Modelaan Bewertungen 21

TrustScore 2 von 5

2,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik had een te kleine maat besteld en heb geprobeerd te retourneren maar heb op geen enkele mail een reactie gehad. Deze bikini is zo een hele dure geworden omdat ik hem niet kan dragen en wel mijn gel... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modelaan.nl is mijn go-to! Snel, stijlvol en altijd betrouwbaar. Ze maken online shoppen moeiteloos en mijn kledingkast blijft up-to-date. Echte aanrader! Vond het eerder spannend om te bestellen o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cardigan gekocht, maat m, ziet er zakkerig uit en veel te groot. Retourneren kan alleen met verpakking intact wat onmogelijk is als je het wilt passen. Ik heb het idee dat het uit het buitenland... Mehr ansehen

1. Bekleidungsmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Modelaan, uw bestemming voor hoogwaardige mode tegen betaalbare prijzen, opgericht in het bruisende hart van Amsterdam! Bij Modelaan geloven we dat stijl niet duur hoeft te zijn. Onze webshop biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van trendy kledingstukken en accessoires van de hoogste kwaliteit, met een prijskaartje dat vriendelijk is voor je portemonnee. In ons streven naar fashion excellence selecteren we zorgvuldig de nieuwste trends en tijdloze klassiekers, allemaal met oog voor detail en vakmanschap. Of je nu op zoek bent naar een elegante avondjurk, casual streetwear of accessoires die je look compleet maken, Modelaan heeft voor elk wat wils.

2,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In maart een vest en een trui besteld

In maart een vest en een trui besteld, betaald en zou binnen 1 werkdag bezorgd worden.
Het kwam pas na 3 weken binnen.
Ik vond het vest tegenvallen en de trui voor mijn man paste niet. Dus ik wilde het retourneren en daar begon het drama. Kreeg een mail met een adres in China(??!)
Nog geen half uur erna een mail dat dat het onjuiste adres was en er zsm een nieuw retouradres gemaild zou worden.
Nooit meer iets van gehoord!
Diverse vriendelijke mails gestuurd waarop geen enkele reactie kwam, gewoon radiostilte.
Nu is de retourtermijn verlopen en ik ben mooi €75.- lichter.
En ik ben niet de enige, want ik heb contact met een stuk of 10 andere klanten die op dezelfde manier behandeld zijn!
In de reactie van Modelaan op het review hieronder staat dat Modelaan een gerenomeerd nederlands bedrijf is, nou, dat lijkt mij niet met zulke “service” en adressen…!
Dus, KOOP HIER NOOIT IETS!!

27. April 2024

Vest Celise Elegante

Vest Celise Elegante (39,95) besteld bij Modelaan maat M en was zogenaamd op voorraad.Werd echter pas na 2 weken geleverd dus kwam het zo bleek naderhand uit China.Het vest was veel te groot en zag er niet uit dus meteen retour.Maar dat gaat niet zo makkelijk bij Modelaan.NL want je moet het zelf terug sturen naar e.o.a. vaag adres in China sturen.
De kosten (volgens Post NL) bedragen 31,50 dus dan ben je de verzend kosten kwijt en je hebt een vest waar je niets mee kunt dus maar beter geen zaken doen met die zwendelaars.

12. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Reviews oké dus via Facebook besteld en betaald…

Reviews oké dus via Facebook meerkleurig vest besteld en betaald. Normaal ontvangstbevestiging en verzend info. Niets. Ervaring met dropshipping dus PayPal gealarmeerd. Moest verkoper mailen. Raar adres voor modewinkel. Eigenaar D. was beledigd: " komt heus goed" Vandaag zelfde vest, zelfde aanbod op FB nu Van den Berg mode Utrecht. Ook goede reviews alleen hier een rij teleurgestelde, waarschuwende klanten. Oplichting? Ik wacht nog even. Lijkt echter dezelfde adverteerder. Trustpilot??? Zowel mijn e-mailadres als -vanzelfsprekend- huisnummer staat bij mijn bestelling. Dus ik wacht. Inadequate reacties van Modelaan.

9. April 2024
Modelaan-Logo

Antwort von Modelaan

Beste Bep , Ik begrijp hoe verwarrend online winkelen kan zijn, echter zijn wij een erkend Nederlands bedrijf die alleen handelt in kleding van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons e-mailadres en kunnen onze klanten ten alle tijden te hulp staan, niet alleen met problemen, maar bijvoorbeeld ook met tips om een item te stylen. Wij zijn absoluut geen oplichtend bedrijf uit China en zouden dit soort activiteiten nooit ondersteunen. van den Berg mode zijn wij niet. Wij hebben een zakelijke e-mail en wij begrijpen niet zo goed wat het probleem is. U bestelt een vest bij ons en wij verzenden netjes zoals u zegt ''normaal ontvangstbewijs en verzend info'' en u schrijft nu een slechte review , omdat wij geen huisnummer van u doorkregen waardoor de verzending langer duurde.

Cardigan gekocht

Cardigan gekocht, maat m, ziet er zakkerig uit en veel te groot.
Ik heb het idee dat het uit het buitenland komt, moest 3 weken wachten terwijl er bij stond op voorraad.
Ik raad dit product absoluut niet aan.

5. April 2024

Modelaan.nl is mijn go-to

Vond het eerder spannend om te bestellen omdat ik de site niet kende, maar echt top en snel thuisbezorgd!

17. Februar 2024
Modelaan-Logo

Antwort von Modelaan

Harstikke bedankt voor uw review , wij zien u graag terug als klant.

Modelaan

goede webshop!

Ik was een beetje sceptisch over het bestellen bij een minder bekende webwinkel, maar mijn ervaring was zeer positief! De bestelling werd snel verwerkt en de trui die ik heb gekocht paste perfect. Leuk jong bedrijf! Ik zou deze webshop zeker aanraden.

13. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr