1. Tog för lång tid med leverans så jag fick beställa från annat ställe, 2. Ville göra en retur, får ingen retursedel, står inte att man ska skicka spårbart eller dylikt. 3. Dom tar inte bort be... Mehr ansehen
Så jäkla dåligt jag fick bara ett halsband när jag beställde två stycken och de tog typ än månad och sa att de skulle ta 2-3 veckor och dom säger att dom görs i Sverige fast nej de gör dom inte dom gö... Mehr ansehen
Varorna 100% från Kina. Till och med när jag äntligen fick svar på mitt mail efter 100 år så kändes personen som skickade mailet har också tillverkats av Kina för de ignorerade totalt det jag skrev ti... Mehr ansehen
Beställde två halsband till min bonusdotter och min sambos systerdotter i början på december. Halsbanden kom aldrig! Earlybird påstår att dom har levererat, vilket dom ej har, står på deras hemsida at... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
När man tänker på unika och meningsfulla presenter, är MittNamnHalsband din go-to-lösning. Från födelsedagar och årsdagar, till jul och mors dag, eller bara för att skämma bort dig själv, våra personliga smycken passar alla möjliga tillfällen. Välj från brett utbud av unik design, metaller, former och stenar, för att uttrycka ditt förhållande bortom ord. Vi skapar omsorgsfullt och slår in för hand, allt för att med exceptionell kvalitet, leverera smycken som är unika för dig och dina nära och kära. Kom och besök oss !
Schweden
- mittnamnhalsband.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Mycket nöjd!
Jag beställde via kampanjen köp 2 betala för 1. Halsbanden var jättefin och precis som på bilden. Jag är mycket nöjd!
Falsk marknadsföring
0 kommunikation med sina kunder. Förtaget svarar varken på kontaktformuläret eller mail.
Jag beställde 1 dec och enligt deras hemsida är leveranstid upp till 2 veckor produktion därefter 5-7 dagar transport.
Istället för ett svar på min fråga om status på grejerna kom ”leverans på väg” och att den ska ske inom 2 veckor, det innebär en total på 4-5 veckors leveranstid vilket inte överensstämmer med det som utlovats på hemsidan. Men fakturan skickar de direkt vid lagd beställning så man hinner inte ens få sin beställning levererad innan förfallodatum. De hävdar Nöjd kundgaranti men när de inte ens vill svara på ett enkelt mail så är det ännu ett tecken på falsk marknadsföring.
Jag har beställt några halsband men har…
Jag har beställt några halsband men har ännu inte fått dem. Beställde 15 november. 24/11 mejlade att varorna skulle komma om ca 2 veckor fortfarande har inga kommit. Har skrivit till kundtjänst flera gånger får ingen svar.
Beställt 2 halsband för 3 veckor sedan…
Beställt 2 halsband för 3 veckor sedan och har inte ens fått ett mail om att det har skickats. Skickade ett mail och frågade och sa att jag vill ha pengarna tillbaka, men inte fått något svar på 1 vecka. Bluff sida beställ absolut inte här ifrån.
Under all kritik på kundsevicen
Beställde, ångrade mig efter 10 minuter, mailade då om att avbryta ordern.. tog 4 dagar att få svaret: ” Jag kan hjälpa dig med avbokningen och behandla din återbetalning om det är vad du vill.”
Svarade efter 20 minuter att jag ville avbryta. Fick svaret ” Jag har kontrollerat din order och ser att dina halsband är färdigtillverkade.” efter ytterligare 4 dagar… hur är det ens möjligt att ha en så seg kundtjänst? Om någon skrivit att man vill AVBRYTA ordern sätter man den väl ändå på paus och inte produktion?🧐
Men jag ”får ett extra smycke utan extra kostnad”… vi får väl se om det ens kommer några smycken…
Jag har försökt kontakta företaget men…
Jag har försökt kontakta företaget men det finns inget svar. Den här webbplatsen är en bluffwebbplats, var mycket försiktig, jag har blivit lurad, vi måste rapportera de vi har lurat.
Ingen kontakt med företaget angående…
Ingen kontakt med företaget angående mejl som rör min beställning den 29 november.
Ingen orderbekräftelse heller.
Förstår det tar tid att skapa dessa halsband men om de nu kommer så hoppas jag verkligen jag blir nöjd... annars vill jag ha pengarna tillbaka.
+++++Uppdatering++++++
halsbanden kom faktiskt idag efter en hel del oroligheter. Trodde inte heller dom skulle kunna göra det jag bad om.
Som andra skrivit, väldigt klen kedja. Men själva halsbanden är verkligen perfekta.
Därför full pott på recensionen trots
bristande kontaktdon jag nu vet att de faktiskt kom.
Beställningen kom aldrig!
Beställde 6st halsband som jag aldrig fick. De sa att paketet skulle komma snabbt när jag mailade med dom men när PostNord tillslut skrev att paketet var levererat så fick jag inget paket. När jag då kontaktade dom igen så fick jag inget svar trots upprepade försök både via mail och Facebook.
Kommer polisanmäla företaget för scam
Försökte avbryta ordern men det går inte! Det står att man har rätt att avbryta ordern inom 24h, men det går inte för hemsidan är blank på kundservice-delen. Tillslut fick jag tag på en annan Mail att skriva till, då hade det gått cirka 30h sen jag beställde och jag förklarar att jag försökt avbryta ordern men får inget svar och inget bekräftande på att ordern avbryts. Nu har jag alltså pengar i luften, till ett företag som inte går att få tag på, där jag inte kunde avbryta ordern för att deras kundservice-sida är blank (vilket jag också skickat bildbevis på till dom). Kul, hela julklappen för årets jul är förstörd på grund av detta oseriösa bluffföretag. Kommer göra en polisanmälan om ordern inte avbryts då den inte gick att avbryta på grund av att hemsidan är blank.
Sämsta köpet någonsin och dålig kundtjänst.
Gjorde en beställning på två halsband den 9/10-24 när det hade gått ca 2 veckor skrev jag till kundtjänsten var min beställning tagit vägen, men ingen svar överhuvudtaget. Fick beställningen den 24/10-24 och smyckena var under all kritik dom var gråa i färgen och ej silver, och det var riktigt dålig kvalite och det ena halsbanden gick sönder nästan direkt. Kontaktade kundtjänst direkt och skickade en massa mail både via min mail och på deras sida, men fick inte svar eller att dom hade mottagit mailen. Dom återkopplade till sist 10 dagar efter mitt första mail till dom. Jag skrev att dom har 100% kundgaranti och att jag ville reklamera och få tillbaka mina pengar och inte få nya smycken. Men istället för att återbetala vill dom att jag ska vänta igen för återkoppling för att hitta den bästa lösningen, som känns helt meningslöst 408kr i sjön. Jag önskar att jag hade läst omdömen på trustpilot innan jag beställde min order, där många skrivit om samma problem. Köp inte från detta företag lurendrejerier för att ni kommer att bli besvikna, det är billiga smycken och dålig kundtjänst man knappt få tag i, man kan bara maila till dom.
Skulle läst recensionerna innan jag…
Skulle läst recensionerna innan jag beställde. Flera månaders väntetid och inga svar när man kontaktar dom. Står på hemsidan att halsbandet produceras i Sverige, men idag fick jag meddelande att jag ska få paket från utlandet. Tur att det inte var så dyrt då det känns som att man kastat pengarna i sjön!
Varning!!!
Lååång väntan på att få varan nästan 2 månader, dotterns halsband går inte stänga. Mitt kund2 jag kanpp ha en dag, innan kedjan gick sönder.
Man ska väl kunna ta fram smycket under tröjan, och man fastnade inte nån stans heller.
Och skickat flera mail utan att dom har svarat.
Det här kan vara det sämsta köper jag…
Det här kan vara det sämsta köpet jag nånsin har gjort. Varning för detta bolag. När halsbanden kom gick gravyren knappt att se. Jag kontaktade företaget och fick svar att de skulle göra om och skicka nya halsband med tydligare gravyr. Idag kom halsbanden och då har de tryckt texten med svart. Katastrof, lurendrejeri!! Jag har nu mejlat svar återigen till dem och hotat med polisanmälan om jag inte får pengarna tillbaka. 600 kr kastat i sjön hittills. UPPDATERING! Har fått samtliga pengar tillbaka 607kr och ett mail med en för förklaring till varför det har blivit som det har blivit, de har en ny leverantör som inte håller måttet ett problem som de själva måste ta tag i.
Beställde och betalade för två halsband…
Beställde och betalade för två halsband men har aldrig fått som och ingen svarar på mejl eller via facebook. Köp ej!!!!!
Vi fick aldrig varan vi hade beställt…
Vi fick aldrig varan vi hade beställt och inga pengar tillbaka.
Dålig förtaget
Jättefina
Fick vänta länge på mina tasshalsband men det visste jag ju redan. Idag kom dom och de är jättefina.
Köp inget oseriöst
Beställde den 8/12 fick leverans idag. Mailade dem utan något svar. Leverans skulle ske inom 7 dagar. Rekommenderas inte att köpa härifrån oseriöst företag. Samt att jag beställde två i silver fick en guld och en silver.
Fick inte mitt paket trots att jag…
Fick inte mitt paket trots att jag skrivit till dom på Mail. Valde spårbart men fick inget Mail när det var utskickat. Dom har dragit ut på det varje gång jag har skrivit att dom hänvisar att det är framme om en vecka osv. Sist jag hörde ifrån dom sa dom att de är framme förra veckan. Sen jag ifrågasatt dom har dom slutat svara. Har väntat nu i över 4vnär det sades Max 2v.
Riktig skitsida
Riktig skitsida!
Jag beställde två halsband för en månad sedan som jag skulle ge i julklapp men har än inte kommit, jag fick inget spårningsnummer även fast jag betalade för spårbar frakt.
Jag har mailat flera gånger men har inte fått något svar.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.