bestelling na 2 weken nog niet aangekomen, blijkt engels bedrijf te zijn, mail van post nl , of ik meer dan 8 euro inklaring wil betalen, case koste maar 15 euro, bestel hier maar niks, kost alleen ma... Mehr ansehen
Half oktober Whitestone Dome Glass screen protector besteld; kreeg een week later een mailtje dat artikel is verzonden doch mocht dit nooit ontvangen. Reeds meerdere mails verstuurd naar klantendiens... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pas op! Klant wordt gelokt met kortere levertijd dan concurrentie! Daarom op 3/3 bestelling geplaatst, vervolgens al 4 mails gehad dat levering is vertraagd, nu zitten we op bijna 8 weken i.p.v. de be... Mehr ansehen
Bestelling zou 4-8 werkdagen duren. Nu 13 werkdagen verder en nog steeds niks binnen Update: Verkeerd product ontvangen na 16 werkdagen. Nu mag ik hem retour sturen en de verzendkosten zijn voor m... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Koop de beste reeks hoesjes voor smartphones en tablets, schermbeschermers, opladers en meer. Vind alle grootste merken tegen lage prijzen. Gratis bezorging. Bezoek vandaag nog Mobile Fun!
Niederlande
- klantenservice@mobilefun.nl
- mobilefun.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Een screenprotector voor mijn samsung…
Een screenprotector voor mijn samsung gear s3 besteld.
Bestelling werd netjes op tijd geleverd en goed verpakt.Een pluimpje van mij!
Niets ontvangen, geen geld terug.
Inmiddels ruim 50 dagen geleden een screenprotector besteld voor de Note 8. Ik heb nog steeds niets ontvangen, en krijg mijn geld ook niet terug (ca. 45 euro).
Na een week gaven ze als antwoord dat het kwam omdat ik mijn huisnummer niet had ingevuld bij de bestelling. Lijkt me onlogisch dat ik dat ben vergeten, of dat je überhaupt een bestelling kunt plaatsen zonder huisnummer.
Meerdere malen contact gehad via de mail (overigens spreken ze maar beperkt Nederlands) en aangeven dat ik mijn geld pas terugkrijg als zij het product retour ontvangen. Dit zie ik niet meer gebeuren. Inmiddels ben ik mij aan het oriënteren op vervolgstappen. Als iemand tips heeft hoor ik het graag.
Zeer slechte klantenservice
Goede koptelefoon besteld maar per ongeluk verkeerde keuze gemaakt. Gelijk geprobeerd bestelling te cancellen, kan niet meer, pakje was al verzonden. Maar: "als pakket ongeopend blijft kan het geretourneerd worden", zo zegt de klantenservice. Na ontvangst van de enveloppe gelijk geprobeerd te retourneren, maar: "in onze voorwaarden staat dat vanwege hygiënische redenen een in ear telefoon niet geretourneerd kan worden". Foto's van de ongeopende originele enveloppe, mail communicatie dat het pakket retour mocht, inhoudelijke vragen wat nu het probleem is: niets helpt. De klantenservice weet donders goed dat de koptelefoon ongebruikt en hagelnieuw is maar wenst gewoon niet inhoudelijk te reageren. Antwoorden alleen met: " in onze voorwaarden staat" etc. Zeer onfatsoenlijk, zeer onpersoonlijk, geen naam onder de mails, ze zijn niet te bellen, niet klantgericht. Extreem slecht. Nog niet eens 1 ster waard.
Screenprotector voor S9+ besteld met…
Screenprotector voor S9+ besteld met een tweetal andere producten, was in voorraad op de website. Twee weken vertraging want achteraf toch niet leverbaar. Onbetrouwbaar bedrijf.
Geweldige service!!!
Geweldige service, Top producten tegen een scherpe prijs...
Prima webshop
Prima webshop,
Tijfelde door wisselende reviews over deze webshop maar tóch besloten om er voor te gaan.
Ik heb een Whitestone Dome Glass screenprotector voor mijn Samsung Note 8 besteld. Alles is vlekkenloos verlopen.
Het bestellen ging lekker simpel en snel. Ook werd de status van de bestelling netjes doorgegeven.
Ik ben dus heel erg tevreden met MobileFun!
Het lijkt er een beetje op dat alleen de slechte ervaringen reviews krijgen.. dus bij deze draag ik mijn steentje bij met mijn positieve ervaring!
Goede, betrouwbare webshop met service zoals het hoort!
Een Whitestone Dome screenprotector voor de Note 8 besteld. Procedure verliep snel en eenvoudig en ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces. Standaard verzending duurde een week.
Bij het open maken van het pakket kwam ik erachter dat ik de versie zonder UV lamp gekregen had, de replacement versie. Twee dagen en wat mailverkeer heen en weer later had ik een volledig nieuwe (!) screenprotector set gekregen, welke zeer snel aankwam via DHL. Dit alles kostte mij niks.
Super goede service dus! Ik lees ook minder positieve reviews... Vervelend voor deze mensen maar ik heb een erg goede ervaring met MobileFun!
nooit aangekomen
pakje besteld, nooit aangekomen, heel onvriendelijke klantenservice
Komen afspraken niet na
Heb advanced sound model 3 gekocht.
Heb advanced sound model 3 gekocht.
Binnen 2 dagen had ik het al thuis. Toppie.
De product zelf was een andere verhaal.
Het bleek niet nieuw. Niet compleet, verpakking doos was er niet. Een van de zakjes liggen er leeg in. Raar.
Bovendien, is de in-ear kapot. Linker in-ear doet het niet.
Emailtje gestuurd, snel een reactie gekregen met een retour label. Kialapunten zouden het pakket niet willen accepteren.
Weer een email gestuurd, nu zit ik aan het wachten. Heel frustrerend.
Geen telefoon nummer van mobilefun. Moet alles door email doen.
Service is tot nu toe best goed en snel, maar de product, helemaal niet.
Zeer slechte service
Ik heb in februari 2017 een “FLOTE m2 Verstelbare Vloer & Bed Premium Universele Tablet Stand” gekocht. Dat is een luxe standaard voor een iPad, prijs bijna € 300. Binnen 6 maanden was het draaimechanisme defect als gevolg van normaal gebruik. Het rubber in het draaimechanisme dat moet zorgen voor de noodzakelijke weerstand was geheel versleten. Mobile Fun weigert de wettelijke garantie te geven. De correspondentie verloopt erg moeizaam vooral ook omdat ze zeer slecht Nederlands schrijven en verwachten dat in het Engels gecommuniceerd wordt. Kort samengevat: een zeer teleurstellende service.
Glazen screenprotector voor de Galaxy …
Glazen screenprotector voor de Galaxy S8 gekocht. Top product, nergens anders 1 gevonden die ook daadwerkelijk werkt en geen "touch-sensitivity" verliest.
Snelle afhandeling van mijn order, levertijd naar Nederland helaas wat langer maar dat is te verwachten gezien het met de post vanuit Engeland komt.
Zeker aan te raden.
Top online shop
Top online shop.
Makkelijk met bestellen van het product en levering was binnen hun bezorgtermijn. Toppie!
Het product wat ik zocht was hier te
Het product wat ik zocht was hier te verkrijgen en op voorraad.
De bestelling is spoedig verlopen dus ik ben tot nu toe een tevreden klant.
In één woord perfect
In één woord perfect, goeie website goeie service voor als je vragen hebt en goeie afhandeling gewoon weg geweldig 5 sterren
Twijfelachtig bestelproces....
Bestelling geplaatst, betaling via ideal gedaan, dit alles liep vlekkeloos, maar vanaf dat moment geen bevestigingsmail, geen reactie per mail of via Facebook messenger.
Ik heb zo mijn twijfels....
Levert covers / screeprotectors van alle merken en type smartphones.
Deze winkel (site) heeft zelfs covers /screenprotectors van smartphone merken die nog niet veel verkocht zijn in Nederland.
Good choose, very poor delivery (not through fault of Mobilefun)
Second time using Mobilefun, good selection of products.
First order arrived broken but with out any problem replaced straight away by Mobilefun, although second sending was also by standard delivery so first order was painfully slow.
Second order, I opted for express delivery (very expensive) not very express and also not delivered when promised.
I can recommended using Mobilefun I only wish they would change / improve their courier .
Telefoonhouder voor in de cd-sleuf van de auto.
Een geweldige houder die in een handeling te plaatsen en te verwijderen is.
Een minpuntje: ze geven aan dat een toestel tot 12 cm te plaatsen is, maar dit is maar 11 cm.
Voor de rest, een perfecte houder.
Goed
Verzenden duurde langer dan verwacht. Verder goed.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.