De Site is overzichtelijk, informatie over producten zijn duidelijk. Product is degelijk en doet waarvoor het gekocht is. Het is even uitzoeken naar de juiste tampering en verdeling van de koffie in d... Mehr ansehen
Mooie koffiebonen molen aangeschaft via Mister Barista. Kwam leuk verpakt, met persoonlijke groet er bij gesloten aan. Omdat ik had gevraagd welke koffiefilters zij adviseren, hadden zij 2 pakjes koff... Mehr ansehen
Na 1e ontvangst van een pakket bleek deze niet goed te zijn aangekomen. Mailcontact gehad en foto's gestuurd. Heeft mr barista opnieuw mijn bestelling gestuurd en deze kwam wel goed en heel aan. Fijne... Mehr ansehen
Alles voor de ultieme koffie experience. Mister Barista levert hoogwaardige en betaalbare barista tools, filterkoffie accessoires, koffiebonen en zakelijke cadeaupakketten.
Vrijbroekstraat 16, 2800, Mechelen, Belgien
- info@misterbarista.nl
- misterbarista.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede klantenservice
Ik heb een fout gemaakt bij het invullen van mijn bestelling, en deze werd snel gecorrigeerd door Mister Barista. De bestelling kwam keurig op tijd aan. Ik zal niet aarzelen om nogmaals bij hen te kopen.

Goede ervaring!
Mijn bestelling was keurig de volgende dag bezorgd. Ik kreeg zelfs binnen 2 uur na het plaatsen van mijn bestelling een telefoontje van Mister Barista om te informeren naar mijn huisnummer dat ik was vergeten om in te vullen. Netjes opgelost!

Top service, nette levering
Afgelopen weekend een grote order geplaatst voor een gehele espresso setup. Alles kwam netjes verpakt aan. Zelfs een gratis scoop cadeau gekregen. Helemaal leuk!

Petje af!
Niet verder kijken! Gewooon bestellen! Prijs is dik in orde, dubbel en dwars waard voor zn geld!
Top en deskundig advies 🫡
Na een kleine advies heb ik nu elke keer een GOUD van koffie!

Incredible service delivery
Super happy with the service I got from Mister Barista! After placing an order for a new Aeropress, they reached out to me and informed me that their new stock had just come in, and that since I live quite close to their location they could deliver it to me personally.
Delivery was a breeze, and they even included a little handwritten note! Of course the Aeropress was packed well and works like a dream too.

Antwort von Mister Barista
Gemakkelijk te bestellen op…
Gemakkelijk te bestellen op overzichtelijke website.
Snelle levering, goede verpakking en het belangrijkst: prima kwaliteit!
Leuk om er nog een handgeschreven boodschap bij te ontvangen :-)