Hotellet i Hirtshals bærer præg af at være gammelt og lidt slidt. Værelser uden aircondition er ikke rart om sommeren. Morgenmads buffet tilfredsstillende.
Unternehmen hat geantwortet
29-31.5 2026 havde vi et stort arrangement på Sabro Kro for politikor og orkestre Vi blev mødt at en yderst imødekomme og kompetent personale. Værelserne var rummelig og pæne og maden var fantasti... Mehr ansehen
Bryllup på Sabro Kro - Elsker, Elsker, Elsker! Vi havde i god tid været rundt og se forskellige steder vi kunne holde vores bryllup 20. Juni 2026 Men vi fik simpelthen en så fantastisk... Mehr ansehen
Vi havde et dejligt ophold. Dejligt indrettet hotel. Super sødt og imødekommende personale, selvom de havde travlt, tog de sig tid til at kigge op og anerkende at de havde set dig og ville vende... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Montra Hotels er en kæde af kvalitetsbevidste hoteller, der tilbyder lækre værelser, velsmagende mad, spændende oplevelser og fantastiske ophold, ligesom der er ideelle faciliteter til møder og konferencer.
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Efter en operation samt et par dage y hotel fårup sommerland tog jeg min familie til MONTRA SKAGA HOTEL i Hirtsals, for at vise min kone og datter Klumpfisken.
selvom stedet er af ældre dato, vil jeg uden tvivl sige, at det er et af de bedste steder, jeg har været i Danmark med min familie, alt fra ankomst, venligt personale, til at lave med familie. så er det helt sikkert Value for money, restaurente, med dagens menu, gav mig minder om mine bedsteforældre med dagens ret, i bedste mormorstil.
morgen buffeten var overdådig, med alt i frisk laks og sild.
jeg vil helt klart komme igen når vi er i Danmark i 2024
Ophold købt på sweetdeal.
Jeg havde købt et gavekort på et ophold hos Odder Parkhotel. Vi synes velkomsten og betjening ved afrejse var overfladisk. Opholdet var incl aftenmad som ikke var nogen særlig oplevelse. Men serveringen i restauranten var søde og dygtige 😊 vi havde et okay ophold, men ikke noget jeg vil igen.

Antwort von Montra Hotels
Virkeligt dejligt og roligt hotel, yderst behageligt personale hele vejen rundt. Vi havde 2 overnatninger i Hanstholm incl. valgfri menu. Vi valgte begge dage fiskeretten til hovedret, fisken var tilberedt til perfektion og retterne smagte fantastisk. Desserterne var ligeledes en stor fornøjelse. Kan varmt anbefales.
Det er et rigtig dejlig og super hyggelig Hotel. God kundeservice. Rigtig
dygtigt personale. Dejlige luksus værelser. Maden er absolut i top. 4 gang vi er hos jer. Kan varmt anbefale jer.
⭐⭐⭐⭐

Antwort von Montra Hotels
Ophold fra d.16/10 -18/10.
Dejligt værelse, to skønne tre retters menuer. Venlig og imødekommende personale.

Antwort von Montra Hotels
Tusind tak fordi I alle gjorde vores födselsdagsfest til en helt utrolig aften. Mad, vin og ikke mindst betjening (Mike og kollega) kan vi kun give topkarakter. Alle vore gaester og os selv som vaertspar, var virkelig meget tilfredse.
Kommer gerne igen. Connie og Hans Peder

Antwort von Montra Hotels
I aften ventede vi 1,5 time på at få hovedretten (torsk) serveret. Det samme gjorde sig gældende i går aftes, hvor ventetiden ligeledes var ulidelig. Retten (svinekød med masser af fedt) var lunken og uappetitlig.
Værelserne er store og rummelige, men belysningen er meget dunkel.
En opstramning er påkrævet på flere måder.
Tak for god familieweekend hos jer i Hanstholm, hvor vi satte stor pris på, at vi fik vinstuen for os selv under aftenspisningen. Derudover dejlige værelser; rene og pæne. Søde og imødekommende receptionister. God opvarmet pool.

Antwort von Montra Hotels
Alt spiller på dette hotel, værelser, mad, rengøring og betjening!

Antwort von Montra Hotels
Holdte bryllup på Odder parkhotel, og de sørgede for vi havde den bedste dag i vores liv. Fantastisk kok, fantastisk mad, fantastiske værelser, venlige og og super gode tjenere samt personale og tak til Lene som er et fantastisk menneske.
Der var styr på alt fra første sekund til det sidste og intet var overladt til tilfældighederne.
Igen, maden og Lene var i særklasse. Tak!

Antwort von Montra Hotels
Ophold med to overnatninger, inkl morgen- og aftensmad, var en rigtig god oplevelse, til meget rimelig pris.
Meget venligt og imødekommende personale. Dejligt og rent værelse. God og dejlig seng. Fine måltider.
Kan kun anbefales.

Antwort von Montra Hotels
Virkeligt et dejligt hotel med aktivitetsmuligheder for hele familien. Dejlig smilende betjening og højt serviceniveau til absolut rimelige penge. Flotte værelser, fantastiske senge og luftigt sengetøj. Man mødes hele tiden af venlighed og får nemt en følelse af at alt kan lade sig gøre. Vi kommer helt sikkert igen. Hvis man skal finde “et hår i suppen” kunne lidt mere spændende, friskt og nybagt brød til morgenmaden være ønskeligt og et lidt mere alsidigt udvalg på aftenens a la carte menukort, da man ved flere dages ophold let løber tør for nye valgmuligheder. Maden man får er imidlertid helt i top. Tak for 5 gode dage.

Pæne rene værelser.
Venligt personale.
Dejlig mad.
Vi kommer igen.
Hyggelig weekendophold. God morgenmad samt 2 dage med en 3 retters menu. Maden var rigtig god. Flinke tjener.

Antwort von Montra Hotels
Et dejligt hotel med god placering. Værelset stort og rent, alm dobbeltværelse. Maden var dejlig og til trods for fest i andet lokale, var der stadig fin betjening. Vi kommer gerne igen.

Antwort von Montra Hotels
Kom lidt sent ind i restauranten klokken lidt i 8 -alene på arbejdsrejse. Tydeligt irriteret tjener smed menukortet på bordet (rimeligt ydmygende) Det passede ham tydeligvis ikke at få så “sen” en gæst. Jeg bestilte hurtigt dvs. med det samme en “dagens fangst” og en danskvand. Maden kom hurtigt. Fisken var frisk men uden smag lige som garnituren og kartoflerne. Retten var toppet af med et helt råt forårsløg, seriøst?? jeg fik ufatteligt mange kartofler (fra glas)?. antallet sikkert givet i en god mening. Jeg fik aldrig en serviet, tjeneren kom heller ikke forbi og spurgte om jeg manglede noget, så “så bare ærgerligt..” 😅😅 det mindede til forveksling om cafeteriet de havde i Kerteminde for år tilbage. Her skulle man også ud og finde sin egen serviet. Og der var glaskartofler til det meste. De 2 stjerner er for de 28 kartofler -talte jeg dem til- det var sødt gjort. Men jeg måtte desværre levne en del af dem samt det rå forårsløg. Mvh Anne

Antwort von Montra Hotels
I weekenden d 5-7 maj, havde vi booket et ophold på montra hotel Hanstholm.
Fredag aften var menuen åbentbart bestemt af kokken, ikke det vi var stillet i udsigt. Havde fået besked fra hotellet, at vi kunne vælge mellem 3 forskellige forretter - hovedretter-desserter. Skulle ha spist kl 19 , men fik forret kl 20.15, og hoved ret kl 22.15, efter vi havde rykket for den. Hotellet havde booket 7 konfirmationer den dag, hvilket også betød, at vi måtte sidde i et meget mørkt og koldt lokale.
Vi blev tilbudt kompensation i form af drikkevarer, hvilket i vores tilfælde var 2 øl. Det skal dog siges, at det mad vi fik, var helt ok.

Antwort von Montra Hotels
Egentlig et godt sted med gode værelser og god mad, men med en helt urimelig lang tidshorisont, med mere end 2 en halv time for afviklingen af en tre retters menu, det må kunne forbedres

Skønneste aften

Antwort von Montra Hotels
Vi boede på hotel Hanstholm 3 dage fra 13. - 16. april 2023.
Hotellets beliggenhed er rigtig fin og det samme var værelset (superior).
På denne baggrund er det uforståeligt at køkkenet serverer så jammelige middage - fiskeforret kom fra fryser eller efter nogen tid i køleskab - suppe forret var lunken - kød var stegt sønder og sammen. Og - maden manglede simpelthen smag.
Synd for hotellet - som har de ydre rammer for at kunne levere helstøbte ophold.

Antwort von Montra Hotels
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.