: lekker blijven smeren! Graag tot snel in de webshop. ^M

snelle levering

snelle levering, vriendelijke klantenservice, prijs viel mee vergleken met anderen

14. August 2020

Super, Lodewijk. Bedankt voor je lieve woorden. ^M

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service. Items zoals beschreven.

10. August 2020

Dankje Rosita. Geniet van je producten.:) ^M

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr