Montra Hotels Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hotellet i Hirtshals bærer præg af at være gammelt og lidt slidt. Værelser uden aircondition er ikke rart om sommeren. Morgenmads buffet tilfredsstillende.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

29-31.5 2026 havde vi et stort arrangement på Sabro Kro for politikor og orkestre Vi blev mødt at en yderst imødekomme og kompetent personale. Værelserne var rummelig og pæne og maden var fantasti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bryllup på Sabro Kro - Elsker, Elsker, Elsker! Vi havde i god tid været rundt og se forskellige steder vi kunne holde vores bryllup 20. Juni 2026 Men vi fik simpelthen en så fantastisk... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi havde et dejligt ophold. Dejligt indrettet hotel. Super sødt og imødekommende personale, selvom de havde travlt, tog de sig tid til at kigge op og anerkende at de havde set dig og ville vende... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Hotel
  2. Tagungshotel
  3. Gasthof
  4. Restaurant mit traditioneller Küche

Vom Unternehmen geschrieben

Montra Hotels er en kæde af kvalitetsbevidste hoteller, der tilbyder lækre værelser, velsmagende mad, spændende oplevelser og fantastiske ophold, ligesom der er ideelle faciliteter til møder og konferencer.

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

225 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

24 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Manglende service

Har netop været på weekendophold, og det var en blandet oplevelse, som vi følte druknede i to store selskaber.
Receptionisten var ved ankomsten ikke specielt imødekommende og kom med en for mig provokerende bemærkning. Herudover fik vi stort set ingen informationer om noget. Kaffen var lunken, og kagen var tør og kedelig.
Aftensmaden var heller ikke den store kulinariske oplevelse. Dårlig forret, lunken hovedret (sovsen var god og varm) og ekstrem dårlig kage og is til dessert. Hvidvin og rødvin var god.
Man kan ikke sige, at der var dårlig service, for der var ingen service, og personalet virkede ikke fagligt kompetent.
Folk, der skulle snakke med en receptionist, måtte stå og ringe med klokken mange gange, før der kom en.
Der var ingen servicering i baren efter middagen.
Alt i alt en dårlig oplevelse, og Hotel Hanstholm bliver bestemt ikke anbefalet til nogen.

27. Mai 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er altid en fornøjelse .

Det er altid en fornøjelse . Du bliver mødt af de sødeste mennesker i receptionen , dejlige værelser ,maden er altid i top . Den måde man bliver behandlet , er bare alt , har været der imellem 20-30 gange ,og så slutter man jo af , med det bedste morgenmad . Læser I dette skal I vide , at vi glæder os hver gang . TAK

4. März 2019

Hej Michael!

Selvfølgelig læser vi, når du skriver om os :-).

Tak for alle de dejlige ord. Det glæder os meget, at vi kan få lov til at være jeres sted.

Jeg skal hilse mange gange fra Marianne, som glæder sig meget til at se jer næste gang.

Krofatter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De har virkeligt fat i noget af det…

De har virkeligt fat i noget af det helt rigtige på Sabro Kro. Har nydt deres middag plus koncert med gode danske kunstnere flere gange.
God handikapvenlig indgang.

28. Februar 2019

Hej Poul!
Tusinde tak for, at ud har brugt tid på at anmelde os.
Jeg er rigtig glad for, at du nyder at kommer til vores koncerter, for det er også nogle helt specielle aftener for os.
Glæder mig til at hilse på næste gang, at du kigger forbi.
Vh. Jakob

Kæmpe skuffelse!

Vi havde fået et weekendophold for 2, får tildelt værelse, hvor vi bliver mødt med en seng der ikke er redt, brugte håndklæder på badeværelsesgulv.
Gavekortet inkl 2 retters menu og morgenmad.
Vi får serveret en gang kartoffelmos med braiseret svinekam- fyldt med fedt...
Udover os var 2 andre par, og vi gik derfra med følelsen af "det skulle overstås"
Sikke en skuffelse - det kan ikke anbefales!!

11. Februar 2019

Så skete det igen.

Vi fik en fremragende og velsmagende julefrokost før jul på Sabro Kro. Efter en fantastisk nytårskoncert med Tonica i Musikhuset, har vi, en lille gruppe, tradition for at slutte med en god middag, normalt inde i Smilets By. I år skulle det være anderledes. Hvorfor ikke spise i Sabro, hvor vi har boet siden 1972? Det fortrød vi ikke. Sabro Kro serverede en fremragende og velsmagende enebørrøget laks med tilbehør, tog for en tid hele appetittet. Herefter fulgte noget, jeg troede var en fattigmandsret, braisseret svineskank. Jeg blev skuffet. Det var en fantastisk smagsoplevelse, velsmagende og også her med spændende tilbehør. Selv om vi var de eneste gæster på en stille søndag, blev vi konstant og omsorgsfuldt betjent af en meget deltagende og venlig tjener. Hun var med til at slutte nytårskoncerten på bedste vis I Sabro. Vi behøver ikke tage til byen for at få god og spændende mad. Det kan Sabro kro også, og det er jo her vi bor. Og så har jeg slet ikke nævnt de meget lyse, lune og pæne lokaler.

8. Januar 2019

Hej Allan!

Dejligt at vi kunne bidrage til afslutte jeres nytårskoncert, og I har hygget jer så meget hos os.

Laksen er fra egen røgeovn, og vintertid er jo braisere-tid, og så er svineskank bare oplagt.

Ingen tvivl om at min søde kollega fra i søndags og de andre i restauranten er dygtige tjenere, som er gode til at få alle vores gæster til at føle sig godt tilpas. Og det er jo det vi gerne vil: Hygge om alle vores gæster på en måde, så alle føler sig hjemme og godt tilpas.

Vi ses forhåbentlig næste gang, du kommer på besøg :-).

Krofatter

Ekstremt nedværdigende

Min datter, barnebarn og jeg var sidste år på Odder Parkhotel. Et weekendophold bestilt via Risskov bilferie, der kommer jeg ALDRIG MERE. vi måtte selv hente en barnestol, sandkasse mit barnebarn fik et anrettetbord MED HJUL under til at spise ved. L vi skulle have to måltider, hver gang fik hun et stykke flutes med smør (hendes aftensmad) vi voksne fik et nærmest afgnavet kyllingeben. Måtte bagefter i Kvickly for at få sulten stillet, nr 2 dag fik vi et bord bag døren ud til køkkenet. Følte os sar ind i et kosteskab. Betjeningen var nærmest lig nul, de gæster der ikke havde bestilt via Risskov fik smil og fin betjening, vi var ABSOLUT 2. rangs gæster. Vi valgte at ignorere det, og i stedet nyde de skønne omgivelser. Men der er faktisk ikke engang betjening/service til en enkelt stjerne. FØJ FØJ

23. Dezember 2018

Kære Karen-Marie.

Beklager vi først får svaret nu. Vi er selvfølgelig kede af at høre om den oplevelse i har haft her. Nu er jeg ikke klar over hvornår det er foregået, men vi har mange gæster der booker gennem Risskov Bilferie, og overordnet set får vi rigtig god og positiv feedback fra dem når de har været på ophold her. Vi gør ikke forskel på vores gæster på den måde du beskriver, så det må jeg indrømme at være lidt uforstående overfor. Men hvis restauranten er fuldt booket, er det desværre ikke alle borde der er lige godt placeret, det er klart, og super ærgerligt hvis i så er blevet placeret der. Vi vil altid prøve at imødekomme vores gæsters ønsker bedst muligt, om det drejer sig om bordet eller hvis maden ikke er tilfredsstillende, må i endelig gøre os opmærksomme på det med det samme, så vi kan finde en anden løsning.

Vi ønsker dig en god dag, og beklager igen.

Hotellet står opført med 4stjerner

Hotellet står opført med 4stjerner. Værelset var luvslidt, gulvtæppet med store pletter, en væg med skrammer, fugerne på badeværelset i elendig stand og dårlig lugt fra afløbene, på væggen hang flydende håndsæbe som på et offentligt wc. Ved aftensmaden blev vi placeret klos op ad et større og særdeles støjende selskab så vi slugte maden og forlod spisesalen. Alt i alt en skuffende oplevelse og et hotel som burde være anført med 2stjerner, det andet er falsk reklame.

16. September 2018

Kære Josephine.

Vi er kede af at høre om den oplevelse du har haft på Montra Odder Parkhotel.
Jeg kan informere dig om, at alle vores standard værelser står for en renovering i løbet af 2018/2019, så de kan leve op til den standard vi ønsker at give vores gæster. Dvs. bl.a. nye møbler, gulvtæppe, og fugerne på badeværelset bliver også udskiftet, hvilket vi glæder os meget til.
Omkring restauranten er det selvfølgelig beklageligt at i følte i blev nødt til at sluge maden, fordi et andet selskab var så støjende. Men hvis i ikke gør os opmærksomme på disse problemer, har personalet desværre svært ved at gøre noget ved problemet, og hjælpe med at finde et andet bord eller et andet værelse. Jeg håber dog maden smagte, og at vi kan byde jer velkommen en anden gang og vise hvorfor vi har de 4 stjerner. Jeg vil anbefale at vælge et af vores luksusværelser, som desuden også har badekar :-)

Hav en dejlig dag.

Med venlig hilsen

Charlotte, Receptionist på Montra Odder Parkhotel

Kan kun anbefales

Efter endt kemo havde vi bestilt en overnatning på jeres hotel fra et gavekort vi havde fået, for en ekstrem billig opdatering fik vi et luksusværelse, og det var luksus...pænt og rent...vores ophold var med aftensmad som smagte rigtig godt og næsten ingen ventetid selvom i havde travlt :) morgenmaden er et kapitel for sig selv....så meget mad at det var umuligt at smage det hele, det er ikke sidste gang vi har været ved jer :)

12. August 2018

Antwort von Montra Hotels

Kære Anni Britta Christensen!

Hvor er det dejligt at høre, at du har følt dig så forkælet hos os i en svær tid.
Jeg er glad for at du tog imod det gode tilbud på en af vores juniorsuiter, som bare er dejlige.
Tak for de rosende ord til køkken og restaurant, som jeg vil skynde mig at give videre.
Og du siger bare til, så er vi klar til en ny omgang forkælelse :-).

Very nice hotel

Very nice hotel. Had room 42.
Clean rooms with chairs/table/sofa and a small patio outside each room.
Bathroom really nice with space enough to undress/dress.
Larger outdoor patio at the entrance and plenty parking places.
Super breakfast buffet. Nice pool and friendly staff.
Not that expensive - even in the best season.
We´ll probably come back.

28. Juli 2018

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse - og en perle, som ligger lidt gemt af vejen. Overraskende autentisk med sans for de mange detaljer rundt omkring på kroen. Et personale i særklasse, startende med receptionen, så var der slået an, til nogle dejlige dage. Jeg var forbi restauranten, som kunne præstere en række velsmagende rettere, serveret med nærvær, som kunne deres kram.
Dejligt, at der er el-opladning for el-biler, med flere muligheder.

Et smukt badeværelse, som ikke er set mage - i lang tid.
Dejligt, at jeg har valgt 2 overnatninger.
"I'll be back"

11. Juni 2018

Kære Dons!

Tusinde tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os. Vi bruger al respons tilbage, til at blive bedre, for vi elsker glade gæster.

Jeg er rigtig glad for, at mine kolleger har kunnet vise jer, hvad det er vi kan og brænder for: gode værelser, dejlig mad og nærværende service.

Og du siger bare til, så er vi klar igen :-)

En udsøgt oplevelse

En udsøgt oplevelse.
Min kæreste og jeg har lige haft en overnatning på Sabro Kro og vi har haft en fantastisk oplevelse. Vi blev modtaget af en meget behagelig og smilende receptionist som var super god til sit job. Værelset var pænt og meget rent. Maden var eminent godt valgt og perfekt tilberedt. Der blev lyttet til vores specielle ønsker om at vi ikke ønskede fisk og skaldyr. Og kokken havde forberedt en yderst velsmagende anretning med skinke i stedet. Der var en skøn stilhed på kroen og vi nød næste morgen en lækker morgenbuffet med alt hvad hjertet kunne begære. Alle madvarer var af højeste kvalitet. Alt i alt en udsøgt oplevelse og vi kommer helt sikker på flere besøg hos Sabro Kro.

20. Mai 2018

Hej Jette!

Sikken dog en dejlig mail med din anmeldelse at møde ind til her til morgen.

Tusinde tak fordi du har taget dig tid til at anmelde jeres overnatning, og tak for alle de rosende ord.

Du beskriver meget af det, som vi arbejder efter: Stor fleksibilitet overfor gæsterne ud fra jeres ønsker, roen, rengøringen, den gode mad og vores lyst til at yde god service.

Spred gerne de gode ting rundt omkring, og vi glæder os til at se jer igen en anden gang.

Jakob Beck Wätjen - Krofatter

konfirmation

Vi holdt konfirmation for vores datter den. 27.04.2018. Har aldrig oplevet bedre service, Lige fra chef.(Tom) til receptionist, de 2 tjenere der opvartedet os , kokkens gode fyldige tallerkner. Dejlige lyse lokaler. Og med meget ros fra alle gæster. Alt i alt perfekt. MVH.Fam. Stecher

4. Mai 2018

Helt igennem super service

Helt igennem super service
Vi har netop afholdt vores børns konfirmation, og lige fra starten af planlægningen for 1½ år siden, har der været en sublim service fra hele holdet på Sabro Kro.
Nu blev festen afholdt i fredags, og alt klappede fra start til slut og som værtspar kunne vi slappe af hele dagen, uden at skulle tænke på andet end at nyde vores børns fest.
En speciel TAK til Lotte, Camilla, Michelle og Anne på dagen. Også tak til Jakob for gave til børnene samt for at kigge forbi ved festen og hilse på. Det imponerede specielt konfirmanderne.
Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer på Sabro Kro.

29. April 2018

Hej Jan!

Dejligt at I alle nød dagen hos os, og har følt jer i sikre hænder. Det er jo også det, som vi er her for.
Jeg sender dine rosende ord videre til mine kolleger, og vil glæde mig til, at I kigger forbi en anden gang.

Vh. Jakob

Gode oplevelser. Fantastiske intimkoncerter

Gode oplevelser. Fantastiske intimkoncerter.

13. April 2018

Hej Kenneth!

Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at du har nydt vores koncerter, som vi også syntes er nogle helt specielle aftener.

Vi ses.

Jakob

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig mad og personlig og vedkommende betjening

Altid dejlig mad og personlig og vedkommende betjening.
Har haft fornøjelsen at opleve flere af Sabro Kros intimkoncerter.
Kan varmt anbefales.

9. April 2018

Hej Mikkel!

Tak for din flotte anmeldels på Trustpilot.

Dejligt at høre, at du nyder at være hos til koncerterne, og det er også nogle super fede aftener.

Vi ses næste gang.

Tørfisk med overnatning

Har været til Tørfisk underholdning og overnatning på hotellet med fiske- og skaldyrs buffet og morgenmad.
Det hele var i utrolig høj standard! Der kan slet ikke sættes finger på noget som helst!
Vi kommer der helt sikkert igen.

25. März 2018

Hej Jens Axel.

Tusind tak fordi du giver dig tid til at skrive en anmeldelse herinde :-) Det er vi rigtig glade for, og dejligt at høre i havde en god aften med Tørfisk.

Vi vil glæde os til at byde jer velkommen her en anden gang.

God påske :-)

Med venlig hilsen

Charlotte - Receptionist på Montra Odder Parkhotel

Julefrokost 2017

Julefrokost 2017 - uinspireret mad - kedelig præsentation på buffet - ingen hygge i lokalet som var badet i "hal" lys under spisningen. Alt alt for dyrt til oplevelsen.

25. März 2018

Hej Annemette!

Jeg har lige set din anmeldelse her på Trustpilot.

Beklager at du ikke syntes om din julefrokost hos os. Maden er jo den klassiske julemad tilsat et par fornyelser, så jeg er ked af, at du syntes den er uinspirerende.

Jeg har noteret mig at du ikke syntes lokalet var hyggeligt, og det tager jeg op hos os, når vi skal til at planlægge jule-oppyntning for i år.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Overnattede i to dage

Overnattede i to dage. Fint hyggeligt hotel. Værelserne var dog noget trætte, meget spartansk indrettet og lugtede lidt af gammelt sommerhus. Radiatoren stod på fuldt blus men der var småkoldt alligevel. Hyggeligt hotel ellers med indretning og fin restaurant med god betjening. Imødekommende personale i receptionen. God solid morgenmad - dog var de varme retter ikke varme = kolde cocktailpølser og kolde blødkogte æg. Og ingen pandekager.

16. November 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr