Blij met de snelle en zeer nette installatie van onze waterontharder, tegelijk ook een waterdrukverhoger laten plaatsen, beide apparaten waren direct merkbaar in gebruik. Waterdruk die hier laag was i... Mehr ansehen
Mooiwater is een bedrijf dat snel reageert en bovenal met mensen werkt in plaats van chatbots wat ik een enorm pluspunt vind. Ik heb bij Mooiwater een waterontharder besteld. Zij hebben zeer concurrer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Door verhuizing de oude achtergelaten en dus een nieuwe besteld. Voor traject prima en duidelijk. Afspraken maken zonder problemen, monteur vriendelijk en professioneel. Denkt mee en heeft alles bij z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op de afgesproken tijd stond de enthousiaste monteur voor de deur, fijn! Vol vuur vertelde hij het hele verhaal en nam en passant ook nog wat interessante wetenswaardigheden mee. Als een professional... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Mooiwater zorgt met haar waterontharders met de beste prijs/ kwaliteit voor zacht kalkvrij water in het hele huis. Meetbaar, voelbaar en betrouwbaar. Daarnaast leveren we waterdrukverhogers en Pfas waterfilters. We zijn een nuchtere onderneming die vakkundig te werk gaat met de beste spullen en mensen.
De Vecht 8, 8253PH, Dronten, Niederlande
- 085- 060 44 70
- info@mooiwater.nl
- mooiwater.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Snelle reactie en voortvarende…
Snelle reactie en voortvarende levering. Hoewel levering afhankelijk is van wanneer ze in de buurt zijn, gaat het redelijk snel en ben je tenminste niet afhankelijk van een ander (koerier) bedrijf.

Zeer tevreden over de water ontharder, ontevreden over Mini Booster
Zeer tevreden over de water ontharder Excellent Compact (2-6 personen). Met een huishouden van 4 volwassenen doen we ongeveer 2 maanden met een volledig gevulde bak met zout. De communicatie was verder prima.
De reden waarom ik toch maar 3 sterren geef (zou 3,5 geven als dat kon) is vanwege de Mooiwater Mini Booster. Deze maakt best wat herrie, maar vervelender nog is dat als je de kraan tot 50% aanzet die constant aan/uit gaat, waardoor de waterdruk constant fluctueert. Dit heb ik aangegeven bij de Servicedesk en kreeg netjes bericht dat ze een nieuwe versie hebben en dat ze die kosteloos op sturen. Tot zover nog steeds goed, maar vervolgens krijg ik precies hetzelfde apparaat met precies dezelfde 'storing'. Ik heb deze maar uitgezet, zonde van de investering helaas.

Antwort von Mooiwater
Goede service, altijd snelle reactie en fijn contact. De waterontharder van Mooiwater kan ik aanbevelen

Erg goede ervaringen met Mooiwater
Erg goede ervaringen met Mooikwater. De monteur was heel duidelijk en ben al 2 jaar erg tevreden over de waterontharder.
Tevreden
Inmiddels heb ik mijn 2e waterontharder in gebruik, agv mijn verhuizing, en in ben onverminderd tevreden de apparaten en de service van Mooiwater en zie nu uit naar de eerste servicebeurt die naar mijn verwachting in de loop van 2026 zal plaatsvinden. En dat is ook mooi, je hoeft daarvoor geen actie te ondernemen, zij benaderen jou wel als het zover is.

Na 4 jaar nog steeds tevreden
Na 4 jaar nog steeds elke dag blij met de keus voor het aanschaffen van een waterontharder. Destijds via internet gezocht en kwam ik bij Mooiwater uit. Het contact, de service, het meedenken en de montage...het ging allemaal goed. Ook de afstand die afgelegd moest worden voor de montage was totaal geen probleem. Chapeau voor dit mooie bedrijf.

Blij met het resultaat!
Snelle levering, aardige en kundige vakman en goed resultaat!

Antwort von Mooiwater
Hebben flinke schade achtergelaten bij…
Hebben flinke schade achtergelaten bij het plaatsen van de waterontharder. Daarbij sturen ze dreigementen met betrekking tot incassobureaus terwijl facturen wel betaald zijn.

Antwort von Mooiwater
Wij hebben al 3 jaar een waterontharder…
Wij hebben al 3 jaar een waterontharder via mooi water. Wij zijn er zeer tevreden over. De monteur die het systeem installeerde legde het zeer goed uit.zeer goede service qua onderhoud. De douche en de kranen blijven goed kalkvrij. Het systeem gebruikt weinig zout. Met 1 woord . Fantastisch systeem.

Antwort von Mooiwater
Het juiste bedrijf voor een waterontharder
We hebben de waterontharder nu zo'n 6-7 jaar. En nog steeds tevreden. Gekocht bij Mooiwater.nl
Bij de aankoop wilde ik wat aanpassingen, mooiwater.nl dacht gelukkig met ons mee voor een goede oplossing. Nu staat de waterontharder keurig weggewerkt. Zout, vaatwaspoeder en andere verwante artikelen zijn makkelijk te bestellen in webshop. Keurige klantbeoordeling, daar houden we van. Zeker een aanrader als je denkt aan zachtwater uit je leidingen tijdens het douchen.

Antwort von Mooiwater
Tevreden met waterontharder en service
De waterontharder is netjes geïnstalleerd en bestellingen van zout worden snel en netjes thuis afgeleverd

Antwort von Mooiwater
Hele fijne ervaring met de Excellent
Hele fijne ervaring met de Excellent, gelijk heel zacht water. En een prettige monteur.
Giede ervaring met mooiwater
We hebben met meerdere appartementen tegelijk een waterontharder gekocht. De installatie verliep soepel en de service is uitstekend. Ook de aftersales is prettig..

Antwort von Mooiwater
Héél tevreden over de levering van…
Héél tevreden over de levering van MooiWater! Géén kalkaanslag meer en ook netjes in het nakomen van onderhoud! Dank u wel!!

Antwort von Mooiwater
Tevreden over de ontkalker en Mooi water
Ik heb de ontkalker nu iets meer dan 1 jaar. Ik was al tevreden over de installatie (vriendelijkheid en deskundigheid installateur), maar ben ook tevreden over de werking van de ontkalker (ontkalkt goed, acceptabel verbruik zout en weinig tot geen geluid). Ook het bestellen en leveren van extra zout gast prima (inclusief thuisbezorging). Enig aandachtspuntje is het omleiden van de waterstroom bij het sproeien van de tuin. De hendeltjes hiervoor (aan de achterkant vd ontkalker) zijn wat lastig om te zetten.

Mooiwater is een TOP bedrijf,SUPER als Klant
Mooi water!!!!!!!!!!!!

Antwort von Mooiwater
Persoonlijk contact en goed advies
Persoonlijk contact met goed technisch advies. Bij Mooiwater krijg je uitleg wat de systemen precies doen en wat ze anders maakt t.o.v. de andere systemen in de markt. Ik heb de Comfort Medium al bijna 10 jaar in ons huis en ondanks dat we niet heel veel water gebruiken (105m3/jr) is het heel fijn om zo'n grote zoutvoorraad in de bak te kunnen doen, want dan ben je niet zo regelmatig met de emmers in de weer.

Antwort von Mooiwater
Kalkvrij water goed en snel geregeld
Al 2 x via Mooi Water een ontharder geregeld. Goed product en fijne mensen!

Goed bedrijf
We hebben een waterontharder nu een aantal jaren en hij doet het top. Offerte ging snel maar ook het installeren van de unit hebben ze zeer kundig in onze meterkast gedaan. Top. Ook bestellen van emmers zout gaat heel goed. De ontharder werkt zoals het hoort: stil en goed. We hebben geen last meer van kalkranden, zichtbare druppels en minder zeep nodig.

Antwort von Mooiwater
De zachtwater unit keurig geïnstalleerd…
De zachtwater unit keurig geïnstalleerd op een plek waarvan ik dacht dat hij niet zou passen en vanaf dat moment heerlijk zacht water.
Geen kalkaanslag meer. Vooral in de badkamer merk je echt verschil.
Bovendien smaakt het water ook beter!

Antwort von Mooiwater
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.