Vom Unternehmen geschrieben
MONSOR staat voor premium gemak in kledingverzorging. Onze Wrinkle Releaser verwijdert kreukels in seconden en geeft je outfit een frisse, subtiele geur. Gemaakt in Nederland met 99% natuurlijke ingrediënten, zonder PFAS, microplastics of andere schadelijke stoffen. We geloven dat stijlvol voor de dag komen makkelijk moet zijn – thuis, onderweg of op reis. Daarom combineren we effectiviteit met zorg voor je kleding, je huid én de planeet. Van gerecyclede flessen tot productie op wind-, water- en zonne-energie: elk detail is bewust gekozen. MONSOR is er voor mensen die altijd in beweging zijn en geen tijd willen verspillen. Verzorgd, moeiteloos en duurzaam.
Niederlande
- info@monsor.nl
- monsor.nl
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Het middel is niet effectief op zijden…
Het middel is niet effectief op zijden blouses
De service van Monsor is zeer goed
Super
Super
Gelijk geprobeerd op linnen en het werkt echt. Nog niet gebruikt op vakantie maar ik neem hem zeker mee. Super handig.

Bestelling
Bestelling was niet helemaal goed geleverd maar was na melding super snel verholpen. En zelf iets extra’s met een handgeschreven groet.
Zo netjes en snel heb ik zelden meegemaakt.
Top bedrijf. Trouwens ook een top product !

Antwort von Monsor
Het is echt wat men beloofd heeft
Het is echt wat men beloofd heeft. Het wekt best wel goed maar het is wel hard werken om een shirt te sprayen. Het gaat best wel moeilijk. Ik zal eerlijk zijn, in de tijd dat ik 2 shirts kreukvrij maak kan in 5 shirts strijken. Doe dit in je koffer als je met vakantie gaat, maar dit is geen vervanging voor het strijkijzer.
Hoopvol maar de belofte is niet nagekomen
De fles kwam met gebroken dop. Wellicht is dat gebeurt met transport want er zat geen heel stevige doos om maargoed er kwam dus een kapotte fles.
De spray ruikt heerlijk zoals het beloofd.
De spray doet wel iets maar ik probeerde het bij een blouse en die kreeg ik zeker niet kreukvrij. Verre van zelfs.
Jammer.. 3 punten voor de geur

Antwort von Monsor
De levering was goed ik had het…
De levering was goed ik had het bestelde snel binnen.

Antwort von Monsor
Ziet er niet alleen mooi uit maar werkt ook goed!
Deze spray tegen kreukels in je kleding ziet er niet alleen mooi uit maar het resultaat is ook goed! Aanrader voor als je op zoek bent naar een goede kledingverzorging.
P.S. bestel direct de kleine versie erbij voor onderweg!

Antwort von Monsor
Een hele goede premium service
Een hele goede premium service. Product werkt top en ruikt ook nog eens heel erg lekker. Gebruik is enorm simpel en hierdoor heet makkelijk toepasbaar. Echt een aanrader.

Geweldig product
Geweldig product! Werkt super goed, heb de kleine mee op reis genomen en mijn linnen rokken zagen er super netjes uit na het gebruiken 🤩😍.

Antwort von Monsor
Deze week besteld en echt supertevreden!
Van de week besteld, omdat ik veel reis en geen zin heb om telkens met een strijkijzer in de weer te zijn.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik in het begin nogal sceptisch was, maar het werkt echt supergoed. Mijn kleding is na gebruik helemaal glad en strak.

Antwort von Monsor
Vanwege het vele reizen heb ik zo'n…
Vanwege het vele reizen heb ik zo'n travel size flesje gekocht voor op vakantie. Mijn kleding is desondanks ik het gestreken meeneem altijd een beetje gekreukt. Maat deze spray zorgt er gewoon voor dat het eruit ziet alsof het niet in mijn koffer heeft gezeten. 10/10 !

Perfect voor dagelijks gebruik
Als drukke zzp’er zijnde is een alternatief voor strijken ideaal. Andere alternatieven die werken niet optimaal, de spray van monsor is het eerste product wat echt het geld waard is, daarnaast doet de spray van monsor precies wat wordt gezegd. De prijs kwaliteit verhouding is goed. Ik beveel de spray van monsor zeker weten aan!

Antwort von Monsor
Monsor anti-kreukspray ligt standaard…
Monsor anti-kreukspray ligt standaard in mijn auto en komt telkens goed van pas bij klantbezoeken en andere afspraken waarbij ik er netjes en verzorgd uit moet zien. Ook op vakantie meegenomen, en nu heeft mijn vrouw het product ook ontdekt… zij is er net zo enthousiast over als ik. Echt een aanrader om altijd bij de hand te hebben!

Lifesaver op vakantie
Werkt verrassend goed op mijn shirts. Echt een lifesaver op vakantie.

Goed product
Goed product, werkt zoals omschreven. Erg handig geweest voor ons reis maar daarnaast ook voor dagelijks gebruik. Zowel partner als ik geven het product 5 sterren.

Antwort von Monsor
Professioneel bedrijf met een klasse…
Professioneel bedrijf met een klasse product. Erg handig voor als je snel door moet naar een belangrijke meeting! Aanrader!!!

Antwort von Monsor
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.