Ik ontving een plastic uiltje terwijl er op het plaatje een mooie soort Tiffany uil te zien was. Deze zat als plaatje op het doosje, maar zat niet in het doosje. Dit bedrijf is trots op het leveren v... Mehr ansehen
Dit bedrijf werkt ook onder de naam mode Utrecht Daar een beeldje gekocht onder het mom met de hand gemaakt mooi niet dus het is gewoon een plastic beeldje voor €39,95 Dus trap er niet in!
Zeer slechte kwaliteit. Het zouden tiffany hondenlampen moeten zijn maar er zit totaal geen metaal aan of glas. Het is een goedkoop hoopje plastic wat totaal niet op het hondenras lijkt. Goedkope chin... Mehr ansehen
Wat ging er mis; alles. Onjuiste informatie op website: - Misleidende informatie op de website; Geleverd uit voorraad: onjuist, kwam uit China. Was te zien aan de track and trace. - Bedrij... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichters
Het liefst 0 sterren. Eerst was deze onder andere naam. Had 2 lampen besteld, maar nooit ontvangen. Stelletje oplichters.
CHINESE OPLICHTERS
Hetzelfde bedrijf als Jeecey.
Mijn ervaring met Jeecey:
Wat een rommel. Zeer slechte kwaliteit. Lange levertijd en vervolgens geen reactie op het verzoek tot terugsturen. Porto kosten naar CHINA voor EIGEN REKENING.
Dus hier gewoon niet kopen
Een grote bedriegersbende ik ben er ook…
Een grote bedriegersbende ik ben er ook ingetrapt,een mooie advertentie en het komt geoon uit China het gaat om een dierenlampje,heel grote prul en echt niet zoals op de foto's en hij doet het niet eens,ik heb €40 betaald en ik krijg voor het ongemak €6 terug,terugsturen is even duur als het lampje,ik kan alleen maar zeggen koop hier niets
Ook ik ben erin gestonken
Ook ik ben erin gestonken. Ik had het hondenbeeldje besteld en krijg een goedkope prul uit Amerika. Niks mooie kleuren en gewoon een massa product van kunststof. Ik heb een retourformulier gevraagd, maar de kosten zijn voor jezelf en het blijkt dat terugsturen niet mogelijk is omdat je geen pakjes meer naar Amerika mag sturen van president Trump. 😡
Oplichting
Oplichting !
Je krijgt een plastic prul. Nooit echt nooit iets kopen
Waardeloze winkel de reinste…
Waardeloze winkel de reinste oplichting.
Ik dacht een mooi beeld te krijgen in plaats daarvan kreeg ik plastic beeldje uit China.
Oplichters
Ik dacht dat ik een hele mooie hondenlamp had besteld, maar kreeg gisteren een plastic ding binnen die nog geen paar euro waard is. Stelletje oplichters zijn het. 😡
Wat een sof
Wat een sof! Het plastic prul met een waarde van een Euro is een last voor je netvlies. Was een maand onderweg! Kwam zwemmend uit China denk ik. Lijkt totaal niet op het plaatje van dat grijsharige wijf met een zogenaamde dode vent. AI dus! Het is te lelijk maar ik heb voor 4 tientjes een les geleerd! Ben niet de enige lees ik. Ik kreeg zelfs een mail in Zuidafrikaans als reactie op mail waar dat ding bleef! Lachwekkend en ik hoop dat de tekst op de site klopt… dood dus.
Dierenlampen in gekleurd glas? Ho maar!
De reclame was prachtig. Een kunstenaar die dierenlampen maakte van kleine stukjes gekleurd glas. Het trieste verhaal is dat hij is overleden en dat de weduwe hun zaak wil stoppen en daarom de gemaakte dieren met korting wil verkopen. Wij hebben twee dieren besteld, waarvan eentje om als cadeau weg te geven. Tijdens de Track & Trace zag ik rare dingen, namelijk dat het pakket op de luchthaven was aangekomen, want het bedrijf heette Moda Utrecht. Toen de bestelling aankwam werd de oplichterij duidelijk: plastic dierenlampjes afkomstig uit China. We hebben van de nood maar een deugd gemaakt, want retourneren kost je €30, bijna zoveel als dierenlampjes zelf. Ze staan nu op een plekje waar een leuk lampje niet misstaat. Maar als cadeau weggeven? Ho maar.
Mevrouw licht de boel op
Ik heb een hondje gekocht. Het is van plastic!
Mevrouw licht de boel op. Ze zei dat ze ging stoppen met haar werk, ivm het overlijden van haar man.
Na lang wachten kwam er een plastic gedrochtje , uit China!
Ik moest twee keer kijken of het wel in de doos zat. Lijkt niet eens op de afbeelding. Als je het retour stuurt moet je verzendkosten betalen.
Koop hier nooit!
Dag €40,
Oplichters!!
Oplichters!!! Je krijgt een prul rechtstreeks uit China. Ze bieden aan om 5% terug te betalen. Maar gaan niet in op mijn eis.
de foto's en tekst spreken over tiffany…
de foto's en tekst spreken over tiffany handgemaakte lampen , het plastic in TEMU formaat uit China , niet aan te zien en prul besteed 170 euro waarde 15 euro, gen retourprocedure, website en bedrijfsnamen voor dezelfde spullen veranderen continu, rommel verkopen.
Katten lamp.
Een katten lamp besteld, gemaakt zoals op de website vermeld van hoogwaardige materialen. Echter de lamp is gewoon van plastic gemaakt, troep uit China. Koop niet bij deze oplichters, dropshippers zijn het.
100% afgezet
Dit bedrijf werkt ook onder de naam mode Utrecht
Dus trap er niet in!
Avoid like rash
Moda Elegance more like Mother scammers. Wish I could post photos of their ad vs what was delivered. Company based out of China not Utrecht. Avoid like a rash!!
Wees gewaarschuwd voor deze firma!
Alles eigenlijk, bestelde een zg handgemaakt (glazen?) hondje. Uur ba bestelling kon ik al niet meer kiezen voor een Beagle,die ik nog niet gezien had en die zelf eerder hadden.zogenaamd was het vervoer al in werking gezet,terwijl het daarna nog enkele weken duurde voor het kwam.
Product is volkomen waardeloos en lijkt totaal niet op de afbeeldingen op hun site puur opzettelijk bedrog dus. Hoewel beloofd was dat ik het vanwege de verkeerde keuze meteen mocht retourneren, bleek ik na aankomst alleen te kinnen tegen betaling van die kosten! Ongehoord. Ze boden 5% (!) terugbetaling als het goedkope en onacceptabele product behouden werd, plus wat korting op een volgende aankoop, wasr uiteraard geen sprake van zal zijn.Wees gewaarschuwd voor deze Chinese firma, al ‘antwoorden’ ze keurig in het Nederlands!
Misleidende webside
Misleidende webside. Houden je aan het lijntje. Ontvangt niets.Wordt zelfs doorgeleid naar een transporteur waarbij gezegd wordt dat pakket is aangeboden doch je niet thuis was en een nieuwe afspraak moet maken. Daarvoor moet je wel eur 2,95 betalen en anders gaat pakket retour tegen veel hogere kosten welke men op je verhaalt. Aangezien je pakket wil hebben betaal je. Overigens na reclamatie dat bedrag bij z.g. Pakketvervoerder (Mykitchen UK/GB/Cyprus) terugontvangen, maar de productkosten bij Modaelegance nog steeds niet ook geen zending ontvangen. Nu aangifte via nationale fraudedesk gedaan.
Misleidende webshop - slechte kwaliteit en geen service
Ik heb een jas besteld bij deze “Nederlandse” webshop, maar het blijkt gewoon een Chinese webshop te zijn. De jas is van zeer slechte kwaliteit, totaal niet zoals op de foto’s. Retourneren is onmogelijk en er wordt nergens meegewerkt. Ik ben mijn geld kwijt en voel me belazerd. Koop hier absoluut niet! Misleidende praktijken en geen enkele klantenservice.
Oplichting!
Oplichting!! Jas besteld en een hele andere geleverd( na 2 weken).
Melding van gemaakt , maar ze houden je met mooie praatjes aan het lijntje en krijg geen geld terug!
Hier niets bestellen!!!!
Oplichters
Oplichters. Dit is geen bedrijf in Amersfoort maar in China. 2 weken geleden besteld l, nog niets geleverd. Ze reageren niet op mail
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.