Mobilholder Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god, venlig og hurtig service og levering ved køb af mobilholder til bil!! Kan kun anbefale dem!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og rigtig fint opbygget webshop med let overgang fra valg af beslag til mobilholder. Jeg har henvendt mig til deres support efter købet, og fik meget hurtigt et rigtigt godt og b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og informativ hjemmeside, der fx har opdelt holder til telefoner i med el uden cover. Købte en mobilholder til bilen. Super hurtig levering - rigtig god kvalitet - og endda også let at montere i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering med PostNord Jeg bestilte en mobilholder torsdag den 25/7 kl 19:30:53. Orden blev klargjort og sendt afsted næste dag. Og allerede i dag lørdag den 27/7 kl 11:37 kunne j... Mehr ansehen

1. Fahrzeugzubehörgeschäft
  2. Geschäft für Mobiltelefonzubehör

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Mobilholder.dk har vi specialiseret os inden for holdere og carkits. Vi har derfor et stort udvalg af holdere til mobiltelefoner, tablets, dankort terminaler og flere andre enheder, til montering i biler, lasterbiler, både, butikker, cykler og flere andre steder. Vi kan derfor hjælpe med en holder, der passer til din enhed og til montering der hvor du ønsker det.

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super.

Meget nemt at finde rundt på hjemmesiden.
Priserne er meget fornuftige.
Super hurtigt levering.

6. Dezember 2016

Imponerende serviceniveau og responstid

Har kontaktet kundeservice 2 gange før køb og har begge gange fået hurtig og meget tilfredsstillende svar. Kan kun anbefale at handle her, de har en fin overskuelig hjemmeside og fantastisk kundeserviceniveau.

20. Oktober 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Varerne var ikke som beskrevet

Jeg købte en Brodit ProClip til at montere mobilen i min nye bil.
De skrev i beskrivelsen at det var kompatibelt med Fix2Car mobil holder.

Jeg kigger på billederne og synes ikke at det kunne passe, så jeg køber en Fix2Car ADAPTER, hvor der står højt og tydeligt i beskrivelsen at den var kompatibel med Brodit Paperclip.

Det var den overhovedet ikke, og jeg måtte lave en løsning.

10. August 2016

Hej André

Tak for din anmeldelse, trods den dårlige karakter, som vi dog ikke helt forstår.

Kan se at du ikke har skrevet eller ringet og snakkede med os, inden du har lavet din anmeldelse, hvorfor vi ikke har kunne hjælpe dig med at få de to dele til at passe sammen, inden du lavede din anmeldelse.

Ved ikke helt hvad der gør at du mener de to dele ikke passer sammen, for Fix2Car adapteren du har købt er netop lavet specifikt til Brodit proclips beslagene. Så Fix2Car adapteren er lige til at skrue fast i proclips beslaget.

Vi sælger en hel del af disse adaptere hver eneste dag, sammen med Brodit proclips beslag. Og vi har aldrig før oplevet at de ikke passede til beslaget.

Der medfølger 4 selvskærende skruer, lige til at skrue adapteren fast på proclips beslaget.
Fuldstændigt som hvis man skruet en af Brodits holdere på proclips beslaget.

Hvis du har problemer med at se hvordan adapteren skal skrues på beslaget, så ring eller skriv endeligt, så skal vi guide dig til det. Laver også gerne en video, så du kan se hvordan adapteren blot skrues på beslaget, så det hele sidder korrekt fast.

Kundeservice // Mobilholder.dk

Super

Bestilte en holder og en Garmin holder, jeg skal da lige love for at der var hurtig levering, Brodit holderen var bare god, smart med en holder til en GPS uden huller og brug af værktøj.

26. Juni 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sørgeligt

Jeg forstår ikke hvordan dette firma ligger så højt i ratings.. Betaler de folk for, at give mange stjerner? Jeg har klaget over en mobilholder, som ikke var i orden, for en måned siden. De ville så sende mig en ny i løbet af et par dage. Har stadig intet hørt/modtaget. Giver dog alligevel 2 stjerner, da de var hurtige til, at trække beløbet på min konto.

31. August 2015

Hej Per

Beklager at du har fået en defekt holder fra os, det skal vi naturligvis have løst.
Er intet problem at få ombyttet den til en ny holder.

Syntes dog at det er en skam at du ikke blot ringer eller skriver til os igen, hvis du mener at du mangler at modtage noget fra os, i stedet for blot at lave en anmeldelse.

Nu har vi heldigvis sat det op til at få besked når der er nogle der skriver, så vi rent faktisk kan se det og hjælpe dig videre. Ellers ville vi jo ikke vide at du står med en defekt holder.

Har lige søgt på din mail og der er ingen mails fra dig til os.

Og vi har ikke fået nogen holder retur fra dig. Så derfor har vi af gode grunde ikke kunne ombytte holderen for dig.

Så hvis du har sendt holderen retur, så må du gerne tjekke op på den, for vi har intet modtaget retur fra dig.

Hvis du ikke har sendt den endnu, så blot send os en mail for så sender vi dig blot en pakkelabel til at sende holderen retur med, så vi kan få den ind.

Og så ombyttes holderen samme dag som vi får den ind.

Kundeservice

Super hurtig

Bestilte en brodit,holder søndag eftermiddag,
Mandag formiddag lå den I pakkeboksen klar til afhentning..
Det er så hurtigt at man undres over hvordan de kan aflevere til post DK
på en Søndag :-)

20. Juli 2015

Lynhurtig levering

Jeg prøvede dette firma fordi jeg blev så træt af et andet firma der lover hurtig levering og så går der op til 3 uger inden man får varen. Her fik jeg leveret dagen efter jeg bestilte varen.

26. Juni 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super ..

Super hurtig levering og nemt at finde ud af hvor de bor og div tlf numre.god og overskuelig hjemmesidde...

8. Juni 2015

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse.

Godt at hører, at du var tilfreds med det hele og havde varen allerede næste dag.

Hvis der er noget vi kan gøre bedre end anden gang, så vi kan fra "4 stjerner: God – fin behandling og meget lidt irritation." til "5 stjerner: Fremragende – ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til andre." så lad os endeligt hører.

Du er hjertens velkommen til at skrive direkte til os på support@mobilholder.dk så vi kan få den sidste stjerne næste gang :-)

God dag.

Salgsansvarlig

Fornem betjening!!

Her bestiller du denne ene dag og modtager den næste. Sådan skal det være!! Kan kun anbefales!!

17. Januar 2015

Hej Jasper

Mange tak for din anmeldelse og tak for handel, dejligt at hører at du er tilfreds med handlen.

Du siger endeligt til, hvis du skal bruge noget en anden gang.

God dag.

Kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr