1. Tog för lång tid med leverans så jag fick beställa från annat ställe, 2. Ville göra en retur, får ingen retursedel, står inte att man ska skicka spårbart eller dylikt. 3. Dom tar inte bort be... Mehr ansehen
Så jäkla dåligt jag fick bara ett halsband när jag beställde två stycken och de tog typ än månad och sa att de skulle ta 2-3 veckor och dom säger att dom görs i Sverige fast nej de gör dom inte dom gö... Mehr ansehen
Varorna 100% från Kina. Till och med när jag äntligen fick svar på mitt mail efter 100 år så kändes personen som skickade mailet har också tillverkats av Kina för de ignorerade totalt det jag skrev ti... Mehr ansehen
Beställde två halsband till min bonusdotter och min sambos systerdotter i början på december. Halsbanden kom aldrig! Earlybird påstår att dom har levererat, vilket dom ej har, står på deras hemsida at... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
När man tänker på unika och meningsfulla presenter, är MittNamnHalsband din go-to-lösning. Från födelsedagar och årsdagar, till jul och mors dag, eller bara för att skämma bort dig själv, våra personliga smycken passar alla möjliga tillfällen. Välj från brett utbud av unik design, metaller, former och stenar, för att uttrycka ditt förhållande bortom ord. Vi skapar omsorgsfullt och slår in för hand, allt för att med exceptionell kvalitet, leverera smycken som är unika för dig och dina nära och kära. Kom och besök oss !
Schweden
- mittnamnhalsband.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jag gjorde en beställning i går kväll…
Jag gjorde en beställning i går kväll (lördag) och kom på ganska snabbt efter att jag ville ändra en design detalj som dessutom egentligen ingår i varan.
Skickade då i väg ett mail och i dag (söndag) va saken redan löst.
Tack så otroligt mycket för eran snabba respons och för att ni svarade så snabbt.
Super fina smycken
Jätte fina smycken, stort utbud på hemsidan, prisvärda smycken. Man kan lätt hitta det man söker. Fantastiskt !!
Fabulous!
Mitt namnhalsband är såå fint! Jag har det ofta på mig, funderar på att beställa ett till min dotter också.
Bra kvalité, snabb leverans och lätt att beställa och betala varan.
Otroligt serviceminded personal
Otroligt serviceminded personal. Jag fick ett problem med en vara och de löste det mycket snabbt och effektivt. Det var aldrig fråga om en diskussion, kunden gick först rakt igenom. Jag kan varmt rekommendera MittNamnhalsband!
Riktig bra produkter och service
Riktig bra service. Smyckena är superfina och är i bra kvalité. Rekommenderar stark🥰
Otroligt bra service
Beställde ett halsband och tyvärr så ramlade månadssten av efter ca 1 månad. Jag meddelade kundservice och fick en ny utskickad 48h senare.
Besviken.
Rekommenderar inte er att handla ett namnsmycke här, man ser inte namnet tydligt.
Kedjan ser tunn och plastig ut.
Inte värt pengarna.
Två stjärnor endast för snabbt svar på mail, men snålt med 10% i avdrag när man inte ser min sons namn.

Antwort von Mittnamnhalsband
Jag har fått svar på en gång och är…
Jag har fått svar på en gång och är nöjd.
Kommer inte beställa härifrån igen
Kommer inte beställa härifrån igen. Ett halsband i guld som går av mitt i kedjan och ramlar av halsen utan att man varken fastnat eller annat. Skickade tillbaka det trasiga halsbandet för mer än två månader sen med lovord om att jag skulle få ett nytt. Inget halsband har synts till och jag har nu krävt pengarna tillbaka. Då vill de ha spårningsnummer på paketet och en adress dit det är skickat. Portot som var förbetalt av företaget och som de mailade till mig med instruktioner hur jag skulle göra återfinns i vår markkontakt, men det ville de ändå att jag skulle berätta för de. Har sökt de via både Mail och facebook, men får nu inga svar. Jag har alltså betalat 1900kr för ett trasigt halsband som är ivägskickat till deras företag och har inte fått några pengar tillbaka. Konsumentlagen, är det nästa steg för att återfå sina pengar? Någon som har ett tips?

Antwort von Mittnamnhalsband
Beställ inte här ifrån!!!
Först är varan försenad och sedan kommer den fram ja då är såklart båda smyckena sönder. Ja då tar man kontakt med deras kundtjänst som säger att de gör en återbetalning och att det ska ta max 10 arbetsdagar innan pengarna är på kontot. Ja då går det 10 arbetsdagar och inga pengar på kontot. Ja då tar man återigen kontakt med deras kundtjänst och får väldigt nonchalanta svar att det är ens eget fel att det är man själv som gjort fel och det andra å det tredje när man själv har gett de rätt ordernummer och de sett att det stämmer överens med allt och sen inget svar på flera dagar och ja nu har det gått 15 arbetsdagar och inga pengar syns till.

Antwort von Mittnamnhalsband
Såå nöjd med allt jag har köpt från er
Produkten var som jag förväntat mig och…
Produkten var som jag förväntat mig och farmor blev jätteglad över det fina halsbandet.
Lite lång leverans med tanke på att jag betalade extra men den som väntar på något gott...
Det som är bra att ni svarar snabbt…
Det som är bra att ni svarar snabbt 🤞🤞tack
Försenad leverans 😢
Eftersom min order var försenad tog
jag kontakt 22/2.
24/2 fick jag min 🎁!
Fick oxå en present för att jag fått
vänta TROTS att det INTE berodde på er!
Mkt uppskattat 😃
Trevligt snabbt o proffsigt bemötande.
Tack till Eivind med medarbetare !
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
😃👍💐😃👍💐😃👍💐😃👍💐😃👍💐😃
Bästa service
Uppfyller mina förväntningar!
Helnöjd med mittnamnhalsband.se
Fin produkt och en snabb leverans!
Vänliga och hjälpsamma
Blev inte första gången rätt, hur armbandet skulle se ut.
Men jag hörde av mig, så fick jag hjälp och de beställde en ny utan extra kostnad. Hjälpsamma och vänliga. Armbandet blev jättefin är jättenöjd 😁
tycker det finns många roliga…
tycker det finns många roliga alternativ att välja på! kundtjänst okej.
Smycket var väldigt fint nu återstår…
Smycket var väldigt fint nu återstår bara retur smycket som är skickat den 16/2 med posten mvh johnny
Snabbt svar och trevligt bemötande 🙏
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.