Har købt et par begyndersko som sidder virkelig dårligt på mit barns fod. Skoene bliver ved med at falde af både når han kravler og går. Har været i kontakt med deres kundeservice som har været meget... Mehr ansehen
Nogen gange skal der være en dårlig oplevelse før det virkelig er muligt at lave god kundeservice. I forbindelse med en returnering, pga forkert størrelse, gik noget galt, så den nye størrelse dukkede... Mehr ansehen
Strømperne passer min søn så godt, normalt fald strømperne altid af men det gør minifus strømperne ikke. Derudover bevæger han sig mere sikkert med skoene på, og de har en god fleksibilitet og bevægel... Mehr ansehen
Fik disse sko til min datter. Kvaliteten var ikke super og passede ikke rigtig. Too bad, jeg bytter dem til noget andet. Dette kunne jeg ikke da deres hjemmeside ikke virkede. Jeg blev så konta... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Minifus er et aarhusiansk brand, skabt til at støtte børns udvikling gennem leg og bevægelse. Med nordisk design og omtanke skaber vi motoriske møbler, begyndersko og strømper, der gør hverdagen sjovere og mere inspirerende for både børn og voksne. Vi tror på, at de bedste øjeblikke skabes, når børn opdager verden på deres egne præmisser. Når små fødder tager modige skridt, når balance bliver en leg, og når nysgerrighed fører til grin og nye erfaringer. Hos Minifus handler det om at skabe rammerne for alt det – trygge, inspirerende og smukt designede.
Klostergade 70B, 8000, Aarhus, Dänemark
- info@minifus.dk
- minifus.dk
Hat 53 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Gode sko, hurtigt levering og venlig kundeservice
Gode sko som var nemme at gå i fra start. Hurtigt levering og venlig kundeservice.
Meget godt
Meget godt, godt produkt, levering var overraskende hurtig. Vil anbefale at købe fra dem
Hurtig levering og god kvalitet ♥️
Godt produkt, hurtig levering, nem hjemmeside
Det var let at finde, det jeg søgte på jeres hjemmeside. Leveringen tog kun få dage. Produktet - Minifus - er rigtig godt. Mit barnebarn fik dem på med det samme, da hun fik dem, og forældrene syntes, de var rigtig gode
Havde en dårlig pasform
Havde en dårlig pasform.
Dårlig kundeservice- besvarer ikke henvendelserne som lovet- går flere dage, hvor man rykker dem
Super lækre sko og til god pris
Super lækre sko og til god pris. Hurtigt levering 👏🏻
Professionel website/handel
Nem og overskuelig hjemmeside. Produkterne lever perfekt op til mine forventninger. Det er de første sko barnet har fået på fødderne, og hun er glad og tilfreds.
Glimrende oplevelse
Super god service, hurtig levering og vores søn elsker hans nye sko.
Fik ordren ret hurtigt og er tilfreds…
Fik ordren ret hurtigt og er tilfreds med hvor nemt det er at få skoene på 👍 Med alle andre sko vi har, tager det en evighed. 😅
Egentlig en ok oplevelse
Egentlig en ok oplevelse. Synes måske prisen er lidt høj ift. kvaliteten af skoene. En af “dutterne” under den ene sko var beskadiget og posen skoene kom i så beskidt ud. Ikke noget der har den store betydning, men det spiller alligevel ind på helhedsoplevelsen. Skoene er desværre heller ikke et hit, men det er selvfølgelig ikke minibus’ skyld.
Der var gået noget galt med min…
Der var gået noget galt med min bestilling, da fragtmanden skulle hente, så den var blevet væk. Kundeservice reagerede med det samme og jeg fik et par ekstra sko som “undskyldning”.
Super god service og rigtig fine sko!
De fineste små begyndersko.
De fineste små begyndersko.
De har en god bredde, god smidig gummisko, blød og fleksibelt overdrog.. som en lille sok. Vi kommer til at købe flere par ☺️
Gode sko
Fine sko og gør så den lille ikke glider.. sidder rigtig godt, bare lidt svært at finde str. På skoen som passer..
Very quick delivery, cute and comfy shoes!
Very quick delivery. The pre walkers are so cute, comfortable and easy to put on, love them!
Pengene værd
Godt produkt, fin rabatmulighed og super hurtig levering.
Syning gået op
Fine sko. Men den enes syning er gået op. Skrev til deres kundeservice fire dage siden og har slet ikke hørt fra dem.
Rettelse: fra 3 til 4 stjerner. De vendte tilbage efter 8 dage og har sendt mig et nyt par plus et par ekstra.
Hurtig levering og god kvalitet…
Hurtig levering og kvaliteten på skoene var god! Nemme at få på og de fungerer lige som de skal.
De bedste begyndersko og kundeservice i verdensklasse
Købte 3 par begyndersko. Mit barn plejer ikke at vil have almindelige sko på, men siger slet ikke noget til bære minifus. De sikrer han ikke glider på underlaget og giver god støtte om foden. Vi oplevede desværre at han gled ud af den ene model og kontaktede derfor kundeservice, om der var forskel på skoene. De tilbød med det samme ombytning til en anden model vi vidste fungerede til vores barn uden omkostninger. Kan varmt anbefale alle andre at holde hos minifus
Så fine ting
Så fine ting. Købte et par begynder sko til mit barnebarn, de levede fuldstændig op til forventningerne. Hurtig og professionelt levering m.m. Handler der gerne igen, de får mine bedste anbefalinger.
God kvalitet
Hurtig levering - tog kun lige lidt over et døgn.
Har bestilt til mine tvillinger, og skoene sidder rigtigt godt på dem begge. Min datter går med dem udenfor og de sidder godt på hendes fod. Min søn “numser” sig frem, så det er rigtigt godt at han har nogle “sko” på, så han ikke ridser sine fødder så meget.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.