Blij met de snelle en zeer nette installatie van onze waterontharder, tegelijk ook een waterdrukverhoger laten plaatsen, beide apparaten waren direct merkbaar in gebruik. Waterdruk die hier laag was i... Mehr ansehen
Mooiwater is een bedrijf dat snel reageert en bovenal met mensen werkt in plaats van chatbots wat ik een enorm pluspunt vind. Ik heb bij Mooiwater een waterontharder besteld. Zij hebben zeer concurrer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Door verhuizing de oude achtergelaten en dus een nieuwe besteld. Voor traject prima en duidelijk. Afspraken maken zonder problemen, monteur vriendelijk en professioneel. Denkt mee en heeft alles bij z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Op de afgesproken tijd stond de enthousiaste monteur voor de deur, fijn! Vol vuur vertelde hij het hele verhaal en nam en passant ook nog wat interessante wetenswaardigheden mee. Als een professional... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Mooiwater zorgt met haar waterontharders met de beste prijs/ kwaliteit voor zacht kalkvrij water in het hele huis. Meetbaar, voelbaar en betrouwbaar. Daarnaast leveren we waterdrukverhogers en Pfas waterfilters. We zijn een nuchtere onderneming die vakkundig te werk gaat met de beste spullen en mensen.
De Vecht 8, 8253PH, Dronten, Niederlande
- 085- 060 44 70
- info@mooiwater.nl
- mooiwater.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Deskundig advies
Duidelijke informatie op de website, met diverse keuzemogelijkheden en vele informatie. Deze vooraf besproken en in verband met ruimteproblemen uiteindelijk het juiste type geadviseerd. Extra check van tevoren op locatie of het echt mogelijk is. Deskundige installatie en mooi weggewerkt. Niet onbelangrijk: veel goedkoper dan de 'grote' aanbieders maar dezelfde kwaliteit!

Antwort von Mooiwater
De beste na vergelijkend onderzoek
Na vergelijkend onderzoek van Aquacell, Amysoft en Mooiwater bleek Mooiwater voor mij de beste te zijn vanwege:
- de goedkoopste in aanschaf
- de goedkoopste in zout aanschaf
- duidelijk in onderhoud (Aquacell verkoper zei dat die van hen geen onderhoud nodig heeft maar op website staat afzonderlijke onderhoudscontracten aangeboden)
- een professionele en heel vriendelijke installateur
- goed tussentijds antwoorden op vragen
- (in ons geval) ophalen van via website gekochte materialen bij de dichtbij wonende installateur

Antwort von Mooiwater
Klantvriendelijk en uitstekende kennis van zaken
De deskundigheid van het personeel is een verademing. De plaatsing van de installatie en het onderhoud worden vakkundig uitgevoerd. Ze doen wat ze moeten doen. En het personeel neemt de tijd voor het communiceren met de klant. En de digitale ondersteuning is uitstekend en helder.

Antwort von Mooiwater
Super blij met mooi water, 2 weken na mijn aanvraag voor mooi…
2 weken na mijn aanvraag voor mooi water ontharder was het al geïnstalleerd. Heel goed gedaan l, goede uitleg en een telefoon nummer om vragen te stellen. Ook het waspoeder voor wasmachine en afwasmachine heb ik in gebruik. Hier kan je dus super lang mee. Mijn koffiezetapparaat hoef ik niet meer te ontkalken en al ijn andere apparaten gaan langer mee. Een geweldige investering.

Antwort von Mooiwater
Wij hebben het nu een jaar staan en…
Wij hebben het nu een jaar staan en zijn zeer tevreden. Het water is lekkerder. In de douche geen witte plekken meer en het wasmiddel verbruik is meer dan gehalveerd.
Echt top!!

Absolute aanrader!
Heerlijk kalkvrij water sinds we een waterontharder van Mooiwater hebben. Geen kalkvlekken meer op de douchewand en auto. Ook heerlijk zachte handen, geen handcrème meer nodig!
Installatie ging snel en professioneel. Netjes geplaatst in de meterkast. De monteur gaf ook een duidelijke uitleg van de werking en het onderhoud (aanvullen zout).
Duurzaam dat de zoutemmers met statiegeld zijn. Makkelijk doseren van het zout vanuit de emmer.
Heel tevreden!

Heel blij met kalkvrij water
Heel blij met kalkvrij water
Bedrijf heeft goed geluisterd naar onze wensen en hele goede apparatuur geleverd. Daarnaast een fantastische service verleend.

Antwort von Mooiwater
Mooiwater heeft bij mij vorig jaar juni…
Mooiwater heeft bij mij vorig jaar juni 2024 een waterdrukverhoger gemonteerd, heel vakkundig en netjes geinstalleerd.

Prima bedrijf
Prima bedrijf. Goede service en Prima producten.

Antwort von Mooiwater
Ontharden op hoog niveau.
Vanaf de start dat wij een waterontharder wilden, werden we heel deskundig meegenomen in alle zaken die van belang waren om tot een installatie over te gaan.
Deze installatie verliep probleemloos en we genieten nu al ongeveer een jaar van kalkarm water. Wij hebben de installatie ingesteld op DH 3 omdat onze stoomoven deze hardheid nodig heeft voor het behoud van het metaal van de ketel. De ontharder kan hiervoor probleemloos worden ingesteld.
Ook de communicatie met de medewerkers is snel en doeltreffend.

Antwort von Mooiwater
Wij hebben onze waterontharder de…
Wij hebben onze waterontharder de excellent Compact sedert 2022 en zijn nog steeds heel tevreden. plaatsing door monteur was prima en uitleg ook. Nabestelling zouttabletten en gaat ook vlot.

Antwort von Mooiwater
Vakkundig geïnstalleerd werkt perfect…
Vakkundig geïnstalleerd werkt perfect vooral in de badkamer goed te merken dat er geen kalkaanslag meer ontstaat
Vriendelijk en sociaal personeel

Antwort von Mooiwater
Een zeer tevreden gebruiker van de Mooiwater waterontharder
Sinds een aantal jaren hebben wij, naar zeer grote tevredenheid, een waterontharder van Mooiwater in gebruik. Geen kalk meer in het water, dus makkelijk met schoonmaken en goed voor de apparatuur. Ook scheelt het met gebruik van wasmiddelen, douchegel en shampoo.

Antwort von Mooiwater
Prima product, top service!
Ik heb hem zelf geinstallaeerd, maar zelfs dan is de monteur bij aflevering vriendelijk, behulpzaam en geeft veel uitleg ondanks dat er ook een heel duidelijke handleiding bij zit. Wij gebruiken de ontharder nu 2 jaar, werkt nog prima, minimaal onderhoud en goede sneele service, bij vragen en zout bestellingen. Ook gebruiken wij het vaatwas poeder, een beetje is voldoende, werkt veel goedkoper dan vaatwas tabletten. Ook handige vierkante emmertjes voor het zout.

Compact en gemak
Bijna anderhalf jaar nu, zacht water zonder problemen. Het apparaat is compact en past in de meterkast. En het is volledig automatisch, bijvoorbeeld als je op vakantie bent regelt het alles zelf

Tevreden gebruiker
Al meer dan 5 jaar een zeer tevreden gebruiker van de mooiwater ontharder, functioneel, storingvrij en met heldere gebruikstips en goede service!

Antwort von Mooiwater
Voldoet prima aan de verwachting
Snel geleverd, prima geinstalleerd. Bij vrsgen snel antwoord.

Prima bedrijf
Prima bedrijf. Goede materialen. Nemen zelf contact op wanneer er weer onderhoud nodig is

Goede communicatie
Goede communicatie, als er vragen zijn, kan je makkelijk contact leggen en beantwoorden zij snel.
Wij zijn zeer tevreden over het zout.
Ga zo door en wij hebben geen op of aanmerkingen.

Antwort von Mooiwater
beste keus en perfecte montage
Ik heb een aantal fabrikanten bekeken en ben uiteindelijk bij Mooiwater terecht gekomen.
Wij hebben gekozen voor de Excellent mini plus omdat deze het beste in onze meterkast past. Het offertetraject en uiteindelijke opdracht verliep soepel. We hebben snel een afspraak kunnen maken voor de montage. De monteur was precies op tijd en had een paar handige tips. De montage was in een uurtje gefixt. We hebben de ontharder nu ruim één maand in gebruik, ons water is nu lekker en zacht en beter voor onze apparaten, we raden het iedereen aan.
Arthur

Antwort von Mooiwater
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.