Monkyshine Bewertungen 58

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk. Så dejligt at komme ud til en bil der er ren både uden på og inden i. Nemt at booke og nemt at betale - what´s not to like? Kan kun give min varmeste anbefaling - forstår ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er ny kunde nu for 2. gang og vil udtrykke min tilfredshed med god og grundig bilvask og støvsugning. De har holdt aftaler og er fleksible

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg afleverede mildest talt en møg beskidt bil til Lasse som virkelig fik sin sag for. Selv om han selv mente den godt kunne klare en tur mere så står bilen bare kniv skarpt, jeg tror ikke den har... Mehr ansehen

1. Autowaschanlage

1 Stern

Jeg er ny kunde nu for 2

14. November 2025

Hej Arne,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏

Great service

Easy booking, good communication and excellent service for a low price

17. August 2025

Hi Mikkel,

Thank you so much 🙏 happy that you liked the result!

Rigtig god service

Rigtig god service.

Venligt personale, som tilpasser sig din kalender.
Kan klart anbefales

2. Juli 2024

Hej Phillip,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Betyder alt for os :)

Great service!

Great service: nice people, nice carwasher arriving on time. Excellent job!
Best from
Anne, Frederiksberg

26. Juni 2024

Hi Anne,
Your satisfaction is our top priority, and we look forward to serving you again soon. Thank you for taking the time to leave us a review. We are thrilled to hear that you loved your experience with us.

Fantastisk koncept og service

Fantastisk koncept og service!

Jeg er så glad for at have fundet en simpel løsning på at få vasket min bil på. Fem stjerner her fra fordi at jeg aldrig vil stå i kø foran en vaskehal igen :)

6. März 2024

Antwort von Monkyshine

Tusind tak for din fine anmeldelse🐵🌱

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og ren bil

God og hurtig kundeservice. Jeg ringede til Monkyshine da jeg havde nogle spørgsmål til hvad jeg skulle bruge. De var rigtig flinke og guidede mig til hvad jeg skulle bestille.
Vaskeren der kom ud var rigtig venlig og klarede jobbet super godt.
Skønt med en ren bil når man ikke lige selv kan overskue at gøre den ren.
Super tilfreds!

27. Februar 2024

Tusind tak for din fine anmeldelse 🐵🌱

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu engang en fantastisk oplevelse

Endnu engang en fantastisk oplevelse! Bilen står kniv skarpt efter hver vask med Monky. På en ny bil, som man er lidt nervøs for vaskehallerne med, så er det rart med en mere ridsesikker oplevelse. Jeg glæder mig til en større udbredelse i det Nordjyske :)

1. März 2024

Hej Mads,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌱🐵 Vi åbner snart i Aarhus og udvider området i Aalborg. Vi forventer 1 april 2024 😊

Nemt og billigt

Dejligt at få sin bil rengjort helt ned i hjørnerne at den herudover også vaskes er kun et dejligt plus.

6. März 2024

Hej Søren,

Vi sætter stor pris på din fine anmeldelse. 🐵🌱 tusind tak

Virkelig god service 👏🏻

Virkelig god service 👏🏻
Bilen blev dejlig ren igen efter en vinter med 3 unger på bagsædet 💪🏻 kan kun anbefale.

2. März 2024

Tusind tak for din fine anmeldelse 🐵🌱

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

miljø svineri!!!

miljø svineri!!!! det skulle simpelthen forbydes!!!
vaske bil i folks indkørsel, på p-pladser osv. som erhvervsdrivende, og smide sæbe/syrer rester ned i vores grund vand og havet.
det er slet ikke i orden!!
der er lov om alle der rengøre biler "professionelt" skal have olie adskiller, samt tilslutning til offentlig kloak (spildevand)
jeres spilde vand ryger enten direkte i jorden, eller også i regnvands afløbet, som ikke bliver renset før det lukke ud i havet lukkes ud i havet.
vi må da håbe i bliver gjort erstatnings pligtigt med privat hæftelse, når nu i har forurenet jorden!!!
syntes i ikke landmændene hælder nok gift i vores drikke vand

4. Februar 2024

Hej Amdi,

Vi har nul udledning i naturen. Vi vasker uden brug af vand og samler alt snavs fra bilen op i vores klude. Hele vores koncept bygger på en miljøvenlig tilgang til bilvask.
Vi kan derfor vaske bil uanset hvor de holder, selv hvis den var parkeret i din dagligstue.

Inden en sådan anmeldelse, ville det have været bedre at undersøge lidt nærmere hvad vi gør, i stedet for at komme med tomme beskyldninger.

Vi forsøger rent fraktion at gøre en forskel for miljøet.

Fortsat dejlig dag!

De grønneste hilsner
Monky Shine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter en noget hærget flytning fik jeg…

Efter en noget hærget flytning fik jeg mulighed for en Monky Shine rengøring. Det var et super resultat - jeg følte bilen var som da jeg købte den. Kan varmt anbefales.

27. April 2023

Antwort von Monkyshine

Tusind tak for din fine anmeldelse 😍

Super service!!

Super service! Har lige været på Fisketorvet og fået rengjort bil af Marko. Anbefaler på det varmeste. Super skønt med ren bil og Marko er virkelig serviceminded! Kommer helt sikkert igen!

11. April 2023

Antwort von Monkyshine

Hej Charlotte, tusind tak for din fine anmeldelse. Vi har givet Marko dine roser 🫶🐵🌱

Virkelig god service!

Virkelig god, personlig service. Smukt resultat af bilvask - både inde og ude, en ren fornøjelse! Smart at få bilen gjort ren, mens man arbejder.
Giver den bedste anbefaling herfra!

19. Dezember 2022

Hej Sandra,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling :) Sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk pris og service

Helt fantastisk pris og service. Kan kun anbefale Monkeyshine og kommer helt sikkert til at bruge dem fremadrettet.

7. November 2022

Hej Gitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Sætter vi stor pris på 😊

Kan anbefales

Jeg har brugt firmaet 4 gange, og de holder altid, hvad de lover. De kommunikerer, hvis der er uklarheder eller de har forslag, og finder altid en løsning. Arbejdet med bilen er upåklageligt - der bliver virkelig gået i detaljen! Jeg er glad for, at mit firma har valgt at lave denne aftale med MonkyShine, så bilen kan ordnes i arbejdstiden...

8. September 2022

Hej Lasse,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Sætter vi stor pris på :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr