Monixbet mukemmel bir casino ve monixbet ailesinde olmak ayricalik seviyorum monixbette oynamayi 3 yildir.sadece para cekimlerinin hizli bir sekilde hesaba aktarilmasinda bir takim sorunlar var var ge... Mehr ansehen
casino good, no deposit bonuses nice, site always works, staff friendly. Mark always friendly and generous with bonuses
Dont play here. This casino is a scam. Ive deposited quite a large amount and yes you win some you lose some but winning here (compared to other casino's) is non existing. 5 euro winnings are consider... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Hat 59 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Withdrawal went smooth and fast
I made a withdrawal and it went smooth. Didn’t take long and I got my money without problems. I’ve seen other projects delay things but here it worked fine for me.

Antwort von Monixbet
Uitbetalingen blijven uit en onduidelijk proces – ik houd het verloop bij
Ik heb drie uitbetalingen aangevraagd (29-11-2025, 30-11-2025 en 01-12-2025). De klantenservice geeft aan dat mijn gegevens in orde zijn en dat alle uitbetalingen zich in de “final stage” bevinden. Helaas kan niemand aangeven of dit stadium normaal gesproken uren of dagen duurt, omdat er geen tijdsindicatie beschikbaar is vanuit de financiële afdeling.
De medewerkers blijven vriendelijk, maar kunnen geen concrete informatie geven, wat het proces onduidelijk maakt en voor onzekerheid zorgt. Ik wacht nog op de uitbetalingen en zal het verdere verloop hier blijven bijhouden.
Update:
- 5 december: Ik wacht nog steeds op mijn uitbetalingen van 29 november, 1 december en 2 december, die volgens de klantenservice al dagen in de “final stage” staan. Mijn gegevens zijn volledig gecontroleerd en akkoord, maar de verwerking duurt aanzienlijk langer dan in de voorwaarden wordt aangegeven. Ik hoop dat de financiële afdeling dit snel afrondt zodat ik mijn review positief kan bijwerken.
- 7 december
Nog steeds geen uitbetaling ontvangen van mijn verzoeken van 29 november, 1 december en 2 december. Ondanks meerdere contacten met de klantenservice en de toezegging dat mijn dossier is doorgestuurd naar de financiële afdeling, is er geen enkele voortgang en blijven alle uitbetalingen op “Processing” staan. Deze vertraging gaat inmiddels ruim voorbij hun eigen voorwaarden, wat het vertrouwen in een correcte afhandeling steeds verder onder druk zet.
- 11 december
De livechat is voor mij niet meer bereikbaar en is veranderd in een AI-chatbot, waardoor ik geen medewerker meer kan spreken. Ik heb daarom opnieuw een e-mail gestuurd met al mijn accountgegevens en de drie openstaande uitbetalingen (29 november, 1 december en 2 december), maar heb tot op heden nog geen concrete update vanuit de financiële afdeling ontvangen. Ik werk mijn review bij zodra er daadwerkelijk beweging is of wanneer de uitbetalingen worden verwerkt.
- 15 december
Uiteindelijk mijn geld wel ontvangen, maar dit heeft veel te lang geduurd. Uitbetalingen bleven eindeloos op processing staan en de livechat is eigenlijk waardeloos: geen inzicht, geen contact met finance en alleen standaardantwoorden. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en het enige wat je hoort is dat je “geduld moet hebben”. Voor mij reden genoeg om anderen sterk af te raden hier te spelen.

Antwort von Monixbet
Ik speel wel vaker op deze site maar nu…
Ik speel wel vaker op deze site maar nu heb ik 500 euro gewonnen en dat staat al vanaf 23 november te wachten op een uitbetaling
Steeds hetzelfde antwoord heb geduld we zijn er mee bezig maar wanneer het op mijn rekening staat word niet gezegd
Dit duurt natuurlijk veel te lang en of ik überhaupt mijn geld nog gaar zien weet ik ook niet
Ik raad aan hier niet te spelen want ondank een VIP assistent in de chat krijg je geen duidelijke antwoorden
Als casino zou je toch moeten weten wanneer je het uitbetaald lijkt mij
Meer sterren als de uitbetaling wel binnen komt

Antwort von Monixbet
Waiting 6 business days on a approved…
Waiting 6 business days on a approved withdrawal, not a problem if the customer service team actually provided some information instead of copy pasting macros.
They tell me 'everything is good on our side', which is clearly not the case.

Laat staan je uitbetaling
Laat staan je uitbetaling. Je storting krijg je na 3 dagrn nog niet op je account. Dit is echt totaal niks

OPNAME - IMMENS LANG WACHTEN
Dag 10, bijna 11 dagen verder. Nog steeds GEEN betaling ontvangen. Heb zelf al contact opgenomen met de online casino commissie om deze casino te onderzoeken. Elke dag spreek ik iemand anders (Nick, Ralph, Joseph, Ilya,..) noem maar op. Telkens WEER hetzelfde antwoord. Ik wacht nog STEEDS op mijn uitbetaling sinds 27 oktober. Per dag, neem ik een stap verder. Zelfs tot ik er een online advocaat moet opzetten aangezien ik dit eerder al heb gedaan bij een ander casino. Dus 1 tip : NOOIT geld op deze casino zetten, nooit.

Scam / met uitbetalen
Scam, als je wat wint en je wil het uitbetalen wachten ze minimaal 7 dagen tot ze het accepteren in de tussentijd kan je het nog annuleren ( ze weten dat ze zo mensen in de hand gaan helpen om het maar te annuleren)
Wanneer je het toch niet annuleert moet je na de 7 dagen ( ongeveer 30/35 dagen wachten tot je de betaling krijgt) hier moet je niet spelen ( je zogenaamde vip manager is gewoon de persoon waar je 3 min vantevoren mee hebt gepraat maar dan met ( VIP) erachter 🤣 ik raad iedereen deze site af

Antwort von Monixbet
Ik won 477 euro op een slot waarbij 5…
Ik won 477 euro op een slot waarbij 5 min later 200 op mijn balance stond ze pikken gewoon je geld deze casino is totaal niet betrouwbaar zeker niet spelen heb hier duizenden euro op verloren uitbetalingen worden pas na 3 weken gedaan er zijn veel betere andere casino die je niet oplichten maar deze is totaal niet vertrouwbaar slechte service en ze helpen je totaal niet big scam

Antwort von Monixbet
Waardeloze service, kies een andere bookie
Waardeloze service. Een ‘VIP manager’ die problemen niet oplost. Minimaal een week wachten op een withdrawal. Ik heb €40 gestort op deze website en die is na 2 maanden nog steeds niet op mijn account, de klantenservice geeft aan niet te weten waar het is. Ik adviseer hier niet te gaan spelen
Je krijgt de uitbetaling niet elke…
Je krijgt de uitbetaling niet elkeer hebben ze ander leugen. Bij nu een ster als uit betaling binnen laat ik het weten. Maar verwacht dat gewoon oplichters zijn wacht al 5 dagen
Ik wacht nu al 2 weken op mijn geld van…
Ik wacht nu al 2 weken op mijn geld van 2000 euro , ik chat met ze elkedag maar elkedag krijg ik iets anders van hun , problemen met de bank of problemen met financiële afdeling of ze kunnen hun niet bereiken , ik heb 5 en 7 oktober bedrag opgenomen het vandaag 16 oktober niks maar dan ook niks ontvangen ,
Ze betalen niet uit
Pas op met spelen hier!!
Jammer dat je niet de optie hebt om geen sterren te geven. Ik probeer al 4 weken lang een bedrag te laten uitbetalen. Zeker 8x contact via de livechat gehad (waar je ook nog lang moet wachten), na het aanleveren van diverse documenten word ik nu 3 weken aan het lijntje gehouden met mooie beloftes en het hebben van geduld. Daar word ik ook vriendelijk voor bedankt. Ik blijf het proberen, misschien betalen ze ooit. Wees op je hoede dus!
Nasil bir casino anlamadim 3 hafta…
Nasil bir casino anlamadim 3 hafta olmus hala parayi hesaba aktarmadilar.ayrica dexter diye calisan musteri temsilcisi var 3 hafta oldu neden hala paranin daha hesaba aktarilmadigini sordugumda ukala bir cevap verip sonrasinda eger yazmaya devam edersen sohbeti kapatacagim ve seni engeliyecegim diye birde tehdit ediyor musteriyi hayatimda boyle bir musteri temsilcisi gormedim burdaki tum yorumlara katiliyorum once musteri temsilcisi nasil hitap etmesini ogrenmesi gerekiyor sonucta ben bir musteriyim ve bana cevap vermek zorunda eger burada musteri temsilcisi olarak calisiyorsa musterilerine karsi nazik olmali olmak zorunda eger burda calismak istemiyorsa burada calismamali
DO NOT USE THESE USELESS MORONS
DO NOT USE THESE USELESS MORONS. THEY REFUSE TO PAY YOU AND CONTINOUSLY PLAY STUPID. THEY GIVE YOU EXCUSE AFTER EXCUSE TRYING TO GET YOU OFF THE CHAT. There are so many better sites out there. Just do your research and never use these crooks.
Zeer zeer slecht met uitbetalen
Zeer zeer slecht met uitbetalen. Houden je aan het lijntje met allerlei vage verhalen over bank storing en als dat is uitgemolken verzinnen ze weer wat nieuws.
Zit al meer dan 4 weken te wachten op een uitbetaling
Om je geld weg te brengen prima maar verwacht niets terug
There you can play only if you play…
There you can play only if you play with small amount.you need wait for withdrawal more like 3 weeks(sometimes even longer)If you won big amount then you need almost 1 year to get money.because only 500 you can withdraw in day and 3 pending withdrawal can be.than you can withdraw only 1500 in month of course if that no takes longer.
Ik hebt een account gemaakt 31 augustus…
Ik hebt een account gemaakt 31 augustus die dag zelf hebt 1000 euro gewonnen zonder bonus ik drukt nooit op bonus volgende dag hoofd pijn omdat mijn account was niet geverifieerd 5 uur lang zat ik met Willem ingesprek alles op gestuurd was eindelijk geverifieerd 🥳daarna ik hebt weer gespeeld weer een bedrag van 522 ik zit al 9 dagen te wachten verschillende gesprek ik hebt screenshots van alles gemaakt ik wacht effe af dan pas kan ik die sterren vullen update 3 weken verder nog niks geduld van wat
Worst casino i ever played
Worst casino i ever played. In the past it takes a maximum of 3 days to receive my withdrawals. But now, i wait 7 days en every time i contact the ‘vip’ manager they said it is a global issues, bla bla bla. When i ask what kind of issue or what timeframe is the delay i dont get a answer.
Update day 9: no money, only excuses for the delay they cant explain
Update day 10: no money, the delay problem is solved. The next excuse is the large number of withdrawal request.
Update day 12: no money
Update day 15: no money, only thing they say: i do erverything to speed up the proces. One big Scam.
Update day 17: no money, what a joke
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.