Mivora Bewertungen

10 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Scam

I placed an order with this company which they acknowledged and said it had been dispatched. They provided a tracking number which, when clicked, comes back as no known tracking order. I have emailed this company multiple times but get no answer. I can only assume that they are a scam and I have lost my money. Steer clear of them!

8. Juni 2026

very long delivery time

very long delivery time. came from yokonexpress from China. did not match what I ordered, have contacted them without getting a response. so here I am with a bag that I have to pay for that I can't use because it is so ugly.

23. Januar 2026

Ordered 2 shirts

Ordered 2 shirts. When finally arrived the items did not look like the shirts that were Ordered. Inferior material. The size XLarge I ordered was equivalent to a Mens Medium. Save your money!

Order mivorio5890 Order date: 2025/12/11

11. Dezember 2025

TOTAL RIP OFF

Sent me two shirts that were labeled XL. They wouldn't fit a small boy. I have been trying to return them for a month. Multiple emails asking how to proceed with no results. They ignore all requests for information. TOTAL RIP OFF. I can't even find them on the BBB website to complain.

8. Januar 2026

DO NOT BUY! SCAMMERS!!!

DO NOT BUY!! bought a dress from Mivora London website, item arrived awful fit awful quality, I contacted them for return and refund as policy is 30days ,they offered me to keep the item free of charge and send me a new one/size. I said politely no as I wanted a refund as per policy . Again reply was that I had to return it to China at my own cost and it would cost me 60 euros!! Or they would send me a replacement. Again I said less politely NO, explaining that no where on their website did it say returns to China, it leads customers to believe it is a UK based company. Errrrr Name Mivora London!!!! STILL WAITING!!!

1. September 2025

DO NOT ORDER FROM THIS PLACE

DO NOT ORDER FROM THIS PLACE! I ordered a small men’s co ord set it took 2 weeks to arrive, they sent me a size Large and when I wanted to return it they didn’t reply for weeks and when they did said I can have a discount of 50% if I want! NO THE CLOTHES DO NOT FIT ME? The worst clothing product I have ever bought

18. August 2025

Har aldrig fået min vare

Jeg har bestilt en varer gennem firmaet Famora, når jeg klikker ind for at se min ordre kommer jeg til en ordreside der hedder Minova Warszawa. Når jeg klikker på følg ordre, kommer jeg til en hjemmeside hos Shopify. Jeg bestilte min varer i maj måned og her i juli har jeg stadig ikke modtaget den. Jeg er nu sikker på at jeg er blevet snydt og har mistet de 500kr, varen kostede. Pga den komplekse firma struktur, er jeg ikke engang sikker på, hvem jeg skal kontakte. Pas på med disse firmaer!

3. August 2025

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen