Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onlangs 3 siliconen mondmasker houders besteld. Ik heb deze besteld omdat degene waarvoor het bestemd is, zuurstof moet gebruiken en daarom geen direct contact met een mondkapje over de neu... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heldere communicatie en een persoonlijke benadering. De mail die ik nav mijn bestelling kreeg, geeft ruimte om vragen te stellen, heel fijn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zitten heel lekker, alleen me vrouw heeft zelf een kleine aanpassingen gedaan omdat die voor haar te groot was

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Modeaccessoires

Vom Unternehmen geschrieben

Snel een mondkapje nodig? Wij leveren binnen 1 dag! Bekijk ons assortiment van mondkapjes in de shop!

3,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Niet aan te raden

Mondkapjes worden beloofd dezelfde dag verzonden te worden indien voor 17:00 besteld. Ze werden 4 dagen later verzonden en kwamen nog eens 3 dagen later aan. Verpakking viel half uit elkaar, slecht dichtgemaakt. Door PostNL een nieuwe verpakking omheen gedaan. Op mails wordt niet gereageerd en verder is er geen contact mogelijk. Mondkapjes zijn dun en matige kwaliteit. Af te raden!

9. Juni 2021

Niet geleverd

Heb 5 mondkapjes besteld, heb er maar 1 geleverd gekregen.
Contactgegevens zijn ook niet top, alleen een mail adres aanwezig.

26. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte kwaliteit en geen service.

Mondkapjes zijn van zeer beroerde kwaliteit en als je eenmaal een keer reactie krijgt op je mails blijkt dat deze niet retour kunnen als de verzend verpakking is geopend. Dit betekend dus de enveloppe waarin ze verstuurd zijn en niet de verpakking van de mondkapjes zelf.

Ik vraag me af in hoeverre dit überhaupt mag en gaf aan de mondkapjes, of beter gezegd lapjes dunne stof met twee gaten erin, toch te willen retourneren aangezien ze niet uit hun eigen verpakking zijn geweest. U raad het al, geen reactie meer.

Oftewel, koop hier alleen als u röntgen ogen hebt zodat u door de enveloppe heen kunt zien of u tevreden bent met de mondkapjes. Heeft u dit niet, vermijd dit bedrijf en ga voor een betrouwbare partij.

22. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen mail gehad en lange wachttijd

Geen mail gehad en lange wachttijd. Het leek erop alsof ik was opgelicht. Voor de rest leuk mondkapje

12. März 2021

Goedemiddag,

Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling niet direct heeft ontvangen.
Bent u verder wel naar tevredenheid geholpen door onze medewerker?

Lisa van Mondkapjesbaas.nl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We hebben de bestelling nog steeds niet…

We hebben de bestelling nog steeds niet ontvangen

9. März 2021

Beste Cor,

Bedankt voor je bericht.
Helaas komt het weleens voor dat bestellingen vertraagd raken tijdens het verzendproces binnen PostNL.
Zou je me kunnen vertellen of je jouw bestelling wel hebt ontvangen?

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er wordt beweerd dat ze dezelfde dag…

Er wordt beweerd dat ze dezelfde dag worden verstuurd. Ik snap dan niet dat een brievenbusenvelop er dan vervolgens 3 dagen over doet. Ook hoge verzendkosten terwijl het gewoon door de brievenbus pas.

6. März 2021

Beste Petra,

Al onze pakketjes worden als briefpost of brievenbuspakje verwerkt en verzonden binnen 1 werkdag. Helaas gebeurd het af en toe dat bestellingen vertraging oplopen binnen het verwerkingsproces binnen PostNL.
Ik hoop dat u verder wel tevreden bent met het mondkapje en de lage prijs.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beste Claudia,

Bedankt voor je review.
Helaas lukt het niet altijd om binnen 1-2 dagen te leveren.
Hierin zijn we afhankelijk van de levering van PostNL.
Hopelijk ben je tevreden met de mondkapjes.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verkeerde produkt geleverd. Geen reactie op klacht

Onlangs 3 siliconen mondmasker houders besteld.
Ik heb deze besteld omdat degene waarvoor het bestemd is, zuurstof moet gebruiken en daarom geen direct contact met een mondkapje over de neus kan hebben.

Zaterdag is het pakketje bezorgd.
De ontvangers waren niet op de hoogte van wat zij zouden krijgen.

Het bleek dat er NON medical fashion masks in zaten.
Dat werd als een leuk cadeau ervaren en de partner van degene voor wie het bestemd was heeft er inmiddels een gebruikt.
Dus het pakket kan niet retour worden gestuurd.
Ik heb een klacht ingediend en vandaag het bericht ontvangen dat de bestelde artikelen alsnog worden geleverd en dat ter compensatie het verkeerd bezorgde artikel behouden mag worden.

Prima oplossing.

25. Januar 2021

Beste,

We hebben contact met u opgezocht naar aanleiding van uw mail van afgelopen zaterdag.
Hierin hebben we een oplossing met u gedeeld.

Peter van Mondkapjesbaas.nl

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr