Fusk firma- undgå!
De påstår ikke at være et dansk firma for at undgå reklamation. Min vare gik i stykker efter 3 mdr- og de nægter at følge købeloven.
Sikke et DÅRLIG FIRMA
Produktet Slikpro lady shaver virker ikke, det lever på ingen måde op til hvad de lover og de vil ikke tage produktet tilbage og refundere pengene... SElV om de har 30 dags retur ret uanset årsag som står på deres hjemmeside - Dårlig service og DÅRLIGT PRODUKT
Købte en silkpro lady shaver som ikke rigtig virker, samt har irriteret min hud yderligere. De reklamerer for at man kan få pengene retur og at man skal henvende sig inden 14 dage. Jeg skrev til dem d. 13/8-25, men har stadig ikke hørt fra dem.
Det værste af det værste . Købte 4 stk opbevarings ting til frugt og grønt, beregnet til køleskabet . Intet fungerer , kan højst indeholde noget der er Max 2 cm højt, hrltvtil grin …
Har lige fået leveret Grampas Miracle til optrækning af ukrudt uden at man skal bøje sig.
Køb ikke dette produkt.
Det er allerede gået i stykker efter 2 minutter.
Skaftet er knækket. Det var skruet sammen af 3 dele.
Bliver sendt direkte fra Kina.
Ikke pengene værd.
Købte en barbermaskine som slet ikke virkede. Noget raslede rundt inde i den og den kunne ikke tænde. Jeg bad om returnering- det blev kun en lang korrespondance om hvorfor og hvordan. Jeg handler ikke hos dem igen!!!!
Der står ingen steder at varen kommer fra Kina (ikke EU land). Havde jeg vidst det så havde jeg aldrig købt. Godt nok står der at varen er hulens længe om at komme, men de henviser KUN til gls og ikke om at varen kommer fra Kina.
Fusk!!!
Tog 21 dage om at komme. Klipper ikke rive og niver hårene ud. Absolut ikke pengene værd
Købte en støvsuger til sengen som sku nu fjerne sengemider og støvmider men den suger intet op virkelig Kina kvalitet samme tid bestilte jeg en barber maskine som hellere ikke virkede dog ingen refundering
Produktet var ubrugeligt til det formål det er solgt med. Og ift. levering, så kom det med Ebay fra Kina. Måske jeg kunne have set det et sted før bestilling hvis jeg havde kigget bedre efter. Det ved jeg ikke. Men det var ikke forventningen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.