Mooiesite Bewertungen 18

4,6

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. Webdesigner

Vom Unternehmen geschrieben

Als je in Word kunt typen, kun je met Mooiesite.nl ook een website maken. Met onze Online beheeromgeving maken we het super simpel om zelf je website te maken en te onderhouden. Je hebt geen technische kennis nodig, hoeft niets te installeren en wij regelen automatisch alle technische updates voor je.

4,6

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als natuurfotograaf kan ik Mooiesite zeker aanbevelen!

Als fotograaf ben je erg visueel ingesteld en is de vormgeving van een site erg belangrijk.
Mooiesite biedt mij als natuurfotograaf een prima mogelijkheid om mijn onderwerpen te delen met een groot publiek.
De mogelijkheden om zelf je site samen te stellen zijn prima. De mooie site die ik nu ca 10 jaar heb, blijft een genot om naar te kijken en uitnodigend, wat door Mooiesite mogelijk is gemaakt.

Diverse mogelijkheden maken het ook prettig om als gebruiker met deze site te werken.
Heel erg belangrijk is de professionele ondersteuning welke wordt gegeven. Telkens verbaas ik me dat bij vragen altijd een snelle reactie komt!
Als ik vragen heb of er zijn klant specifieke problemen dan wordt er echt meegedacht met de klant en een passende oplossing geboden. Vaak ook met wat extra's omdat er echt wordt meegedacht met de klant.

De gebuikersomgeving ziet er strak en gelikt uit.
Duidelijk, gebruiksvriendelijk, handige database en erg prettig om snel aanpassingen voor je website in door te voeren.
Met de kundige en vriendelijke ondersteuning kan ik mij richten op mijn ding, terwijl veel zorgen uit handen worden genomen.

Met Mooiesite kun je echt een mooie website maken en worden veel zorgen uit handen genomen!

29. April 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben nu zakelijk al enkele jaren…

We hebben nu zakelijk al enkele jaren drie websites bij mooiste.nl lopen.

Destijds een behoorlijke zoektocht geweest om iets te vinden wat eenvoudig in gebruik was en ook in het Nederlands. Ook zocht ik naar een goede service en mogelijkheden tot effectief contact mocht er iets zijn.
Daar betaal ik graag wat extra voor.

Het maken van een eigen website is simpel. Het lijkt op Word en je kunt gemakkelijk en snel aanpassen. Ook is er eventueel nog een kennisbank aanwezig en een weblog voor webmasters.

Destijds wilde ik een online test hebben op de website en dat heeft mooiesite tegen een net bedrag gerealiseerd. Er wordt dus meegekeken en meegedacht en indien mogelijk ook maatwerk aangebracht.

Er wordt snel gereageerd via e-mail als je een vraag hebt en ik heb zelfs op zondag een mail terug gekregen bij een wat complexere vraag. Dat waardeer ik zeer.

Achter de schermen is men druk bezig met verbeteringen en innovaties.

Ik ben een beetje verbaasd dat mooiesite niet snel terug te vinden is in een sitebuilder top 10. Daar hoort het wat mij betreft zeker in thuis.

Je kunt het een maand gratis uitproberen.
Dan heb je alle facetten wel in de vingers.
Gewoon uitproberen en kijken of het ook wat voor jou is.

Aanrader dus!

4. April 2022

DOEN

Gemakkelijke site om zelf te maken , als ik het kan is het mogelijk voor iedereen. En elke wijziging doe je zelf dat scheelt veel kosten. De ondersteuning per mail en telefoon is perfect. Een aanrader!!!!

3. April 2022

zeer tevreden👍#

Zeer tevreden, de site draait nu 2 jaar en wij zijn dan ook erg tevreden over de proffesionele aanpak van mooiesite. ook de service en directe benadering helemaal naar wens. gr.Quality Yachtpainting

25. Februar 2016

Bijzonder klantvriendelijk bedrijf

Ik heb al een aantal jaren mijn website bij Mooiesite en ben enorm tevreden. De service is erg goed. Zeer klantvriendelijk. Vragen worden vaak per omgaande beantwoord en teruggekoppeld op een prettige manier.

16. Oktober 2015

Tevreden

Het maken van de website is goed te doen. Vragen worden snel en adequaat beantwoord. Veel mogelijkheden om je website onderscheidend te maken en die mogelijkheden worden steeds uitgebreider. Wij zijn zeer tevreden.
Architectenburo frans van roy

9. Oktober 2015

Prima organisatie

Na lang zoeken en alternatieve bedrijven te hebben geprobeerd, deze organisatie gevonden. Goed bereikbaar ook telefonisch, maar bovenal is technisch de werkzaamheid van een site inhoudelijk heel prettig. Simpel, overzichtelijk, en mooi.. Niet duur dus een aanrader.

Super tevreden

Hiervoor was ik bij een andere aangesloten totdat ik via een relatie mooie-site ontdekte.
Ben daarna direct overgestapt simpel om mee te werken zeer praktisch en snap je iets niet of het werkt niet je hebt direct rechtstreeks contact.
En kom je er zelf niet uit helpen ze jou direct ook met opzetten van een site of webshop om het begin te maken.
Kan niet simpeler en begrijpelijker heb inmiddels drie site;s lopen maar verander nooit weer.
En zeker een aanrader.

antwoord met advies

Mooiesite heeft mij uitstekend geholpen. Niet alleen een antwoord op mijn vraag gegeven, maar ook advies over andere zaken.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

moeilijk te bewerken

Ik heb meerdere sites en die van u op aanraden van een collega. Het valt me tegen om de site aan te passen. Ik heb de site onder andere opgezegd omdat ik de prijs te hoog vind tov de bruikbaarheid.

Mooiesite-Logo

Antwort von Mooiesite

Hoi Angelique,

Bedankt voor je bericht. Wat jammer dat je niet hebt laten weten dat het aanpassen van de website je tegenvalt. Want we helpen je graag hoor, met extra uitleg en tips.

Stuur gewoon een mailtje naar support@mooiesite.nl of bel ons op 020 716 5676, dan kijken we er samen even naar!

Tim de Jong
Mooiesite.nl

Voortreffelijke service

De service, zoals die bij mooiesite wordt gegeven, heb ik nergens anders ervaren. Meestal wordt je doorverwezen naar forums, waar je urenlang moet zoeken naar je antwoord... Bij mooiesite krijg je dezelfde dag antwoord op je vragen en wordt je echt geholpen. Het programma op zich is ook heel erg goed, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik zou het aan iedereen aanraden!

Mooie site.nl: eenvoudigweg goed

Ik heb zelf een vrij eenvoudige website gemaakt, maar weet dat er vele mogelijkheden zijn. Bovendien heb ik de service als heel fijn en kundig ervaren.
Aanrader!

Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr