Big scam. I did not sign a contract with them but they still charged me 369.00 for something I didn’t not agree with. I just wanted to one time treatment. I even have it on my Ring camera they have... Mehr ansehen
In Augustus een krabpaal gekocht voor onze kitten. Zeer degelijk! Onze kitten heeft 2 palen helemaal kapot gekrabd waardoor de paal niet netjes meer was. Gevraagd of ik de 2 palen los kon bestelle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Your Review: (5 Stars)We are pleased to have Trevell provide our service today. He and his partner were professional and efficient. All service with MiraHomes has been exactly as promised. From our in... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
We hebben een passie voor stijlvol en betaalbaar industrieel wonen. We zijn er voor de doe-het-zelvers met een sympathieke formule: kies, bestel, monteer en decoreer.
Malachiet 920, 3316 LD, Dordrecht, Niederlande
- +3110-321 2115
- info@mirahome.nl
- mirahome.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Ben best tevreden over MIRA HOME
Ben best tevreden over MIRA HOME, alleen ik hou niet van die Chinese rommel. Als ik dat vooruit geweten had, dan had ik geen aankoop gedaan.
groeten
Jan
7 dagen besteld en betaald
7 dagen besteld en betaald, nog niets mogen ontvangen.. Enkelt een aangemelde track en tracé code die moeilijk te vinden is ook..
zeer tevreden.
zeer tevreden.. over product...
Min puntje de bezorging dpd... staan plots voorde deur.. terwijl ze 3 u later zouden komen.. volgens track& trace...!!
Pakket betaald en niet aangekomen .dit…
Pakket betaald en niet aangekomen .dit bedrijf huurt dpd in om het pakket zogenaamd te bezorgen .
zeer mooi design
zeer mooi design, handig ineen te zetten, draagt veel, staat stabiel door de aante passen pootjes.
Snel geleverd en makkelijk te monteren.
Prijs/ kwaliteit is zeer goed
Prijs/ kwaliteit is zeer goed. Gemakkelijk te maken. Moeilijk te achterhalen wanneer de levering zal gebeuren.
Top bezorging en supermooi bureau voor…
Top bezorging en supermooi bureau voor goede prijs. Helemaal blij!
Top!
Snel geleverd, mooi verpakt, duidelijke instructies, en het ziet er heel mooi uit. Top, MIRA Home!
Kapstok heb ik gemakkelijk kunnen…
Kapstok heb ik gemakkelijk kunnen monteren en past precies naast onze voordeur.
Helaas kan niet minder dan 1 ster
Helaas kan niet minder dan 1 ster, doe jullie zelf een plezier beste klanten en kies NIET voor MIRA Home
Want anders kan het een begin worden van een ellendige rit.
Ze gebruiken DPD als bezorgdienst komen nog niet eens aan de deur en laten geen briefje achter waar het pakket zich bevind dat mag
jij als klant gaan uitzoeken want anders kan je nog langer wachten.
Dat 5 keer achter elkaar met meerdere pakketten van 30 tot 35 kilo, lees maar op deze site waar DPD tot 35% zeer slecht word beoordeeld met dezelfde problemen die ik ervaar.
Mira weigert om met een ander bezorgdienst te werken waarschijnlijk omdat deze goedkoper is?
Daarbij was het pakket niet compleet en waren onderdelen verkeerd bestickerd dus zelf puzzelen dan maar, wat blijkt verkeerd plankje.
Gemeld en de juiste zou na geleverd worden, weer 1 week wachten en zelf er achteraan gaan, weer niet aan de deur geleverd maar rechtstreeks naar een ophaalpunt nog niet eens de dichts bij zijnde dus 4 km verderop met de fiets opgehaald en wat blijkt?
U raad het al, nog steeds niet het juiste plankje voor de tv meubel dus weer contact opgenomen en nogmaals duidelijk uitgelegd met foto's om welk plankje het ging, en weer niet aan deur geleverd, weer met DPD moeten bellen waar het pakket is geleverd uiteraard weer 4 km verderop.
Dus als u een auto ter beschikking heeft, of iemand weet dan kunt u uw pakket van 35kg als nog zelf ophalen want bezorgd aan de deur word het toch niet.
Voor zover meubels online shoppen bij externe verkoper Mira Home bij bol.com veel plezier.
Prima, maar kan beter
Bestelling in één keer besteld en word in meerdere keren geleverd. Lichte beschadiging op één plek (gelukkig op niet te zichtbare plek). Steun punten zijn krom op meerdere plekken (een zachte hamer doet wonderen, maar zegt misschien iets over de lasnaad). Verder duidelijke handleiding, met meegeleverde tools en voor zover spaanplaat als goed beoordeeld mag worden lijkt het een stevige constructie te zijn.
De doos kwam beschadigd aan en was…
De doos kwam beschadigd aan en was opengebroken. 2 onderdelen waren beschadigd. Er ontbrak ook een houten bol van de garderobekast. Helaas, want de garderobekast is erg mooi. Jammer dat het zo geleverd wordt. Ik hoop dat we er samen uit kunnen komen hoe we dit kunnen oplossen.
Goede handleiding en snelle bezorging!
Naar een paar dagen de opbergkist al in huis.
Er blij mee!
En super goede handleiding erbij dat ik als vrouw hem zelf in elkaar kan zetten.
Producten prima, levering waardeloos
Leuke meubels. Bestel proces is prima. Verzending waardeloos. Twee weken geleden een grote order besteld (14 items). Ik ontvang updates vanuit Mira met nieuwe track& trace codes, maar die corresponderen niet met transportbedrijf. Elke dag is het weer een verrassing of, en zo ja wat, er geleverd gaat worden. Inmiddels in 5 onaangekondigde leveringen heb ik 10 items binnen. Ondanks status 'op voorraad' op de website wacht ik nog steeds op 4 andere meubels.... Heel vervelend.
Kast werd beschadigd geleverd, slechte service
Kast werd beschadigd geleverd, slechte klantenservice dat niet in actie komt of juist meer bureaucratische drempels opwerpt. Heb diverse keren moeten bellen en e-mailen en heb 3 weken later nog steeds geen kast geleverd. Absolute afrader
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Duidelijke montage-instructies.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.