Een zwembadstofzuiger besteld voor €50,- krijg je iets helemaal anders dan wat op je bestelling staat, wat ik nu ontvangen heb kost nog geen €15,- en natuurlijk niemand die reageert op onze reactie. O... Mehr ansehen
Varan som levererades motsvarar absolut inte den på bilden. Felsydd, billig och helt olik varan på bilden. Fick erbjudande om att behålla varan i två omgångar först med motsvarande 30% av varans värde... Mehr ansehen
Hier is een positieve recensie die de lange levertijd erkent, maar de nadruk legt op de positieve aspecten: "Ondanks dat het product dat ik besteld heb er maar liefst twee maanden over deed om ge... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Het bedrijf komt toezegging in advertentie niet na.
Het bedrijf geeft na 1 keer via mail de vraag om artikel te retourneren de mogelijkheid van 20% geld terug. Na hier niet mee akkoord te gaan was 32% geld terug mogelijk. (Vermoedelijk automatische mailtjes) Hierna werd niet meer gereageerd op mailtjes. Bedrijf is alleen via mail bereikbaar. Begin hier alsjeblieft niet aan.
Uiteindelijk ingestemd met 32% korting. Toen wel direct antwoord. Ontving het kortingsbedrag niet op mijn bankrekening. Tot 3x toe bericht van hen dat het wel was overgemaakt en ik moest bij mijn bank informeren. Die kon uiteraard niets doen. Na 4e keer dit naar mooinatuurlijk gemaild te hebben heb ik uiteindelijk de korting ontvangen. Maar dus niet de beloofde hele terugbetaling.
Ik kreeg mijn artikel niet waar ik voor…
Ik kreeg mijn artikel niet waar ik voor betaald......ze reageren niet opmijn e mail en hun telefoon onvindbaar...nou ik wacht even ...maar ik zeg nog een keer nooit bestellen bij mooinatuurlijk.com
NIET BESTELLEN bij Mooinatuurlijk
Ik heb op 20-1-2025 iets besteld en betaald. Het ordernummer staat vandaag nog op "pending" en dus heb ik het geanuleerd wat volgens Europese wetgeving binnen 14 dagen mag. De e-mail naar mooinatuurlijk.com kwam onbestelbaar terug. Het contactformulier ingevuld, de order geanuleers en mijn geld teruggevraagd op straffe van aangifte.
Order MNNL13870. Mijn advies: bestel nooit weer iets via een advertentie op Facebook of Instagram.
Let op: ze reageren slecht en weigeren het gestorte bedrag terug te betalen
Let op: onbetrouwbaar bedrijf, geen geld en ook geen bestelde artikel teruggekregen!
Op 1 juli heb ik een Jeugdserum besteld. Ondanks herhaaldelijke pogingen om contact op te nemen via e-mail en telefoon, heb ik mijn geld niet teruggekregen.
Uitwerking van het gebruik van Prostaease of Prostakracht.
Gisteren 6-10-2024 een bestelling gedaan en betaald van Postakracht.
Totaal geen reactie met mails of een track and trace.
Na een week kreeg ik bericht met een track en trace. Vandaag 18-10-2024 is de bestelling aangekomen. Maar het pakje was geplet en de capsules zijn daardoor open gegaan, zodat de olie eruit lekte. Kortom een waardeloze aflevering en begeleiding.
Heb ze gemaild met de vraag:"Wat gaat mooinatuurlijk.com doen".
Vandaag hebben ze mij gemaild. Ze vroegen of ik foto's wilde sturen van het beschadigde pakketje. Als blikt dat het beschadigd is, willen ze een nieuw pakketje sturen.
Ik heb een foto vanavond naar ze toe gezonden. We gaan het afwachten.
Na 14 capsules dagelijks ingenomen te hebben, ervaar ik geen enkel resultaat. De nachtelijke plasjes zijn niet minder geworden.
Ik heb mij weer laten foppen, mijn nachtelijke plasjes zijn echt niet gaan stoppen.

Antwort von Mooinatuurlijk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.