Mooiwater Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door verhuizing de oude achtergelaten en dus een nieuwe besteld. Voor traject prima en duidelijk. Afspraken maken zonder problemen, monteur vriendelijk en professioneel. Denkt mee en heeft alles bij z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op de afgesproken tijd stond de enthousiaste monteur voor de deur, fijn! Vol vuur vertelde hij het hele verhaal en nam en passant ook nog wat interessante wetenswaardigheden mee. Als een professional... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service, fijne monteur. De monteur is zelfs 2x langs geweest. De 1e keer lukte het niet om een aansluitpunt voor de waterafvoer te lokaliseren. Na overleg met ons is er toch een aansluitpunt ger... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb een aantal fabrikanten bekeken en ben uiteindelijk bij Mooiwater terecht gekomen. Wij hebben gekozen voor de Excellent mini plus omdat deze het beste in onze meterkast past. Het offertetraje... Mehr ansehen

1. Anbieter von Wasserenthärtungsanlagen
  2. auch in
  3. Bäderstudio
  4. Klempner
  5. Wasserfilterlieferant

Vom Unternehmen geschrieben

Mooiwater zorgt met haar waterontharders met de beste prijs/ kwaliteit voor zacht kalkvrij water in het hele huis. Meetbaar, voelbaar en betrouwbaar. Daarnaast leveren we waterdrukverhogers en Pfas waterfilters. We zijn een nuchtere onderneming die vakkundig te werk gaat met de beste spullen en mensen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

247 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Review na 2 maand gebruik

Ik gebruik inmiddels twee maanden een waterontharder van Mooiwater. Apparaat doet wat het moet doen, geen kalkresten meer. Ik hoor het apparaat nooit en het is voor de rest erg gebruiksvriendelijk/ onderhoudsarm.
Ben via iemand uit mijn nieuwbouwproject bij het bedrijf terecht gekomen en heb dus ook gebruik kunnen maken van de burendeal/ projectkorting wat toch best wat scheelde! Monteur was ook flexibel na wat oponthoud bij mij onderweg naar het huis. Dus van begin tot eind krijgt Mooiwater van mij de volle 5 sterren!

24. Juni 2026

Antwort von Mooiwater

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! 😊
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de waterontharder en dat je direct merkt dat de kalkresten verdwenen zijn. Super om te lezen dat je het apparaat stil, gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm vindt — precies waar we het voor doen.
Leuk dat je via je nieuwbouwproject bij ons terecht bent gekomen en gebruik hebt kunnen maken van de burendeal. Fijn dat dat een mooi voordeel voor je opleverde! En je complimenten voor de monteur geven we natuurlijk graag door — goed om te horen dat zijn flexibiliteit gewaardeerd wordt.
Nogmaals dank voor je vertrouwen in Mooiwater en voor de 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar! 💧

Het apparaat functioneert.

Het apparaat functioneert.
Vrijwel direct zichtbare verandering
Afspraak was vrijwel op de minuut aanwezig
Goed en duidelijk gesprek over plaatsing met de voor en nadelen
Niet opdringerig. Benieuwd wat het zoutgebruik gaat worden.
Enkele schoonmaakmiddelen heb ik niet meer nodi. Prima dus.

23. Juni 2026

Antwort von Mooiwater

Bedankt voor je uitgebreide en positieve feedback! Fijn om te horen dat het apparaat direct goed functioneert en dat je al snel resultaat ziet. We vinden het belangrijk om afspraken stipt na te komen en alles helder en eerlijk met je door te nemen, dus mooi dat je dit zo hebt ervaren.
Goed om te lezen dat je nu al minder schoonmaakmiddelen nodig hebt – we zijn benieuwd hoe jouw ervaring met het zoutgebruik zich verder ontwikkelt. Mocht je daar nog vragen over hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar.
Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met het gebruik!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met de ontharder

Heel blij met de ontharder! Eitje koken in de pan zonder aanslag, schone waterkoker, nooit meer ontkalken! Veel minder zeep nodig, zachte huid en mijn krullende haar kan ik onder de douche heel makkelijk uitkammen. Kortom… zeer tevreden en de service is fantastisch, echt zeldzaam goed.

22. Juni 2026

Antwort von Mooiwater

Bedankt voor deze fantastische review Helene! Wat fijn om te horen dat je zo’n verschil merkt in het dagelijks gebruik – van koken zonder aanslag tot een zachte huid en beter handelbaar haar. Daar doen we het voor! Geweldig dat je ook onze service zo waardeert. Heel veel plezier nog met de ontharder!

Super monteur!

De monteur kwam in eerste instantie voor een verassing te staan omdat er geen kruipruimte was, maar hij heeft meer dan zijn best gedaan om alle obstakels te overwinnen. Inmiddels een goed werkende waterontharder voor een nette prijs en goeie service. Tip zou zijn om voor de installatie meer info te verzamelen.

15. Juni 2026

Antwort von Mooiwater

Bedankt Gwen voor je mooie en eerlijke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de werking van de waterontharder en onze service.
Het klopt dat de situatie zonder kruipruimte voor een extra uitdaging zorgde, maar we zijn blij dat onze monteur hierin heeft kunnen meedenken en tot een goede oplossing is gekomen.
Dank ook voor je tip over de voorbereiding. We nemen dit zeker mee om in de toekomst nog beter vooraf de situatie in kaart te brengen.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eindelijk verlost van kalkaanslag….

We hebben nu sinds twee maanden een waterontharder van Mooiwater. Het bevalt uitstekend! Eindelijk verlost van die eeuwige kalkvlekken in het sanitair en in de keuken. Hadden we veel eerder moeten hebben. We zijn uitstekend geholpen door Fokke die alles keurig heeft aangelegd en geïnstalleerd. Sowieso zijn we tot nu toe erg te spreken over de service van Mooiwater. Ze reageren snel op vragen en zijn zeer klantvriendelijk.

12. Juni 2026

Antwort von Mooiwater

Wat leuk om te horen Henriette dat jullie zo tevreden zijn met de waterontharder – en dat jullie nu eindelijk verlost zijn van de kalkvlekken, dat is precies waar we het voor doen 😊
Fijn ook dat Fokke alles naar wens heeft geïnstalleerd; we geven jullie complimenten zeker aan hem door!
Bedankt voor het vertrouwen in Mooiwater en de fijne woorden over onze service. Mochten jullie in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor jullie klaar.
Veel plezier van het zachte water! 💧

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professioneel bedrijf, nette prijs, eerlijk advies.

Professioneel bedrijf. Duidelijke en vriendelijke communicatie. Komen op tijd, eerlijk advies, nette prijs en snelle installatie. Waterontharder en waterdruk verhoger laten plaatsen. Extra emmers zout voor verjaardag gekregen, heel attent.

4. Mai 2026

Antwort von Mooiwater

Dank je wel voor deze mooie review! We stellen het enorm op prijs dat je onze duidelijke communicatie, advies en service zo positief hebt ervaren. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen met de installatie van de waterontharder en waterdrukverhoger.
Ook leuk dat het kleine verjaardagscadeautje in de smaak viel 😊
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag weer voor je klaar!

Zeer klantgericht bedrijf

Bij mijn overweging om een waterontharder aan te schaffen heb ik uitgebreid de diverse aanbieders en hun systemen met elkaar vergeleken. Ik heb zowel gekeken naar werking, verbruik, prijs en ervaringen.
Ik heb hierna een 4 tal offertes opgevraagd en bij 3 aanbieders werd ik binnen 24 uur teruggebeld met een "verkooppraatje" en daar heb ik een hekel aan. Echter bij Mooiwater werd er geen contact met mij opgenomen.
Ik heb nog eens verder op internet gezocht naar reviews en mooiwater viel daar in zeer positieve zin op.
Ik heb vervolgens zelf tel contact gezocht met mooiwater en werd keurig te woord gestaan. Men dacht met de klant mee. Mijn ervaring was dat men geen product wilde verkopen maar een positieve klantervaring behorend bij het product.
Bestelling geplaatst en de monteur was ook zeer klantvriendelijk maar vooral klantgericht. Nam de tijd om alles goed uit te leggen. Waterontharder is uiterst compact en paste in mijn krap bemeten meterkast. Al met al een zeer positieve ervaring met dit bedrijf en de waterontharder werkt nu 14 dagen naar alle tevredenheid.

7. Juni 2026

Antwort von Mooiwater

Dank je wel Evert voor deze uitgebreide en mooie review!
Wat fijn om te lezen dat je zo grondig onderzoek hebt gedaan en uiteindelijk bewust voor Mooiwater hebt gekozen. We begrijpen heel goed dat je niet zit te wachten op opdringerige “verkooppraatjes”—juist daarom laten we klanten graag zelf het initiatief nemen en staan we klaar wanneer het jou uitkomt. Mooi om te horen dat je dat als prettig hebt ervaren.
Het doet ons extra goed dat je ons contact en advies omschrijft als meedenkend en klantgericht. Dat is precies waar wij voor staan: geen snelle verkoop, maar een oplossing die echt bij je past én zorgt voor een positieve ervaring.
Ook je complimenten over onze monteur waarderen we enorm. We vinden het belangrijk dat er tijd wordt genomen voor duidelijke uitleg en dat alles netjes en passend wordt geïnstalleerd—fijn dat dit zelfs in jouw compacte meterkast goed is gelukt!
We wensen je nog heel veel plezier van je waterontharder en staan natuurlijk altijd voor je klaar als je nog vragen hebt.
Team Mooiwater 💧

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top waterontharder en goede service

Mooiwater heeft na de aanvraag een offerte gestuurd met complete informatie over de verschillende waterontharders. Kort daarop hebben ze gebeld n.a.v. de foto's met enkele vervolg vragen. Na het afstemmen en goedkeuren van de offerte keurig een afspraak voorstel ontvangen voor montage. De monteur was op tijd, heeft alles erg netjes gemonteerd en ook een waterdrukverhoger kon nog geplaatst worden. Na montage is alles netjes uitgelegd en ook netjes achtergelaten.
Ik ben blij met de waterontharder die ik met name wilde vanwege aanslag van kalk.
Product en serviceverlening heb ik als goed en prettig ervaren.

17. April 2026

Antwort von Mooiwater

Hartelijk dank Vincent voor deze mooie en uitgebreide review!
Wat fijn om te horen dat je het gehele proces – van offerte tot en met de installatie – als duidelijk en prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om goed mee te denken en alles zorgvuldig af te stemmen, dus het is mooi dat dit zo is overgekomen.
Ook leuk om te lezen dat de montage netjes is verlopen en dat er nog ruimte was voor extra maatwerk, zoals de waterdrukverhoger. We geven onze klanten graag een duidelijke uitleg na installatie, zodat je direct optimaal gebruik kunt maken van de waterontharder.
Veel plezier met kalkvrij water en nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Mooiwater! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Van harte aanbevolen

Aanvraag is snel in behandeling genomen en de offerte was zeer acceptabel. Alles is netjes aangesloten en duidelijk uitgelegd. Kortom van harte aanbevolen.

29. April 2026

Antwort von Mooiwater

Bedankt Ineke voor deze mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle afhandeling, de offerte en de uitvoering van de werkzaamheden van Mooiwater. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk wordt uitgelegd en netjes wordt opgeleverd. Dank voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flexibel, snel en perfect eindresultaat

Steekwoorden: flexibiliteit, snelle communicatie, perfect eindresultaat. Ik heb een oud huis met kleine hal en een klein kruipluik. Via het portaal heb ik foto's gedeeld en Mooiwater dacht dat het allemaal ging passen. In de praktijk bleek zelfs nog een maatje groter haalbaar. De monteur heeft alles bij zich in de bus, dus dat kon ter plekke gewisseld worden. Ook nog wat extra zout, allemaal geen probleem.
Bijzonder soepele ervaring die ik een ieder kan aanraden!

10. April 2026

Antwort von Mooiwater

Bedankt voor je geweldige review, Hugo!
Wat mooi om te lezen dat je onze flexibiliteit en snelle communicatie zo hebt ervaren. In oudere woningen met beperkte ruimte kan het soms echt puzzelen zijn, dus des te fijner dat we samen tot een oplossing zijn gekomen — en zelfs nog een maatje groter konden plaatsen dan verwacht!
Fijn ook dat de monteur direct kon schakelen en alles bij zich had om het ter plekke goed op te lossen. We proberen het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, dus het is leuk om te horen dat dit ook echt zo is overgekomen.
Dank je wel voor je aanbeveling, daar zijn we erg blij mee!
Team Mooiwater

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top ervaring en goede service

Hele goede service, nette monteur, duidelijke instructies en heel tevreden over mooiwater.nl. Ik kan het iedereen en een waterontharder aanbevelen en dan zeker met mooiwater.nl

13. April 2026

Bedankt voor uw prachtige review, Arjan! 🙌
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, de installatie en de duidelijke uitleg. Daar doen we het voor! We geven uw complimenten ook zeker door aan onze monteur.
Geweldig dat u ons en een waterontharder aanbeveelt – dat waarderen we enorm. Dank voor uw vertrouwen in Mooiwater en veel plezier met uw installatie! 💧

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het begin van het traject super

Vanaf het begin van het traject super. Goede manier van contact, deels menselijk, deel geautomatiseerd. Echt super fijn. Prettige monteur die goed luistert en fijn in installatie en een apparaat wat helemaal top is. kortom...perfect.

21. Mai 2026

Antwort von Mooiwater

Bedankt voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u het traject vanaf het begin als prettig heeft ervaren en dat de combinatie van persoonlijk en geautomatiseerd contact goed beviel. Fijn dat onze monteur naar wens heeft geleverd en dat u tevreden bent met de installatie én het apparaat. We waarderen uw vertrouwen en staan in de toekomst graag weer voor u klaar! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede product en leverancier keuze

Prijstechnisch aantrekkelijk.
Je wordt goed geïnformeerd in het voortraject voor aanschaf.

Installatie ging uitstekend met een heldere uitleg over werking, garantie etc.
Fijne monteur, complimenten voor hem.
Tot nu toe uitermate tevreden.
De ontharder doet wat je er van verwacht en lijkt idd zuinig in verbruik

9. April 2026

Antwort von Mooiwater

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review!
Fijn om te horen dat zowel het voortraject als de installatie naar wens is verlopen. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren en te begeleiden, dus het is geweldig dat je dat zo hebt ervaren.
Ook geven we je complimenten graag door aan onze monteur – daar zal hij zeker blij mee zijn!
Mooi om te lezen dat de ontharder doet wat je ervan verwacht en dat je tevreden bent over het verbruik. We wensen je er nog jarenlang veel gemak en comfort van.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf!

Na een vriendelijk en uitvoering advies hebben wij voor ons gezin met drie dochters de Mooiwater Excellent MiniMax gekocht en zelf geïnstalleerd. De installatie was zeer eenvoudig te doen en na enkele uren werkte de installatie goed! Wij zijn zeer tevreden over de levering en samenwerking met Mooiwater!!!

24. März 2026

Antwort von Mooiwater

Super om te horen dat het advies goed bevallen is en dat jullie als gezin met drie dochters zo tevreden zijn met de MiniMax. Extra mooi dat de installatie zo eenvoudig zelf te doen was en alles direct goed werkte – daar zijn we trots op 💧✨
Fijn dat jullie de samenwerking en levering als prettig hebben ervaren, daar doen we het voor!
Heel veel plezier van jullie Mooiwater installatie en het zachte water! 💙

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nog steeds enorm blij met onze…

Nog steeds enorm blij met onze waterontharder. Inmiddels al 2 jaar in gebruik zonder storingen.
Zo fijn ook, nooit kalk op kranen en douchewand.

17. Juli 2025

Antwort von Mooiwater

Wat ontzettend leuk om te lezen, dankjewel voor deze mooie review! 😊
Geweldig dat jullie al 2 jaar zo tevreden zijn en nog steeds probleemloos genieten van zacht water. Dat verschil zonder kalkaanslag blijft inderdaad heerlijk praktisch in het dagelijks gebruik.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie waterontharder en fijne communicatie

Voor mijn nieuwbouwwoning was ik op zoek naar een waterontharder en deze heb ik gevonden bij Mooiwater. Ik kon het voor een mooie prijs aanschaffen en het werd allemaal netjes in gang gezet en geïnstalleerd. Na installatie werd ook alles nog een keer duidelijk aangelegd, wat ik als zeer prettig ervaren heb.

Mocht je een goede waterontharder nodig zijn, kijk dan eerst bij Mooiwater. Het is echt een aanrader!

10. März 2026

Hartelijk dank Patrick voor deze mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen – van de aanschaf tot en met de installatie en uitleg. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk en soepel verloopt, dus het is geweldig dat je dat zo hebt ervaren.
Veel plezier met je waterontharder en bedankt voor het vertrouwen in Mooiwater en je aanbeveling! 💧
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Heerlijk geen kalk meer

Heerlijk geen kalk meer. Dit hadden wij veel eerder moeten doen maar we zijn blij dat we nu de stap toch hebben kunnen zetten. Twee jaar geleden de badkamer laten doen, we ervaarde veel kalk afzetting dus veel poetsen. Nu een nieuwe keuken met qoocker dus de waterontharder moest er komen. Wat een verschil, het water zo zacht en geen kalk meer. Wij zouden het iedereen aanraden.
Wij hebben overigens de waterontharder zelf geplaatst en nog met mooi water gebeld , ze zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Top bedrijf!

6. Mai 2026

Antwort von Mooiwater

Wat fijn om te lezen, bedankt voor deze mooie review! 🙌
Geweldig dat jullie nu het verschil ervaren van zacht water. En helemaal top dat jullie de installatie zelf hebben gedaan!
Mooi om te horen dat ons team jullie goed heeft kunnen helpen, daar doen we het voor 😊
Heel veel plezier met jullie waterontharder, badkamer én de nieuwe keuken!
Bedankt voor het vertrouwen en de aanrader! 💧

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We met them through recoThey are truly a company that excels in terms of price-quality ratio.mmendations…

We met them through recommendations from friends who use their products.
The offer, approval, installation, and usage process was incredibly fast and smooth.
They are truly a company that excels in terms of price-quality ratio.
We are satisfied with their service and can recommend them to everyone.

25. März 2026

Antwort von Mooiwater

Thank you for your kind words and for your trust in our services!
We’re pleased to hear that you found us through recommendations and that the entire process – from quotation to installation – went smoothly and quickly.
We strive every day to offer the best possible price-quality ratio, so it’s especially rewarding to know this is being recognized.
Thank you again for your recommendation and your trust. Should you have any questions in the future, we’re always happy to assist!

Kalkaanslag weg, Mooiwater!

Verhuisd en zo kwamen we met het fenomeen kalkaanslag in aanraking, terwijl de hardheid eigenlijk nog meevalt, een medewerker van het waterbedrijf zegt dat het weinig toevoegt. Na wikken en wegen hebben we besloten om over te gaan tot de aanschaf van een waterontharder. En dan begint de zoektocht, er zijn nogal wat aanbieders en de een zegt nog beter te zijn dan de ander. Buren adviseerden Mooiwater. Een oud gezegde luidt: Koop in de vreemde niet wat uw eigen dorp u biedt. Dat hebben we gedaan, met als resultaat een snelle offerte, goede installatie en een perfect resultaat, kalkaanslag weg! Mooiwater dus.

30. April 2026

Antwort von Mooiwater

Bedankt voor de mooie review. Veel plezier met het kalkvrije water!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na de verhuizing hebben we weer gelijk…

Na de verhuizing hebben we weer gelijk een waterontharder gekocht want we hadden net een jaar op ons oude adres ook een. We hebben een paar keer moeten douchen zonder maar dat is wel veel verschil. Ook de was was anders. De monteur heeft in de meterkast een mooi schap gemaakt voor het apparaat op te zetten. We zijn zo blij weer. We raden het echt iedereen aan.

9. April 2026

Antwort von Mooiwater

Bedankt Ger voor de mooie review. Veel plezier met het zachte water!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr