Moderneliv Bewertungen 54

TrustScore 2 von 5

1,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr unna, dette er useriøst. Bestilte hundeseng med solskjerm, fikk kun tilsendt seng. Etter mange mailer skulle de sende solskjermen…..svarer meg ikke etter dette

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte en vare - uekte sådan- på desember 22. Returnerte dagen etter at jeg mottok varen. Jeg har enda ikke fått tilbake pengene mine. De svare ikke på mail (kun generert svada-svar), fake telefonnr.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg forsøkte meg på en retur, i januar. 20.mars har jeg fortsatt ikke fått pengene tilbake. Får ekstremt svada-svar fra kundeservice, der de forsøker å skyve manglende innebetaling av returbeløpet ov... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oppfattes som en useriøs og uærlig…

Oppfattes som en useriøs og uærlig nettbutikk. "Søsterbutikk" silkemyk.no (med samme eier) har vært konkurs siden 2022, men driftes enda, noe som er ulovlig. Etter omtale på NRK.no angående horribel behandling og utpressing av misfornøyd kunde hos moderneliv.no, og informasjonen om silkemyk.no, så blir jeg aldri å legge igjen penger på noen av disse butikkene og anbefaler også andre å holde seg unna.

25. Februar 2023

Eksfolierende hårfjerne og airwrap

Bestilte en eksfolierende hårfjerne + en airwrao hårføner. Hårfjerneren var ubrukelig. Og Airwrappen var ikke i nærheten av hvor god den burde være med tanke på prisen. Når jeg sendte klage inn til Moderneliv fikk jeg først beskjed om at jeg kunne få pengene igjen for hårfjerneren, de mente først det var brukerfeil. Men airwrappen kunne jeg få tilsendt en som de mente vr ny og bedre. Her ville jeg ha pengene igjen for begge da disse virkelig ikke var noe å samle på. Dette endte med at jeg ikke fikk pengene igjen for noen av delen.

Ikke handle her, det er bare problemer med returrett og varer.

25. August 2022

5i1 fønebørste som er billig knockoff

Bestilte en 5i1 fønebørste. Ble veldig skuffet da den kom frem. På moderneliv sine videoer (som dukker opp i feed på instagram..) reklamerer de for produkt som ser helt lik ut som Dyson sin fønebørste. Men på bildene på nettsiden ser det annerledes ut. Og noen av produktene du får tilsendt avviker også fra dette igjen. I tillegg til dette, så er fønebørsten laget av hardplast, og ikke kermaikk eller metall, så da blir jeg automatisk skeptisk til om det er trygt å bruke. Veldig skuffa. Når jeg sendte mail og sa at jeg ønsket retur, måtte jeg gi forklaring først, før de ville gi meg retur, som jeg aldri har vært borti før.

17. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr unna! Svindel satt i system

Produktene er lavkvalites kopier av kjente merker, til høy pris. Firmaet tjener sine penger på kronglete returordningen (les adresse i Spania). Når varen kommer frem i retur kommer de med påstander om at varen er brukt, åpnet eller ødelagt, og nekter da for å betale ut summen (selv er deres innpakning så dårlig at varen risikerer å bli ødelagt når de sender varen). Mer at du selv må betale returen, joa Spania blir fort kostbart.

Selv om du betaler for ekspressleveranse så blir varen forsinket. De nekter da Selv for å betale tilbake ekspressgebyret som du måtte betale.

Styr unna. Ren svindel av folk med 0 skam.

Edit: Nå ønsker moderneliv mer info om meg som person. Hvis jeg ikke gir det så vil denne anmeldelsen bli fjernet. Ja det sier litt om hvilke kjeltringer man har med å gjøre.

30. September 2022

Svindel - bare kjøp ifra Wish istedenfor

Dette er en bedrift som regelrett svindler sine kunder.

De driver tilsynelatende med droppshipping ifra Wish. Så dermed vil du få en like lang leveringstid som du bestillte ifra Wish og en kvalitet som er likedan.
Men prisen derimot - den er i en helt annen kategori.

Om du mot formodning skulle forsøke å returnere en vare, selv en som er uåpnet - lykke til!

Det finnes ingen grunn til å kjøpe noe ifra denne butikken, at de har nå også blitt omtalt av NRK sier hvor ille det er.
Om du ser et produkt du vil kjøpe hos denne butikken - bare kjøp det samme produktet på Wish. Du får det like raskt, og du kan kjøpe 10+ av produktet istedenfor til den samme prisen. Bedre retur vilkår hos Wish også.

Regner med alle positive anmeldelser er skrevet av ansatte i bedriften.

16. Februar 2023

God kundeservice

Pakken var desverre forsinket, men kundeservice tok tak i det og ga god hjelp med å løse dette. Ellers var nettsiden også veldig enkel å bruke

22. Februar 2023

Registrerer ikke retur

Jeg bestilte noe jeg trodde var Dyson airwrap, men det viste seg å være en kopi til nesten 2500,-. Varen kom altfor sent, og da den endelig kom ble den sendt i returen. Moderne liv hentet ut varen 9. januar. I skrivende stund er returen enda ikke registrert. Har purret opp dette flere ganger, men ingenting blir gjort! Stay away!

15. Dezember 2022

Anbefales ikke

Anbefales ikke. De kjøper opp billige produkter fra wish og AliExpress og selger for blodpris. Produktet funket svært dårlig. Treig leveranse.

8. Februar 2023

Styr unna denne nettbutikken

Styr unna denne nettbutikken. Jeg fikk et produkt som åpenbart er brukt og de nekter retur. De driver også med misvisende markedsføring ved å ta i bruke andre aktører sine produktbilder og demovideoer.

5. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøst. Styr langt unna.

Hei, har bestilt Airwrap med ekspressfrakt. Leveringstid skulle vare 3-7 dager. I virkelighet tok det 3 uker. Varer som er på ''lager'' sendes egentlig fra Kina. Ser ut som dårlig kinesisk kvalitet. Sendte melding om at jeg vil returnere og spurte om returadresse. Fik først tilbud om avslag, deretter ble det stille. Det har gått en arbeidsuke siden jeg spurte om returadressen.

Oppdatering:
Fikk returadresse etter en uke. Sendte vare tilbake samme dag. Venter spent på om jeg får pengene tilbake eller om jeg må ta det videre til forbrukerrådet. Holder dere oppdatert.

2. Januar 2023

Positivt

Min personlige erfaring med moderneliv er i grunn positiv. Bestilte julegave til fruen som dessverre ikke kommer i tide, men kundeservice er på ballen med engang, vi kom til en ryddig avtale mellom oss som jeg er fornøyd med. Under en virkedag på responstid på mail. Gir en oppdatering når varen er mottatt, men så langt fornøyd med oppfølging og respons!

21. Dezember 2022

STYR UNNA!

STYR UNNA!! SVINDEL!!!

Reklamerer for rask levering, men her sitter jeg da 1 mnd etter bestilling å har enda ikke fått ordren min. De oppgir heller ikke at de tar blodpris på ting de selv kjøper opp fra Kina. Samme vase jeg kjøpte hos moderneliv for 400kr kunne jeg fått fra wish til 50kr…blir absolutt å sende varen tilbake, men gjenstår å se om jeg får pengene igjen.

Ingen ordrebekreftelse, ingen sporing å ei heller noen oppdateringer. Da jeg sendte mail fikk jeg en veldig shabby mail der det ble oppgitt sporing og var da jeg fant ut at varen var i kina.

Nettsiden deres ser ganske ok ut, men seriøst HOLD DERE UNNA!!!!

15. Oktober 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Stjålet sending

Jeg fikk stjålet bestillingen min 2 ganger. Moderneliv ordnet opp raskt og effektivt. 3 gangen gikk det bra. Jeg er svært fornøyd med servicen !!

11. November 2022

Airwrap

Jeg kjøpte en airwrap til kjæresten min sin bursdag. Hun ønsket seg egentlig en Dyson men den ble alt for dyr. Hun har testet den ut 4-5 ganger og sier den er helt topp. Veldig fornøyd med kjøpet og bra kvalitet på produktet. Leveringen var helt ok det tok 14 dager fra jeg bestilte før jeg hadde den.

1. November 2022

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr