Valde att betala först när varan ankommit via klarna. Är glad jag gjorde det, för varan dök aldrig upp och klarna skickade tbx pengarna till mig. Jo, en sak till. Märkte först när jag skulle publice... Mehr ansehen
Köpte en Citizen Eco-Drive klocka av dem som visade sig vara en piratkopia som inte ens var Eco-Drive utan ett vanligt kvartsur av usel kvalitet. Kom utan instruktionsbok etui. De har nu tagit bort n... Mehr ansehen
Köpte en mobilladdare som såg ut som en robot. Fästet gick av efter 4 veckor. Kontaktade kundtjänst som ville ha bild på det. Skickade bild lite senare ca 1.5 vecka. Fick som svar att det nu gått... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kunder skall vara uppmärksamma på att…
Kunder skall vara uppmärksamma på att Modairon är ett dropshipping företag ( de är återförsäljare förmedlar enbart en vara, de har ej något kontor), dessutom kan de ej språket... så att mejla kan vara tröstlöst då du erhåller ett svar som inte säger någonting! I praktiken är det svårt att få rätt mot en utländsk oseriös säljare, om du vill returnera varan tex då kan de(ibland) erbjuda att du får behålla varan med en viss procent avdragen, eller en dyr retur till ett land, vilket är ett dåligt alternativ för oss konsumenter, när man som kund ej är nöjd med varan. Därför bör vi UNDVIKA denna typ av företag - dropshipping billigt är ofta dålig eller obrukbart och kvalitén - skräp lita ej på reklamen den är ej relevant!
Beställde förvarings"väskor" som
Beställde förvarings"väskor" som, enligt, hemsidan kunde svälja hur mycket innehåll som helst, täcken och kuddar. Rena skämtet. Superdålig kvaliet och jag fick knappt in ett par flanellakan med tillhörande örngott. VARNING!!! Köp inte från detta företag
”Redskapet” var typ leksak!
”Redskapet” var typ leksak!! Vi skrattade högt över hur lurad jag blev
Leverans uteblir och tvingas betala…
Leverans uteblir och tvingas betala ändå via klarna. Modairon hävdar att det levererats? Hur och vart kan dom inte säga men det var intd till mej i varje fall.
har lång levtid - fel varor
har lång levtid, 15 arbetsdagar. Troligtvis kommer varona från Kina. De skickar fel varor. De har ingen koll på vad de skickat till frakt numret de sänt dig. De har standardsvar som de klistrar in när de svarar på mail. Du kommer ingenstans på att maila dem. Jag har nästan mailat i 3 månader. Klarna är inte hjälpsamma det har tagit bort paus av fakturan 3 gånger utan att jag sagt att det är ok. De tvingar en att betala på detta sätt. Finns inte någon trygghet att ha dem som mellanhand längre.
Oseriös firma, varning ⚠️
Köpte en ”Smartwatch” till dottern. Tog över en månad innan leverans. Billig import, troligen Kina. Gick ej att aktivera och den kunde inte läsa sim-kortet, helt värdelös.
De utlovade 100% kundnöjdhet men struntar i reklamationsrätten, hittar på en egen returpolicy, samma som övriga omdömen nedan. Betala spårförsändelse till Nederländerna, egna villkor som gör att du inte får ersättning som du har rätt till. Helt oseriösa. Varning för att handla av dom.
Spara pengarna och din tid
Spara pengarna och din tid.
De skickade inte rätt produkt och helt värdelös kundservice. Snackar om pengarna tillbaka inom 30 dagar, men det är uppenbarligen skitsnack.
Skrev en recension på deras sida som försvann direkt.
Slösa inte tid på detta
Jo, en sak till. Märkte först när jag skulle publicera detta att ett omdöme lämnats från mig som inte var jag. Modairon tycks ha använt mitt namn för att lägga 5 plus med orden "snabbt och smidigt"
Need I say more?😅
Helt värdelös kundsupport
Helt värdelös kundsupport.
Köpte 3 produkter.
Fick hem 3 misshandlade kartonger. Skitdåligt packade. Bara lite Plast utanpå själva förpackningarna så allt var trasigt.
Kontakta Kundservice. Efter 20 skickade bilder osv. Så ville de ersätta 1 av varorna. Varav en av de andra två var helt platt så den är ju kul att ge bort i julklapp... men de har inte svarat efter det.
Nej, jag gjorde misstaget att köpte billigt här något jag tyckte såg kul ut. Men var helt värdelöst. Sen speglar ju inte bilderna verkligheten heller.
Kvalité och Kundservice kostar. Men därav är det bättre att handla på seriösa sidor som man hört talas om..idag kan ju varenda jädra finnig tonåring öppna ett webshop som har noll koll på allt runtomkring.
Jag blev lurad!!!!!
Jag beställde en hårddisk i augusti men jag har fortfarande inte fått något och deras kundtjänst svarar inte mig.
Beställde en smartwach som aldrig kom…
Beställde en smartwach som aldrig kom fram, dom svarar inte på mejlet ..Blivit blåst på 700 kr
Oseriöst företag
Först väntat en månad på beställning
Först väntat en månad på beställning. Ingen information var varan befann sig,bara skickas mellan 5-16 oktober.Nu har jag fått brev av PostNord att betala ytterligare för skatt och avgift.Skall ALDRIG mer beställa därifrån.
Oseriösa, varning!
De lämnar inget kvitto, när man vill returnera och kontaktar kundtjänst så erbjuder de 20% tillbaka plus att man får behålla varan med motiveringen att det är så dyrt att returnera. Ingen uppgift om var returen ska gå och vad det kostar. På sin facebook-sida skriver de pengarna tillbaka om man inte är nöjd och hör av sig inom 14 dagar.
Fick en trasig EH och ville byta till…
Fick en trasig EH och ville byta till en ny samma men de vägrade och otrevliga i Kundstjänsten.
Köpte 3 par tofflor som jag vill…
Köpte 3 par tofflor som jag vill returnera men jag får inte tag i deras adress och ingen som svara… snart har returtiden utgått och jag måste betala hur hittar jag dessa bluffmakare
Scam company watch out!!
Scam company watch out!!!
Item not as described. No refund and cannot get contact with this company.
Rena mardrömmen
Det har varit en mardröm att handla hos Modairon. Kontakten med deras kundtjänst har varit frustrerande.
Moppflopp!
Köpte en Easy Mop för 399 kr den 22 februari. Utlovad leveranstid upp till en vecka. Den 17 mars kom krav på moms och deklarationsavgift på 103 kr. Eftersom Modairon hämtade moppen i Kina, vilket inte framgår på hemsidan, fastnade den i tullen och blev liggande där långt nere i kön innan den behandlades. Först den 27 mars kunde leverans ske, fem veckor efter köpet och med slutpris 501 kr.
Ger lägsta betyg åt Modairon för denna köpupplevelse.
Särskilt som samma vara visar sig finnas tillgänglig på hemmamarknaden till betydligt lägre pris.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.