Ik ben normaal niet iemand die dure spullen voor huisdieren koopt maar deze fontein is echt degelijk. Makkelijk te monteren en helemaal stil. Mijn kat gebruikt hem elke dag.
Fijne klantenservice. Het artikel wat ik besteld had was in prima staat maar achteraf niet geschikt voor mijn kittens. Prettige klantenservice.op mijn vragen over retouren kreeg ik meteen antwoord. H... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Morbix is jouw vertrouwde partner voor de dagelijkse verzorging van je huisdier. Onze missie gaat verder dan alleen de basis: we zetten ons in om de gezondheid en het geluk van jouw viervoeter compleet te maken. We selecteren en ontwikkelen producten die écht een verschil maken in de dagelijkse routine, waarbij we veilige materialen combineren met slimme innovaties. Of het nu gaat om drinken, eten of rusten, bij Morbix kies je voor kwaliteit en een klantenservice die echt naar je luistert.
Amsterdam, Niederlande
- morbix.nl
Hat 84 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Mijn kleine Luna drinkt nu veel meer…
Mijn kleine Luna drinkt nu veel meer water. Zo’n simpel ding maar het voelt alsof ik beter voor haar zorg
Ik woon in een druk huishouden
Ik woon in een druk huishouden dus stille apparaten zijn belangrijk. Deze fontein maakt bijna geen geluid zelfs als het huis helemaal stil is. Mijn kat drinkt er meerdere keren per dag uit en lijkt zich er prettig bij te voelen. Degelijk ontwerp.
Morbix = Dropshipping
Morbix presenteert zich als een Nederlands bedrijf maar is dat niet. De eigenaar is niet bekend en je vindt op de website nergens een KvK nummer (!) Je vindt wel een (post)adres in Wyoming (Amerika) met een onduidelijk telefoonnummer. Op de site vindt je ook niets over retourneren. Dit blijk je op eigen kosten (> € 10) naar een vaag (woon-?) adres in Pesaro - Italië te moeten doen. Staat niet vermeld; is wel verplicht.
Bestelde artikelen worden opgestuurd vanuit China = dropshipping! De artikelen zijn bovendien 3 tot 4 duurder dan hetzelfde artikel op bijv. Aliexpress. Ik probeerde een per mail bevestigde bestelling dezelfde dag te annuleren door een mail naar dat adres te sturen maar dat werd zogenaamd niet opgemerkt. Bij klachten/vragen/opmerkingen wordt je aan het lijntje gehouden door een (zogenaamde) allervriendelijkste medewerk(st)er. Ik heb ook sterk de indruk dat de juichende beoordelingen op bijv. trustpilot nep zijn.
In mijn geval heb ik de artikelen (drinkfontein + matje) ter waarde van € 99,90 teruggestuurd naar Italië en kreeg daar ook een bevestiging van. Bovendien zou het geld worden teruggestort op mijn PayPal rekening. Dat gebeurde ook maar deze terugbetaling werd enkele dagen later geannuleerd. Morbix zou daarna per direct de terugbetaling uitvoeren. Tot op heden - we zijn nu 2 maanden verder - heb ik mijn geld niet terug ontvangen; op mijn mails wordt niet meer gereageerd.
Ik sta met lege handen en € 110,- lichter. Een ervaring rijker; een illusie armer.
normaal ben ik zuinig maar dit was het waard
Meer drinken en stil
Bij mijn kat was het niet zo dat ze niet dronk of te weinig dronk,althans niet dat ik het in de gaten had. Vanaf het moment dat ik de waterfontein heb ontvangen drinkt ze eruit en naar mijn idee,alhoewel ik dat eerder dus niet in de gaten hield,meer als uit een bakje. Ook heb ik nu daadwerkelijk gezien hoeveel glad spul zich ophoopt bij een plastic waterbakje. Voor mij geen plastic waterbakje meer maar een RVS waterfontein. De stilte is ook zeker een pluspunt.
Eerlijk gezegd dacht ik niet dat een…
Eerlijk gezegd dacht ik niet dat een fontein veel zou veranderen maar dat deed het wel. Mijn kat drinkt nu meer en het water blijft langer fris.
Een goede oplossing geen water meer…
Een goede oplossing geen water meer naast de bak snelle levering
Het roestvrijstalen ontwerp voelt…
Het roestvrijstalen ontwerp voelt stevig en goed gemaakt. Mijn kat begon er dezelfde avond al uit te drinken wat me een beetje verraste. Schoonmaken is simpel en hij maakt geen vervelend geluid. Voor de prijs vind ik hem prima.
drie katten, nul gedoe
Als kattenmama van drie denk ik altijd aan hydratatie vooral in de zomer. Sinds deze fontein er staat drinken ze er allemaal om de beurt uit wat eigenlijk best grappig is om te zien. De pomp is heel stil en het water blijft veel langer schoon dan hun oude bakjes. Ik ben echt blij met deze aankoop ook al twijfelde ik eerst.
Geweldige klantenservice
Geweldige klantenservice! Ik had een onderdeel van mijn pompje in te heet water laten weken waardoor dit verwrongen en gekrompen was en mijn pompje dus niet meer naar behoren kon werken! Heb dit via klantendienst laten weten en ze sturen mij gratis en voor niets een nieuw pompje op! Onze 3 schatjes van katjes gaan hier heel blij mee zijn en wij ook 😊! Deze webshop is zeker en vast Aanrader 👍
mijn vriendin had dus gelijk
Ik heb hem eigenlijk voor de kat van mijn vriendin gekocht. Ik was eerst niet overtuigd maar de kat drinkt nu duidelijk meer. Ze had dus toch gelijk.
Wel mooie fontein, maar niet beter dan mijn andere fonteinen
Ik had al 2 fonteinen waar ik heel tevreden over was. Beide hebben geen filters. Dat vind ik nog steeds een groot voordeel. Eén is van keramiek en de ander plastic. Daarin ontstond wat alg. Ze worden elke week tot 14 dg schoon gemaakt. Ik heb me nu laten verleiden omdat er geen plastic in de morbix zit. Maar het pompje blijft van plastic. Dat kan niet anders. Kwalitatief vond ik bij het uitpakken de fontein wel heel licht. Wel mooi design. Andere pomp had ook een lichtje en dat is handig. Qua geluid is deze iets meer hoorbaar dan de plastic fontein maar stiller dan de keramiek. Al hoor ik bij de keramiek fontein vooral water lopen en niet de motor. De katten drinken niet meer dan anders. Dat er 2 soorten filters in moeten vind ik een nadeel. Dus ik ben een beetje neutraal in mijn mening. Ik wil deze uitproberen, maar zeg niet wauw zoals andere mensen dat vinden. Ik heb 4 raskatten en allen drinken uit beide fonteinen. Voorkeur is wisselend.
meteen nieuwsgierig en meteen verkocht
De fontein kwam netjes verpakt aan en zag er zelfs beter uit dan op de foto’s. Mijn kat was meteen nieuwsgierig en begon bijna direct te drinken. Ik zweer dat haar vacht nu al meer glanst lol.
Ik hou van praktische producten en deze…
Ik hou van praktische producten en deze doet gewoon wat hij moet doen. Geen lawaaierige pomp en geen ingewikkelde onderdelen. De kat drinkt er dagelijks uit dus missie geslaagd.
Loeke was er direct mee weg
Loeke was er direct mee weg, Zoeke keek even hoe haar zus het deed !
Nu vinden ze het heerlijk en inderdaad is het heel onderhoudsvriendelijk.
Bedankt uit naam van de poezen en het baasje !
Pas ontvangen
Pas ontvangen, hoop dat het ook werkt en we verlost zijn van teken, de hond moet zelf de geur gewoon worden! 👍
Dit gekocht omdat mijn dierenarts zei…
Dit gekocht omdat mijn dierenarts zei dat mijn kat meer water moest drinken. Na twee dagen gebruikte hij hem al regelmatig. Lijkt dus een goede aankoop.
Fijne klantenservice
Prettige klantenservice.op mijn vragen over retouren kreeg ik meteen antwoord. Heel prettig. Ik moest het artikel terugsturen naar Italië maar heb mijn geld netjes terug gekregen.
eindelijk geen kraan drama meer in huis
Mijn rescue katten dronken altijd liever uit de kraan dan uit hun bakjes. Nadat ik deze fontein neerzette gingen ze er bijna meteen naartoe. De waterstroom trekt ze blijkbaar aan en het water blijft langer schoon. Ben blij dat ik het geprobeerd heb.
Beste dierenvriend, stelletje oplichters, oppakken in de bak in!
Beste dierenvriend,
Bedankt voor je bericht aan Morbix! We hebben je aanvraag in goede orde ontvangen.
Omdat we elk huisdier en elk baasje de aandacht willen geven die ze verdienen, kan het op dit moment iets drukker zijn dan normaal. Ons team (en Lisanne!) doet er alles aan om je binnen 24 tot 48 uur te beantwoorden.
Een kleine tip: Het versturen van meerdere e-mails over hetzelfde onderwerp kan de reactietijd vertragen. We vragen je daarom vriendelijk om op ons antwoord te wachten; we komen zo snel mogelijk bij je terug!
Heb je een vraag over een bestelling? Houd je bestelnummer bij de hand, dat helpt ons je sneller te helpen.
Terwijl je wacht, kun je hier alvast kijken:
Verzending volgen:
Veelgestelde vragen:
Pootje van het Morbix team! 🐶
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.