Mobilscan ApS  Bewertungen 36

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

App`en er forældet og virker overhovedet ikke, ergo er det penge ud af vinduet at købe en Mobilscan adapter før der kommer en ny opdateret app. På Mobilscan´s hjemmeside oplyses det at der arbejdes... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en mobilscanner til bilen for at udlæse fejlkoder. Produktet er universel og kan anvendes i alle nyere bilmodeller og er utrolig nemt at opsætte. For almindelige personer kan det dog være svæ... Mehr ansehen

1. Fahrzeughändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BILDIAGNOSE MED MOBILSCAN

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

36 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kunne ikke få apparatet til at virke, så kontaktede mobilscan, og fik tilsendt fremgangsmåde - dette forsøgte jeg tre gange også uden held. Til min overraskelse fik jeg endnu en mail, hvor de spurgte til 'opgaven'. Fik et nummer på android-eksperten og efter et kort opkald så kørte det bare!
Ærgeligt med problemerne, men det overskygger den super god service!

21. November 2024

Mobilscan

Jeg har ikke snakket eller handlet med deres webshop.
Jeg købte deres Mobilscan hos Thansen og må sige at de har lavet et produkt som virker 100%.
Nem at bruge og brugbare oplysninger som det er nemt at udlæse.
Mvh Søren Storm

5. Dezember 2023

Forældet App.

På Mobilscan´s hjemmeside oplyses det at der arbejdes på at løse problemet, men ikke hvornår det forventes løst.
Måske det var en god ide hvis mobilscan oplyste deres forhandlere om at deres produkt pt. ikke kan anvendes?

8. April 2023

Antwort von Mobilscan ApS

Mobilscan virker på alle Android og Apple mobiltelefoner. Google har valgt at filtrere apps, der er udviklet til tidligere versioner af Android fra Google Play, men Mobilscan appen kan downloades fra vores hjemmeside. Kontakt os gerne, hvis du har problemer med at få appen til at virke.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De sælger en odb scanner produkt ti android

De sælger en odb scanner produkt til Android og appen er ikke opdateret side 2017
Når appen startes så for man en besked om at den muligvis ikke kører korrekt....
Denne varer sælges af mange forskellige leverandører til 500 kr og uden der oplyses om at den ikke fungere korrekt på grund af af appen ikke er opdateret.
Jeg forstår ikke at man kan sælge et sådan produkt

18. September 2022

Antwort von Mobilscan ApS

Mobilscan er en kvalitetsapp, der fungerer upåklageligt selv når det underliggende operativsystem ændres. Mobilscan kører fint på nyeste versioner af Android og iOS, og kan uden problemer rapportere og slette fejlkoder på alle biler fra 2001 (benzin) / 2004 (diesel) og frem. At Google har valgt at informere brugerne om, at den nuværende version af app’en er udviklet til en tidligere version af Android, betragter vi blot som information om, at andre apps skal opdateres ved nyt operativsystem. Vi har ikke kendskab til, at Mobilscan ikke virker på mobiltelefoner med Android og iOS. Hvis du har problemer med at få Mobilscan til at fungere, er du velkommen til at kontakte os direkte eller læse om en mulig løsning her: https://mobilscan.info/faq/

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan overhoved ikke nulstille noget....

Kan overhoved ikke nulstille noget....
Får kun en rapport spild af penge.
Ikke engang beskrivelse af fejlkoder.

Fejllampen er slukket????

4. März 2022

Antwort von Mobilscan ApS

Mobilscan kan slette fejlkoder som motorstyringen videregiver - både dem, der giver anledning til tændt motorlampe og dem, der ikke gør. Alle kendte fejlkoder vises med dansk tekst: Læs gerne mere her: https://mobilscan.info/faq/

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke få den til at virke efter køb…

Kan ikke få den til at virke efter køb af iPhone 11 det var ellers et godt produkt men men

19. November 2020

Antwort von Mobilscan ApS

Vi har identificeret problemet og i søndags den 15. november 2020 sendt ny version til godkendelse hos Apple. Vi forventer, at den meget snart bliver tilgængelig på Appstore. Den nuværende version hedder 2.3.1, og den nye version hedder 2.4.0.

Indtil da kan du gøre følgende:

- Start Mobilscan i Demo mode
- Skift til Rapportsiden (Apple har indskrænket brugen af WiFi uden forudgående accept af lokalitets tilgang – og den tvinges frem her)
- Vil du tillade Mobilscan at bruge din lokalitet. Ja tak ”Tillad, mens du bruger app”.
- Luk Mobilscan ned.
- Gå derefter ind i iPhone/iPad indstillingerne. Tryk WiFi og forbind til WiFi netværket “Mobilscan”.
- Start Mobilscan igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu brugt Mobilscan i adskillige…

Jeg har nu brugt Mobilscan i adskillige år, både på en Peugeot 206 1,6S årg 2005, har den stadig, en Volvo S80 årg 1999 (nu solgt) og på en Volvo V70 årg 2015, har den stadig. På alle biler har den virket perfekt, giver altid pålidelige informationer, både på tablets og smart phones, det hele Android naturligvis.

Jeg har brugt den i mere end 10 år. Det er selvfølgelig også en Android version, heldigvis.
Kan absolut anbefales.

22. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

"Mobilscan OBD" er ubrugelig fordi IOS appen ikke bliver opdateret firmaer bag produktet

Har netop købt en "Mobilscan OBD" for IOS.
Efter købet konstatere jeg at Mobilscan Appen Mobilscan obd ikke virker ikke ordentligt i IOS version 13.x.x.
Her på Trustpilot kan jeg se en anmeldelse om netop dette problem.
Firmaet Mobilscan Aps har den 12. nov. 2019 på Trustpilot beskrevet en vejledning til hvordan dette problem kan løses midlertidigt.
Men det viser sig at denne midlertidige løsning kun virker 1 ud af 10 gange.
Nu her 9 måneder efter har firmaet Mobilscan Aps endnu ikke opdateret Appen for IOS.
En søgning på Mobilscan Aps' økonomi oplysninger viser af firmaet har en meget dårlig økonomi.
Firmaet har sandsynligvis hverken interesse eller økonomi til at opdatere Apperne for hverken IOS eller Android.
Derfor frarådes ethvert køb af Mobilscan OBD produkterne fra Mobilscan Aps.

29. August 2020

Hej S. Hjortdam,
Hvis du har problemer med at få Mobilscan i IOS-version til at fungere, er du velkommen til at kontakte os direkte eller læse om en løsning her: https://mobilscan.info/ Vi har ikke kendskab til, at løsningen ikke virker, men vil meget gerne høre om dine erfaringer.
Din kommentar omkring vores økonomi er faktuel forkert. Moderselskabet indestår med tilgodehavende i Mobilscan, som sammenlagt giver positiv egenkapital. Vi investerer løbende i produktudvikling, som påvirker årets resultat. Vi forventer overskud igen i indeværende regnskabsår.
Venlig hilsen,
Mobilscan

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Har brugt MobilScan flere gange på…

Har brugt MobilScan flere gange på Chevrolet Orlando virkede perfekt. Men den dur ikke efter telefonopdatering til iOS 13.1.2 øv

18. Oktober 2019

Antwort von Mobilscan ApS

Ja, iOS 13.1.2 giver lidt problemer, men vi har en (midlertidig) løsning :-)

PROBLEMER MED AT MOBILSCAN PÅ IOS IKKE FORBINDER EFTER OPDATERING TIL IOS 13.X.X …
Løsning:
- Start Mobilscan i Demo mode
- Luk Mobilscan ned
- Start Mobilscan igen

Mobilscan er absolut værdiløs

Mobilscan er absolut værdiløs, den finder ikke nogen fejl som bilen ikke selv kan vise.

Jeg havde en masse fejl på bilen, både på injektor, airbag, styretøj osv, 23 fejl i alt, Mobilscan sagde at der var 0 fejl på 18 sensore, efter at havde været ved VW,kunne de fortælle mig at efter de 23 fejl, er der ikke 18 sensore tilbage, der kan være i orden.

Efter rettet fejl, kunne jeg se nogle ting omkring motoren, men de oplysninger kan ikke bruges til noget, da hvis der skulle være en fejl, skal du selv vide alt det tekniske på din motor, skulle der vises en fejl, vil du ikke kunne bruge det til noget, da VW stadig pga Mobilscans upålidelighed skal have tilsluttet en computer.

Køb det ikke, det er et dårligt lavet produkt, som ikke har den mindste nytteværdi.

Jeg har mailet med Mobilscan, de kan ikke selv forklare hvor den egentlige værdi skulle være.

19. Juni 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Virker super godt

Virker super godt. Men hvor er det dog trist at man ikke bliver informeret om hvilken årgang den kan teste inden man køber den

25. Juli 2017

God kundeservice

Havde købt en mobilscan hos et andet firma, men den kunne ikke komme ind i stikket på en skoda Octavia, skrev så til mobilscan og de sender Så et kabel.
Flot kundeservice!

7. Februar 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Utilstrækkelig - ikke til peugeot 206

Prøvede mobilscan på en Peugeot 206 gti fra 2003. Eneste sensor værdi man kan se er omdrejningstælleren, hvilket er totalt ligegyldigt.. Det står med småt på Mobilscan hjemmesiden, at Peugeot har visse begrænsninger med hensyn til ODB2, men det havde jeg desværre ikke set inden købet. Til Peugeot skal man have en rigtig Planet 2000 og ikke dette legetøj. Visse fejlkoder vises kun i Planet 2000 og ikke i ODB2.

14. November 2014

Fantastisk service

Har købt en RNS 510 til vores nye Touran. Stor tålmodighed fra sælgers side. Havde mange spørgsmål og lavede min ordre om flere gange. Blev guidet fint igennem.
kan kun anbefale dem.

2. Oktober 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr