Moellers Juelsminde Bewertungen 45

TrustScore 3.5 von 5

3,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk smørrebrød og utrolig sødt samt meget kompetent personale. Jeg fik to stykker – et med kryddersild og et med kartoffel og stegt flæsk – og begge smagte helt fantastisk. Man kunne virke... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi fik smørrebrød hvor kartoflerne var så vandede at vi lod dem ligge - 149 kr for 3 skiver stegt flæsk og en omgang våde trælse kartofler er lige i overkanten - før i tiden var det en fornøjelse at f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En super oplevelse at besøge restauranten i går den 30. oktober, 2025. Vi er 5 venner, der spiser sammen forskellige steder i nærområdet af Horsens. Hos Møllers i Juelsminde blev vi mødt, at søde... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

En smagsoplevelse til UG

Vi havde et størrer arrangement idag i Juelsminde gospelsingers og havde bestilt 70 stykker smørrebrød fra Møllers.
Vi fik flotte, store og smukt dekorerede smørrebrød og alle var meget tilfredse.
Stor ros for altid gode råvarer, frisklavet og en fryd for øjet👌

20. Oktober 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bedste smørrebrød

Efter mange besøg. Smørrebrød er altid med samme enorm høje kvalitet. fås ikke bedre og samtidig til en OK pris. også det bedste smørrebrød der findes ved take away. Øvrige varme retter er på det jævne så der mangler et alternativt i Juelsminde. Akustikken i lokalet kunne være bedre. Betjening er svingende og kan være lidt anstrengende, men det må man leve med hvis det er smørrebrød man ønsker, så skal det være MØLLERS

5. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tomt restaurant men nægtet et bord

Jeg havde en yderst skuffende oplevelse på denne lille restaurant. Selvom stedet var tomt, blev jeg nægtet et bord. Tjeneren var åbenlyst doven og uinteresseret i at tjene penge til restauranten. Jeg er meget utilfreds og kan kun give én stjerne. Absolut ikke et sted, jeg vil anbefale eller besøge igen.

6. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har netop været der og spise

Har netop været der og spise - stegt flæsk ad libitum…
Vi ventede en time😡😡😡 på maden- og da den ENDELIG kom- var flæsket oversaltet- der var en hvid bechamel “sauce” med lidt klumper i der smagte voldsomt af muskat- ovenpå drysset en smule persille- det var så persillesaucen🤢🤢
En skål med rødbeder uden tagtøj - det samme gjorde sig gældende for det syltetøj der var med - ikke en lille ske til at tage det med..
Det var så RINGE….
Møllers skal lade være med at booke så mange ind- det kan de slet ikke klare - så er det altså bedre at afvise folk - end at få utilfredse kunder- fordi der skal så mange penge i kassen som muligt…
Det var så sidste gang vi kom der…
Det er godt nok gået ned af bakken- med kvaliteten- og igen- ventetiden helt urimelig…

26. Juni 2024

Uprofessionel personale.

Vi gik i dag ind på Mølles for at spise frokost, fandt et ledigt bord udenfor og satte os. Vi ventede på betjening men der kom ingen, min veninde gik derfor ind og fik udleveret et menukort. Da vi havde besluttet os for hvad vi ønskede at bestille, sad vi en tid og ventede på betjening men der kom ingen og jeg gik derfor ind til baren for at afgive vores bestilling. Der blev jeg afvist med besked om at gå ud, så skulle der nok komme en for at modtage bestilling. Personen der i første omgang havde givet os menukorter kom og fortalte os på en nedladende måde at vi ikke bare måtte sætte os ved et bord, vi skulle først henvises til et og det skal i huske til en anden gang.
Restaurantens mad kvalitet kan vi ikke udtale os om, da vi valgte at finde et andet sted at spise efter vi havde brugt meget tid og ikke fandt imødekommende personale.

20. Mai 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Maden var god, men uprofessionel service

Maden var god , bestilte smørrebrød med fiskefilet og stegt flæsk , det var godt , en anden bestilte steak af oksemørbrad ,ingen spurgte hvordan den skal steges , den kom ind medium stegt , og person ville have gennemstegt , det bliver sagt til tjeneren , derefter kommer kokken ind og siger han nægter at stege den mere da det er et fint stykke kød, det er ikke i orden , vi betaler for maden så bestemmer vi vel også selv hvordan kødet skal være 😡😡

26. April 2024

Dårlig service

Vi var inde forbi i middags og spurgte om de lavede varm mad ud af huset. Vi fik at vide det gjorde de.
Vi kørte derhen kl 18.15 og ville bestille 3x wienerschnitzel. De sagde de ikke solgte varm mad ud af huset fredag og lørdag. De var ligeglad med, at de tidligere på dagen havde sagt at vi godt kunne få.
VIRKELIG DÅRLIG SERVICE☹️☹️

20. April 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi har været der 2 gange med gæster

Vi har været der 2 gange med gæster, inden for de sidste 14 dage og oplevelsen har været god. Vi bestilte forskellige planker alt efter behag. Dejligt smørebrød.
Mit råd til Møllers er at lave plads i garderoben, som begge gange er fyldt op med høje stole.

10. Dezember 2023

Vi havde bestilt bord

Vi havde bestilt bord fik et ved lige ved siden af toilettet - ikke meget plads - til os der skulle spise og dem der skal på toilettet🤔 Derudover lugten derfra🤬 ikke ok. Drikkevarerne kom hurtigt, men ventede på vores pariserbøffer der var gennemstegt (mindede om en hakkebøf), brændt brød og grim garniture, smagte ikke af meget og var under al kritik. Pariserbøf bliver ikke tilberedt på denne måde. Dårlig oplevelse.

7. Oktober 2023

Dårligt!

Skuffende fra start til slut! Kommer ind til et 2 personers bord, hvor man sidder mega tæt på andre så ingen privatliv! Bøffen var mega sej, og ingen kom og spurgte om man var tilfreds som de gør mange andre steder. Fik et glas vin til maden, som kun var en bund sjat i et glas til 60kr.
Ikke et sted jeg vil komme igen.

24. August 2023

Det var turen værd

Det var turen værd. Vi kom 12 mennesker til frokost, vi havde bestilt bord og vi havde alle bestilt det vi skulle have i forvejen. Det var så super godt,at fra vi kom og alle var samlet, gik der 25 min, så havde alle fået mad og drikkevarer. Lækkert smørrebrød, kæmpe stykker, flot pyntet.Vi kommer helt sikkert igen.

9. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækkert og meget for pengene

Fantastisk lækkert smørrebrød og super god service. Kan især anbefale deres kartoffelmad og den pandestegte fiskefilet. Mums, det bedste smørrebrød jeg har smagt!

Personalet var søde og vi fik hurtigt vores drikkevarer. Maden kom efter ca. 25 min. hvilket var helt ok, da der var fuldt hus. Selve restauranten er ikke så stor men meget hyggelig. Der er også mulighed for at sidde udenfor. Kan varmt anbefales!

26. August 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig service

Dårlig service - der var stor tvivl og usikkerhed blandt personalet, hvilket afspejlede sig i vores oplevelse fra start til slut. Fremover holder vi os til jeres smørrebrød som take-away.

11. Juni 2022

Bedste frokost

Fantastisk venlig betjening, super lækker mad, råvarer i top, meget for pengene. Første, men bestemt ikke sidste gang vi har besøgt Møllers.

28. Mai 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr