bestelling na 2 weken nog niet aangekomen, blijkt engels bedrijf te zijn, mail van post nl , of ik meer dan 8 euro inklaring wil betalen, case koste maar 15 euro, bestel hier maar niks, kost alleen ma... Mehr ansehen
Half oktober Whitestone Dome Glass screen protector besteld; kreeg een week later een mailtje dat artikel is verzonden doch mocht dit nooit ontvangen. Reeds meerdere mails verstuurd naar klantendiens... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pas op! Klant wordt gelokt met kortere levertijd dan concurrentie! Daarom op 3/3 bestelling geplaatst, vervolgens al 4 mails gehad dat levering is vertraagd, nu zitten we op bijna 8 weken i.p.v. de be... Mehr ansehen
Bestelling zou 4-8 werkdagen duren. Nu 13 werkdagen verder en nog steeds niks binnen Update: Verkeerd product ontvangen na 16 werkdagen. Nu mag ik hem retour sturen en de verzendkosten zijn voor m... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Koop de beste reeks hoesjes voor smartphones en tablets, schermbeschermers, opladers en meer. Vind alle grootste merken tegen lage prijzen. Gratis bezorging. Bezoek vandaag nog Mobile Fun!
Niederlande
- klantenservice@mobilefun.nl
- mobilefun.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Goede service, fijn product
Op deze site terecht gekomen, nadat ik op zoek was naar een FM-transmitter. Na diverse goede reviews te hebben gelezen gekozen voor de Olixar RoadTune Universele Hands-free Carkit met FM Transmitter.
Het product moest uit Engeland komen, dus deed er 5 dagen over om te komen. Direct heb ik het product getest, maar de knopjes om het kanaal mee te veranderen werkte niet. Nadat ik dit gemeld had, heeft dit bedrijf bij uitzondering direct een nieuwe toegestuurd. Dit vind ik echt een goede service, tevens reageerde ze steeds binnen een dag.
De nieuwe FM-transmitter wertk goed en veroorzaakt geen ruis. Erg tevreden mee!
Super goede website en service.
Het is super goede webstie en een zeer betrouwbare website.
ze houden zich aan de levertijd.
Dus gewoon super!!
Super site
Zeer goede prijzen , snelle levering en goede service !
MobileFun maakt mobiel fun!!
Prima webshop voor alle mobiele spulletjes. Ik bestelde er vorige week een hard shell case voor mijn gloednieuwe BlackBerry Passport en een setje screen protectors. Met een levertijd van 3-6 dagen en hele scherpe prijzen is Mobilefun voor mij een belangrijke nieuwe speler op het gebied van mobiele gadgets.
Top service! Een voorbeeld voor anderen!
Er was een probleem met de bezorging, maar dit werd echt super opgepakt door jullie. Ben echt meer dan te spreken over jullie dienstverlening, snelle terugkoppeling en klantgericht denken!
Snelle en goede afhandeling.
Product is erg snel en goed verpakt afgeleverd voor een goede prijs.
Zo hoort het!!
Dit is zoals het hoort. Een website met videorevieuws en foto's waar je tenminste echt wat aan hebt! Fantastisch! Zo na een misser op andere site nu een goede keuze kunnen maken door bovenstaande. Top!
Goede producten en service!
Het is een site met veel keuze in producten, levert snel en heeft een goede service!
Heb de producten zaterdags besteld en had ze dinsdag binnen. Er ontbrak 1 onderdeel van een product, heb hier over gebeld en dit werd gelijk (kosteloos) opgestuurd en had ik de dag erna al binnen! super geregeld dus :)
Zeker aan te raden!
Prettig bestellen en topservice.
Informatie over de producten op de site zou ik graag nog wat gedetailleerder zien, maar de filmpjes, foto's en klantbeoordelingen helpen erg. Bestellen en bezorgen ging soepel en goede informatie hierover. Het product wat ik besteld had werkte niet goed, maar retourneren was eenvoudig en ik kreeg snel mijn geld teruggestort. Topservice. Bij deze winkel bestel ik graag weer.
Geweldige klantenservice
Deze webshop bied alles voor je mobiele telefoon, tegen zeer scherpe prijzen. Levering is zeer snel, binnen 3 dagen. Het door mij bestelde product had een mankement, maar na 1 mailtje naar de klantenservice werd mij al een vervangend product gestuurd, welke ik al binnen 3 dagen ontving. Top service!
Snelle levering van goede producten!
Op maandagavond laat besteld en op zaterdagochtend binnen gekregen. Had een transparante tpu case voor mijn HTC one besteld, goede kwaliteit. Ook de bluetooth carkit en telefoonhouder hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Ik bestel hier zeker opnieuw!
goeie producten en een snelle, duidelijke service
Ruime keus producten en van elk product nog vele kleuren. Na de bestelling geplaatst te hebben krijg je een mail met hoe de bestelling er voor staat. Bij ons binnen een dag verstuurd. Super snel dus.
Een paar dagen later netjes in de brievenbus.
Producten zijn netjes verpakt en zonder krassen.
Super tevreden. Voor de 2 keer een telefoon hoesje besteld!
Uiterst tevreden!
Had het product binnen 4 dagen binnen en het werkt naar behoren. Heel fijn! Zeer goede prijs kwaliteits verhouding. Een echte aanrader.
De afstand zegt niets.
Ik heb de producten op een vrijdag besteld en de dinsdag daarna keurig ontvangen. De prijzen en de verzendkosten zijn redelijk, en het productenaanbod is groot. Men bestelt, men betaalt, en men ontlvangt. Naar mijn mening valt er dan niets meer van een webwinkel te verlangen.
Perfecte service
Mobilefun.nl is een vertrouwd adres waar je gerust wat kunt bestellen, alles is overzichtelijk, en betaalbaar, en binnen enkele dagen heb je het bestelde in huis voor niet te veel portokosten.
uitgebreid assortiment, snelle verzending, redelijke prijs, zeker aan te bevelen
Het product dat ik wilde hebben, was nergens anders te verkrijgen. Uiteindelijk via deze website voor een redelijke prijs kunnen bestellen. Verzending was snel en goed!
Leuk assortiment, prima webshop
Onlangs zocht ik een nieuwe case voor mijn Google Nexus 5. Ik heb de cases op diverse sites bekeken, maat het assortiment bij mobilefun was het meest interessant. Bij het bestellen twijfelde ik nog even, aangezien ik geen webwinkel keurmerk kon vinden waar Mobilefun bij aangesloten zou zijn. Ik kwam echter niet of nauwelijks negatieve berichten tegen op internet, dus ik besloot het er op te wagen. Daar kreeg ik geen spijt van. Binnen enkele dagen had ik de bestelde cases keurig netjes in huis. Niets mis met deze webshop dus.
Bij Mobilefun kon ik na het plaatsen van een verkeerde bestelling probleemloos ruilen en hield de klantenservice me met het vinden van het juiste product. Dat stond dan nog alleen op hun Engelse site en niet op de Nederlandse, maar ook dat corrigeerden ze meteen daarbij.
Goede prijs/prestatieverhouding
I was op zoek naar een Brodit active holder voor mijn nieuwe mobiel (HTC One). MobileFun had precies het juiste model (beschreven in specs) en tegen een scherpe prijs. Omdat het uit Engeland moet komen duurde de levering iets langer, maar dat weegt wel op tegen de lagere prijs vergeleken met andere webshops.
Prima bedrijf
Snelle service en een prima prijs! Ik ben helemaal tevreden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.