MMD Biler er alt det modsatte af en typisk brugtvognsforhandler. Blev mødt af en venlig sælger der var meget åben og ærlig. Vi havde en god forhandlings proces, hvor jeg solgte min gamle bil og købte... Mehr ansehen
Har lige solgt min bil til Mmd biler og alt gik fantastisk jeg vil anbefale dem og derfor fortjener de 5 stjerner.
Jeg har ventet lidt for at skrive anmeldelsen, efter at have købt min lille C1 fra 2010 - i Januar. Jeg er tilfreds med den, der har slet ikke været noget alvorligt at komme efter, bilen starter hver... Mehr ansehen
Rigtig god oplevelse! Vi købte vores første bil hos M.M.D biler og fik rigtig god råd og vejledning og enorm hurtig betjening ift. klargøring af bilen. Der tilkom desværre lidt problemer med indsu... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
MMD biler er en virksomhed, hvor vi primært beskæftiger os med køb/salg og reperation samt service af alle slags biler.
Nordbirkvej 3A, 5240, Odense, Dänemark
- mmdbiler.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
MMD Biler er alt det modsatte af en typisk brugtvognsforhandler. Blev mødt af en venlig sælger der var meget åben og ærlig. Vi havde en god forhandlings proces, hvor jeg solgte min gamle bil og købte en ny.
Jeg kan kun anbefale MMD biler!
Har lige solgt min bil til Mmd biler og…
Den tryghed og gennemgående process jeg…
Den tryghed og gennemgående process jeg oplevede da jeg købte bil derude fra start til slut gøre at jeg helt klart vil anbefale MMD Biler igen. Alle 5 fortjent!
Jeg var forbi for at se en Kia Rio fra…
Jeg var forbi for at se en Kia Rio fra 2014. Havde egentlig ikke troet at jeg skulle derfra med en bil, men efter en god snak og behagelig snak med dem, så fik konen alligevel ny bil. Rigtig fin stand til en god pris, så i hvert fald ikke sidste gang jeg køber derfra igen når jeg selv skal have bil.
Rigtig godt sted at købe sin bil
Rigtig godt sted at købe sin bil.
De er professionelle og yder god kundeservice hele vejen igennem.
Særlig ros til Mohamad, som var god til at rådgive mig hele vejen igennem valget, hvilket jeg især havde brug for som førstegangskøber!
Trygt sted at handle og en klar anbefaling herfra 👏🏽
Jeg vil anbefale Mmd biler både for god…
Jeg vil anbefale Mmd biler både for god service og fordi det har styr på alt fra A til Z
Super sprawnie wszystko zalatwione.
Super sprawnie wszystko zalatwione.
Polecam
Rigtig god service
Meget god og professionel oplevelse.
Meget god stemning i butik og styr på tingene.
Super god service
Stod akut og skulle bruge en bil, fik lov at komme mandag selvom der normalt er lukket men han var lige på kontoret. Kørte derfra i en nysynet bil der køre upåklageligt. Super god service og meget fair priser. Kan kun anbefales herfra
Ingen kontakt?
Så en bil der var til salg ved jer og da jeg har et pænt stykke over til jer så var jeg interesseret i at få løst det meste inden jeg vurderede om jeg vil køre over og kigge på bilen. Den første mail var der også hurtig respons på. Men derfra er det kun gået ned af bakke med kommunikationen fra jeres side. Jeg har flere gange forsøgt at få et svar ud af jer om hvad i vil give for min bil i en byttehandel. Det er simpelthen ikke okay så hellere at i skriver at i ikke vurdere at i vil kunne sælge bilen. Det svar vil jeg kunne forstå men syntes det er virkelig dårlig service og stil at vælge og lade vær med at svare kunder som er interesseret i en bil. Jeg sidder lige nu med en fornemmelse af at jeg er glad for at jeg ikke har købt den bil af jer for når i ikke svarer på mine henvendelser jamen så tænker jeg hvad mon så er galt med den bil jeg kigger på hvis de ikke svarer. Og måske i skulle overveje at få lavet jeres mails signatur så man rent faktisk har et navn på hvem man skriver med i stedet for bare at skrive mvh MMD biler.
Kanon god behandling.
Kanon god behandling.
Kan klart anbefale MMD!
Hurtig og effektiv levering af bilen.
Tak for den kolde faxe!
Bente & Jørgen
Alt var perfekt bilen ikke er 100%…
Alt var perfekt bilen ikke er 100% penge vær nr plade alt er hurtigt og billigt og meget mere bedste sted at købe bil sælge bil og bytte bil og medarbejderne tager godt i mod kunder
MMD Biler, gode mennesker og god service.
MMD Biler opererer med fuld gennemsigtighed, ordenligt dialog og mødte os i øjenhøjde.
De tager hånd om alt fra salg, indregistrering, evt. problemer mm. meget kompetent og meget hurtigt. Jeg vil især anbefale dem til førstegangskøbere, da man tydeligt kan mærke at de gør meget for at man skal gå derfra med ro i maven.
Helt generel en stor anbefaling herfra!
Rigtig god oplevelse
Der tilkom desværre lidt problemer med indsugningen (hvad der ikke var da vi købte den, og noget de ikke kunne have forudsagt), og det eneste de blev ved med at sige var "den skal bare være i orden!", trods at diagnosen var svær.
Problemer faldt lige timing mæssigt sammen med noget ferie så det var yngstemanden Yahya, der stod med det hele alene ift. mekaniker osv. Dette håndterede han til UG, med meget transparens og god kundeservice.
Klar anbefaling!
En ualmindelig positiv oplevelse 👍.
En ualmindelig positiv oplevelse 👍.
"Det er jo biler vi handler med og der kan altid ske noget uventet, men vi gør alt hvad vi kan for at kunden bliver tilfreds" fik jeg at vide fra starten.
Det levede de til fulde op til. Ikke alt gik som planlagt, men der blev taget hånd om tingene det blev løst - med et smil og god humor.
Skønne mennesker, hvor et ord er et ord. Jeg er taknemmelig.
Hilsen Mette
Har lige købt bil hos mmd biler sikken…
Har lige købt bil hos mmd biler sikken en super service og god behandling.
Bilen er osse total i orden.
Jeg vil give min bedste anbefalinger og takker af hjertet for jeres fantastiske hjælpsomme og jeres måde at behandle mig som kunde. Top karakter til jer.
Jeg sender min datter ud og købe bil hos jer.
LÆS INDEN I HANDLER
Sidst i september 2024, handler jeg hos MMD biler. Jeg ender med at smide 92.000 kr for en bil fra 2016. Dyrt, men det er en diesel der kun har kørt 59.000km, og jeg får fuld servicetjek med i prisen, så jeg kan køre sikkert og godt. Hele oplevelsen er rigtig fin, alle er ualmindeligt venlige og imødekommende.
Først i oktober 2025 tager jeg til årligt tjek med bilen. Efter et stykke tid trækker min mekaniker mig til side, og siger jeg vist skal være glad for at være i ét stykke. Det viser sig, at jeg kører på 18 gamle dæk, der er slidt ned til 1,9mm (I det år jeg har haft bilen, har jeg kørt 7.000km) og er revnede indvendigt. Han viser mig hvordan mine bremser er rustede så meget, at man ikke kan se metallet under. Hvordan spændebåndet under højre fordæk ikke bare er knækket, men knækket og rustet fuldstændig til, og hvordan smørelsen fosser ud på dækket.
Hvad der skulle have været et almindeligt servicetjek er pludselig blevet til en kæmpe omgang. Jeg ringer til MMD med det samme. Jeg er fuldstændig chokeret over hvor farligt det har været for mig og mine at køre i den bil, og jeg ulykkelig over, at stå med en kæmpe værkstedsregning bare et år efter at have smidt en stor sum, netop for at have et godt og SIKKERT køretøj.
Jeg får at vide, at det jo er uden for garantien (vi er rigtigt nok over de 6 mdr. MMD tilbyder, men han anerkender ikke købelovens 2 års reklamationsret) så hvad skal han gøre. Hvis jeg var kommet efter to måneder ville han have taget imod mig med åbne arme!
Jeg minder ham om, at bilen er solgt på baggrund af, at alt blev checket inden overdragelse. Jeg fik at vide at alt var helt i orden. Hvorfor i alverden skulle jeg, to måneder efter at have købt en bil til næsten 100 tusind kroner, en bil jeg er blevet forsikret om er tip top, tage ind og få checket?
Han siger at jeg jo selv kunne have checket dæk og bremser.
Så nu skal jeg have en autolift for at kunne køre sikkert i MMDs biler?
Han siger at jeg jo selv har slidt bilen.
Det er sandt. Jeg pådutter ham heller ikke ansvaret for tandremmen eller kileremmen der skal skiftes, pollenfileret og de andre årlige reparationer. Jeg minder ham dog om, at bilen blev SOLGT med 17 år gamle dæk. Dæk bliver ikke revnede til et punkt hvor de er ved at sprænges, i løbet af ét år i mine hænder. Millimeter tyk rust på bremserne akkumulerer sig ikke i løbet af ét år.
Han trækker så i land og siger, at MMD jo sender bilen ud til at blive serviceret hos andre, så de kan jo ikke vide, hvis det ikke bliver gjort ordentligt.
Hvad i alverden er det jeg hører? Magen til ansvarsfralæggelse. I sælger bilen. I skriver under på, at der er foretaget fuld servicecheck, I fortæller mig, at bilen er i top. I har sendt mig afsted med 17 år gamle dæk og ødelagte bremser.
Jeg var under indtrykket at MMD var et supergodt sted, og jeg har anbefalet dem til højre og venstre - så meget at mine naboer for få uger siden, endte med at købe bil hos dem. Dybt fortryder jeg, at jeg har sendt nogen form for forretning deres vej. Ikke bare har de udnyttet mig økonomisk, de har aktivt sat mig i en vanvittig farlig situation. Hvis jeg samtidig på noget tidspunkt i løbet af det året var blevet stoppet af politiet, ville pladerne være blevet taget og jeg ville have fået en kæmpe bøde for at køre med ulovlige dæk. Alt sammen mens jeg godtroende kørte rundt under indtrykket af, at alt var i orden. Jeg anbefaler alle der læser denne anmeldelse - tænk jer GODT om inden I handler her. Få en ekstern mekaniker til at kigge på bilen inden I køber, og vær forberedt på, at så snart pengene er overført til MMD, så er der ingen hjælp at hente hvis noget skulle gå galt.
Opdatering:
Et par dage efter jeg har skrevet her på trustpilot, ringer ejeren af MMD Biler til mig. Han vil høre historien fra min side, og er ked af, at min anmeldelse har gjort, at de er faldet i stjerner. Vi snakker frem og tilbage. Han spørger om jeg er sikker på, at min mekaniker ikke snyder mig, for han skal jo også bare tjene penge. Han tilbyder at jeg kan køre bilen hen til dem, så skal de nok lave et godt tilbud til mig, og nævner flere gange, at de altså er gode mennesker.
Jeg svarer, at jeg jo ikke kan få bilen hen til dem, da det ville betyder, at jeg skulle køre på ulovlige dæk med bremser der ikke fungerer optimalt. At hvis mekanikere kan snyde, kan bilforhandlere vel også. Han ender med at beklage for hele oplevelsen og det takker jeg han for.
Efterfølgende har jeg selv tjekket hvad jeg nu kunne, af bilens interiør. Det viser sig, at den dæk-sealer, til reparation af et punkteret dæk ved nødstilfælde, gik over dato i 2020. Dvs. at jeg på købsdato er blevet solgt 4 år for gamle, farlige kemikalier. Det viser sig også, at bilens computer, er indstillet til at signalere ‘tid til service’, én dag efter garantiens udløb.
Jeg handlet bil med Mmd
Jeg handlet bil med Mmd. Det var en meget god oplevelse. Klar anbefaling herfra.
Je viens de visiter cette société de…
Je viens de visiter cette société de vente de voiture. Je vous recommande vivement d’y faire un tout. Beaucoup de belles voitures et un personnel Très sympathique 😊
Fantastisk service
Fantastisk service! - MMD er absolut ikke en almindelig bilforhandler, hvor man går fra med en dårlig oplevelse- kan varmt anbefales vh. Kasper fra Horsens
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.