Mint Media AS Bewertungen 450

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mint Media er en god samarbeidspartner for oss. Det er utrolig betryggende å kunne forholde seg til én aktør som både håndterer nettsiden vår og sørger for god synlighet i Google-søk. De er løsningso... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bare gode ord å si om Mint media! Veldig hjelpsomme og holder det de lover. De har hjulpet meg og min bedrift med synlighet på Google og hjemmeside tilpasset vår bedrift.Man får sin egen kundebe... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

5. Agentur für Soziale Medien
  6. Webdesigner

Über Mint Media AS

Vom Unternehmen geschrieben

Gjennom digital markedsføring skaper vi konverteringer

Mint Media er et digitalbyrå i hjertet av Bergen som hjelper små og store bedrifter som vil nå frem i den digitale støyen. I dag blir vi bombardert med ulike budskap via sosiale medier og andre digitale kanaler som konkurrerer om kundenes oppmerksomhet.

Gjennom vår spisskompetanse innen digital synlighet bidrar vi til at våre kunder blir sett og hørt. Mint Media AS ble startet av personer med et brennende engasjement for markedsføring, og vi har i dag vokst til å ha over 25 ansatte på våre kontorer i Bergen.

Vi som jobber i Mint Media har et brennende ønske om å skape gode, målbare resultater for de vi jobber med – uansett størrelse på selskapet. For oss er jobben en livsstil. Vi er medierådgivere, digitale markedsførere, designere og utviklere. Vi er unge, åpne for nye trender og følger tett med på utviklingen innenfor bransjen. Vi kan derfor gi kundene gode råd. Vi vet hva som fungerer, og skaper gode resultater digitalt. Hos oss handler det om å trives på jobb og være lidenskapelig opptatt av å hjelpe våre kunder.

Kundecaser

Fakturaspørsmål

Våre tjenester

Vom Unternehmen geschrieben

Digitalpakken
Digitalpakken er et produkt bestående av tre konsulenttjenester som baseres på en årlig fastpris. Prisen endres ikke om dere ønsker å benytte dere av våre tjenester 10, 50 eller 100 ganger i løpet av et år.
Google Annonsering
Som sertifisert Google-partner hjelper vi deg å bli mer synlig når potensielle kunder er på utkikk etter det du tilbyr. Vi sørger for at du når rett målgruppe til rett pris.
Nettside
Trenger bedriften din ny nettside? Vi følger hele prosessen fra idé og design til analyse og optimalisering.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Raskt svar

Raskt svar, og virkelig god hjelp! Har allerede fått tildelt rådgivningstime:).

16. April 2026

Hei Elisabeth 😊

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig kjekt å høre at du har fått rask respons og god hjelp – og at rådgivningstime allerede er på plass.

Vi setter stor pris på samarbeidet med dere i NAB Skogen Barnehage og ser frem til å bistå dere videre! 😊

God oppfølging

15. April 2026

Hei Roger 😊

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig kjekt å høre at du opplever god oppfølging fra oss.

Vi setter stor pris på samarbeidet med dere i RS Bilservice og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet videre!

Ønsker deg en fin dag! 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

sitter med en følelse av at selskapet…

sitter med en følelse av at selskapet er useriøst.

13. April 2026

Hei Egil 😊

Takk for at du deler din opplevelse. Vi tar slike tilbakemeldinger på alvor, men kjenner oss ikke helt igjen i beskrivelsen som gis her.

Vi har vært i dialog med deg både i forbindelse med oppfølging av tjenesten og i etterkant av anmeldelsen, hvor vi også har gjennomgått avtalen og bakgrunnen for fornyelsen.

Avtalen er signert med automatisk fornyelse, som er en standard del av avtalevilkårene for å sikre kontinuitet i tjenesten.

Vi kan derfor ikke se at dette gir grunnlag for å omtale oss som useriøse. Våre tjenester leveres i henhold til inngått avtale, og vi er opptatt av ryddige prosesser og god oppfølging av kundene våre.

Vi har også sendt over dokumentasjon på leveransene, og vil fortsette å følge dere opp videre. Dere er selvfølgelig alltid velkommen til å ta kontakt med oss dersom det skulle være spørsmål eller behov for bistand.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldige flinke og hyggelige folk som…

Veldige flinke og hyggelige folk som hjelper deg når du treng det, God oppfølging også.

8. April 2026

Hei, Kjetil 😊

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du opplever både god oppfølging og at vi stiller opp når det trengs.

Vi verdsetter samarbeidet med dere i Vartdal Trefelling og ser frem til å fortsette å bistå dere videre! 😊

Ønsker deg en fin dag videre!

God service

God service, har fått hjelp når det har vore nødvendig.
Litt ventetid.

25. März 2026

Hei Aslaug Irene 😊

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med servicen, og at du har fått hjelp når det har vært behov.

Vi tar med oss tilbakemeldingen om ventetid, og jobber kontinuerlig med å forbedre dette. Vi setter også stor pris på samarbeidet med Skåramat, og ser frem til å fortsette det videre.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Hei, Tonje 😊

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du har hatt en så god opplevelse med kundeoppfølgingen hos oss.

Vi setter stor pris på samarbeidet med dere i Pluss Service, og gleder oss til å følge dere videre fremover! 😊

Hei, Simen 😊

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du har hatt en god opplevelse i dialogen med oss.

Vi setter stor pris på samarbeidet med dere i Bilteknikk Gran AS og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet videre! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice og oppfølging…

God kundeservice og oppfølging underveis😊

24. März 2026

Hei, Helene 😊

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du har hatt en god opplevelse med både kundeservice og oppfølging underveis.

Vi setter stor pris på samarbeidet med dere i Hundetepper og ser frem til å bistå dere videre! 😊

Ønsker deg en fin dag videre!

God service og oppfølgning

God service og oppfølgning. Veldig fornøyd med trakk.AI som mint media sendte meg et tilbud på,trakk.ai er et kjempe fint tiltak for å komme igang med AI og bli mer synlig på google.

12. März 2026

Hei, Yvonne 😊

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både service og oppfølging.

Så bra at dere også opplever Trakk.ai som et nyttig SEO-verktøy for å komme i gang med AI og styrke synligheten på Google.

Vi setter stor pris på samarbeidet med dere i Norsk Gestaltinstitutt, og ser frem til å følge dere videre! 😊

Fikk gode innspill

Fikk gode innspill. samtid fortalt hva som inngår i avtalen.

6. März 2026

Hei, Jørn Are 😊

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!
Veldig kjekt å høre at du fikk gode innspill, og at innholdet i avtalen ble tydelig gjennomgått.

Vi setter stor pris på samarbeidet med dere i Vefas Retur og ser frem til veien videre sammen 😊

Kjempegod kundeservice:)

Fikk så fantastisk god rådgivning og hjelp av kundebehandler hos Mint Media AS

6. März 2026

Hei Mona 😊

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Det er veldig kjekt å høre at dere har fått fantastisk god rådgivning og hjelp av oss.

Vi setter stor pris på samarbeidet med dere i May's Boligtekstil (Princess) og ser frem til å bistå dere videre! 😊

Rask og løsnings orientert

Står på for og finne gode løsninger.
God kommunikasjon.

5. März 2026

Hei, Terje! 😊

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Det er veldig kjekt å høre at du opplever oss som løsningsorienterte, og at kommunikasjonen fungerer godt.

Vi setter stor pris på samarbeidet med dere i Industrial Services Norway og ser frem til å bistå dere videre!

Hei, Espen! 😊

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du har hatt en god opplevelse i dialogen med oss, og at du opplevde kundeveilederen vår som hyggelig og imøtekommende på telefon.

Vi setter stor pris på samarbeidet med dere i Takst Faktum, og ser frem til å bistå dere videre! 😊

Dette er svindel

Dette er svindel. De prøver å lure deg til inngå en avtale om Google og later som om de de har snakket med deg før.

3. März 2026

Hei Christian ☺️

Dette er en beskrivelse vi ikke kjenner oss igjen i, og fremgangsmåten du beskriver er ikke slik vi jobber.

Vi har også undersøkt saken i våre systemer, og kan ikke se at vi har hatt kontakt eller kundeforhold knyttet til navnet ditt. Alle henvendelser til oss går via telefon, e-post eller kontaktskjema på nettsiden, og vi finner ingen registreringer som samsvarer med dette.

Vi ønsker likevel gjerne å se nærmere på hva dette gjelder, så vi setter pris på om du tar kontakt med oss på e-post eller telefon slik at vi kan undersøke saken nærmere.

Vennlig hilsen

SVINDEL

SVINDEL! De fakturerer selskapet mitt uten grunnlag for det. De påstår at de har tilgang på bedriftprofilen min, men jeg har bevis på at noen andre har det. Da jeg konfronterer det med de, så sier de at de har oppgradert til google ads kotnadsfritt uten å gi verken beskjed eller annet. Så fakturerer de 10 000kr i året for ingenting. Møkkaselskap

2. März 2026

Hei Sebastian 😊

Vi reagerer på at det fremsettes så alvorlige påstander.

Kundeforholdet har eksistert siden 2019, og tjenestene er levert i henhold til inngått avtale gjennom hele perioden. Avtalen gjelder selskapet, uavhengig av eventuelle bytter av kontaktperson internt.

Oppgraderingen det vises til var en del av videreutviklingen av tjenesten og innebar utvidet innhold. Vi fakturerer ikke uten avtalegrunnlag.

Siste faktura ble sendt i september 2025. Det ble deretter sendt purringer uten respons, og saken gikk videre til inkasso. Dere tok først kontakt med oss lenge etter dette. I etterkant har vi gjentatte ganger forsøkt å komme i dialog for å finne en løsning, men har ikke fått svar eller kontakt.

Vi er opptatt av ryddige prosesser og står fortsatt åpne for en konstruktiv dialog for å avklare saken på en ordentlig måte, ta gjerne kontakt med oss direkte 😊

Høffelig

Høffelig, imøtekomande og ikkje innpåsliten

26. Februar 2026

Hei Ramona😊

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du opplevde oss som både høflige, imøtekommende og ikke innpåslitne – det setter vi stor pris på.

Vi setter stor pris på samarbeidet med dere i Regnskapskontoret Knarvik og ser frem til videre dialog fremover 😊

SEO og Google ads optimalisering

Satt i gang med SEO prosjekt og google ads. God informasjon ifra kunderådgiver, forklarer godt hva som skal skje og kommer med konstruktiv tilbakemelding om hva som må gjøres og fikses. Kunderådgiver virker som har veldig god kompetanse og er investert i det han jobber med. Ser frem til fortsettelsen.

4. Februar 2026

Hei Thomas!

Så hyggelig å lese – tusen takk for en flott tilbakemelding! ⭐️

Det betyr mye for oss å høre at du opplever god informasjon, tydelig kommunikasjon og konstruktive råd underveis. Nettopp dette er det vi jobber målrettet for hver dag – å levere solide tjenester innen Trakk, Google Ads og resten av våre tjenester, kombinert med rådgivning som er lett å forstå, enkel å følge opp og faktisk skaper verdi.

Vi tror på å være tilgjengelige, transparente og investerte i kundenes mål – og det er veldig kjekt å høre at det oppleves slik i praksis.

Vi ser også frem til fortsettelsen og til å skape gode resultater sammen! 🚀

Ønsker dere alle i Fjord og Fjell en riktig fin dag videre!

Hyggelig person

5. Februar 2026

Hei, Tommy! 😊

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er veldig kjekt å høre at du opplevde dialogen med oss som hyggelig.

Vi setter stor pris på samarbeidet med dere i X-Way Sport & Fritid og ser frem til veien videre! 😊

Hei Katrine! 😊

Tusen takk for den fine tilbakemeldinga. Det er veldig kjekt å høyre at rapportane frå Trakk blir opplevde som enkle å bruke. Dei er utforma med tanke på god brukartilpassing, slik at det skal vere lett å forstå resultata og kva som må gjerast vidare for å betre resultata – raskt og effektivt.

Vi setter stor pris på samarbeidet med dere i Hjelpemiddelpartner.

Ha en fin dag videre!

Hyggelige og flinke folk

Hyggelige og flinke folk. Kunne vært mulighet for å prøve produktene over en kortere periode.

3. Februar 2026

Hei Arve! 😊

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.
Veldig kjekt å høre at du opplevde oss som hyggelige og flinke.

Vi tar også med oss innspillet ditt om prøvetid, og setter stor pris på slike tilbakemeldinger.

Ønsker deg en riktig fin dag videre!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr