Köpte attefallshuset Theo 2019. Byggprocessen var lång och huset var 6 månader försenat. Man har gjort flera missar och skyller dessa på kunden. Vi valde och betalade tex för fiskbensparkett men fick... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Fint hus men otroligt mycket krångel i processen fram till dess att huset kom på plats. Finns dock en himla bra arkitekt på företaget som gör allt för kunderna och därmed kom även huset på plats tills... Mehr ansehen
Huset som sådant är underbart och passar väldigt bra in i vår miljö. Kontakterna med fabrik fungerade utmärkt och gav ett intryck av noggrannhet. Som andra påpekat var arkitekten suverän och med hans... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi valde att samarbeta med Modulhus eftersom de erbjöd ett stort utbud av husmodeller och ett imponerande sortiment av tillval, vilket gjorde det enkelt att skapa ett hem som verkligen speglade vår pe... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Box 176, 111 73, Stockholm, Schweden
- 010-153 36 34
- info@modulhus.se
- modulhus.se
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
40 m2 stort Melissa
Har byggt ett 40 m2 stort Melissa hus som min mamma nu bor permanent i. De korrigeringar som har behövts har lösts på mycket bra sätt. En mycket nöjd mamma som nu bor i ett fantastiskt "äldreboende".

Attefallshus från Modulhus
Jag beställde ett Attefallshus och markarbete från Modulhus. Varje byggprojekt har sina utmaningar. Modulhus lyckades leverera ett fantastiskt hus och arbeta med kompletteringar som behövdes.
//Niklas

Helnöjd med mitt fritidshus
Helnöjd med mitt fritidshus! Fin design, smarta planlösningar och skönt att även få hjälp med bygglovsbyråkratin och markarbetet.

Antwort von modulhus.se
Jag har haft mitt modulhus Maria i…
Jag har haft mitt Modulhus Maria i snart två år. Fortfarande väldigt nöjd och Modulhus håller en hög kvalitét. Jag tittade på olika leverantörer men valet föll på Modulhus dels för flera alternativ av husmodeller, kvalité och standard. Samt den personliga service, jag kände ett förtroende och fick hjälp hela vägen i processen. Kan varmt rekommendera Modulhus.

Antwort von modulhus.se
Väldigt nöjd med vårt attefallshus från…
Väldigt nöjd med vårt attefallshus från Modulhus. Topp kvalitet och fint bemötande.

Antwort von modulhus.se
Vi kan varmt rekommendera Modulhus som…
Vi kan varmt rekommendera Modulhus som leverantör av fritidshus eftersom de med råge har överträffat våra förväntningar. Trevlig bemötande, enkla att komma i kontakt eftersom de alltid är tillgängliga, högsta kvalitet på huset och leverans i tid. Hela familjen är supernöjda över vårt nya sommarparadis där vi kommer att tillbringa många somrar i. Tack än gång hälsar familjen Augustinsson.

Högsta betyg utan tvekan
Jag är så nöjd med vårat attefallshus. Ni får högsta betyg från mig för eran service och proffesionella teamet bakom modulhus. Rekommenderas starkt!

Antwort von modulhus.se
Kundservice utöver det vanliga.
Kvaliteten på attefallshuset känns till och med högre än vi ens hoppades på. Försenad leverans i coronatider kan man acceptera Helt enastående människor på kontoret och proffsiga och trevliga underentreprenörer som gjorde grund- och markarbeten gör att jag lätt kan rekommendera Modulhus.

Bravo Modulhus
Tack Modulhus för ett fantastiskt Attefallshus. Kvaliteten på huset kompenserade för förseningen med leveransen, mvh Mickis

Antwort von modulhus.se
Vi hade en utmärkt upplevelse av Modulhus
Vi hade en utmärkt upplevelse av Modulhus från start till leverans.
Tack för den goda servicen och hjälp med val av husmodell. Även om vi visste vad vi ville ha så blev det bättre när vi fick expertisråd när det kom till placering, färgval och diverse andra tillval.
Vi rekommenderar Modulhus!
Mvh David Gustafsson

Antwort von modulhus.se
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.