Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har købt et par begyndersko som sidder virkelig dårligt på mit barns fod. Skoene bliver ved med at falde af både når han kravler og går. Har været i kontakt med deres kundeservice som har været meget... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nogen gange skal der være en dårlig oplevelse før det virkelig er muligt at lave god kundeservice. I forbindelse med en returnering, pga forkert størrelse, gik noget galt, så den nye størrelse dukkede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Strømperne passer min søn så godt, normalt fald strømperne altid af men det gør minifus strømperne ikke. Derudover bevæger han sig mere sikkert med skoene på, og de har en god fleksibilitet og bevægel... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fik disse sko til min datter. Kvaliteten var ikke super og passede ikke rigtig. Too bad, jeg bytter dem til noget andet. Dette kunne jeg ikke da deres hjemmeside ikke virkede. Jeg blev så konta... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für Babybekleidung

Vom Unternehmen geschrieben

Minifus er et aarhusiansk brand, skabt til at støtte børns udvikling gennem leg og bevægelse. Med nordisk design og omtanke skaber vi motoriske møbler, begyndersko og strømper, der gør hverdagen sjovere og mere inspirerende for både børn og voksne. Vi tror på, at de bedste øjeblikke skabes, når børn opdager verden på deres egne præmisser. Når små fødder tager modige skridt, når balance bliver en leg, og når nysgerrighed fører til grin og nye erfaringer. Hos Minifus handler det om at skabe rammerne for alt det – trygge, inspirerende og smukt designede.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

302 Bewertungen

1 Stern

Hat 53 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Fin til store børn

Skoene er af fin kvalitet, fin service, ikke en finger at sætte på firmaet. Købte 2 par til mit barn som lige er begyndt at gå, samt et par til min store pige. Fungerer upåklageligt til den store, men den bette kan ikke holde dem på, trods de passer i størrelsen. Øv.

4. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I do not recommend :(

I have a bad experience with this comapny :( I bought some shoes for my baby but they do not fit him and I wanted to send them back. I contacted the company and told them that I would like to send them back nd they never replied- I sent them another email asking for return label and they also did not reply:( Is this s scam?

26. April 2024

Minifusserne er bare super

Ved et tilfælde så jeg Minifusserne på nettet og bestilte 2 par til mit barnebarn. De passer perfekt og hjælper ham med at stå fast, når han nu begynder at gå rundt selv. Straks, da min datter så Minifusserne, gik hun på nettet og bestilte 3 par mere i større størrelser. Der var nemlig fødselsdagstilbud. Dertil kommer, at jeg bestilte dem en formiddag og modtog dem næste dag. Vi skal helt sikkert købe flere Minifusser.

19. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine futter og kanon kundeservice

Jeg bestilte tre par futter til mit barn før påsken og modtog dem imellem helligdagene i påsken. De passede desværre ikke da jeg ikke havde fået målt mit barns fod før jeg bestilte dem🙄 - min fejl! Jeg skrev så en mail til kundeservice omkring ombytning og der var lidt lang svartid - hvilket var forståeligt nok da det jo var henover påsken🤷🏼‍♀️ Da kundeservice vendte tilbage beklagede de meget det sene svar og kompenserede ved at sende 3 par futter afsted i den rigtige størrelse på deres regning!🤗 og jeg elsker allerede futterne!🙌🏼 mit barn er lige begyndt at rejse sig op af alting og de giver lige en ekstra støtte, så klart en kæmpe anbefaling herfra!!😊

5. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fine futter og mega god service

Super fine futter og mega god service.
Kom desværre til at bestille et par i en forkert størrelse, så jeg skrev til kundeservice. Desværre så de ikke mailen, før min pakke var afsendt. Da jeg havde modtaget pakken skrev de, at de ville sende mig et par i den rigtige størrelse, og jeg bare kunne beholde dem jeg havde bestilt forkert. Det ene par er sendt med i dagplejen og dagplejemor er kæmpe fan, da de er så nemme at give på, hvis vores datter får dem hevet af, samt de sørger for at hun ikke glider på deres gulv. Kan kun anbefale at købe herfra

8. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, jeg vender klart tilbage og anbefaler webshoppen til dem jeg kender med mini-fusser ! :)

4. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk serviceminded og hurtig levering

Jeg lagde en ordre hos minifus onsdag d. 27 marts. Jeg bliver efterfølgende i tvivl størrelsen på skoene og skriver derfor hurtigt til kundeservice for at se om de kan ændre størrelsen til en større. Jeg når dårligt at sende mailen før min ordre er afsendt og jeg tænker “sådan er det, jeg må sende dem retur, hvis de er for små”.
Dagen efter modtager jeg skoene trods det er skærtorsdag, så meget hurtig levering. Jeg er glad og tilfreds for de fine sko og beslutter bare at beholde dem og så må jeg købe nogle nye når han vokser ud af dem. Minifus kontakter mig så efter påsken og skriver at de desværre ikke nåede at se min mail, men at de som en ekstra service gerne vil sende et par i den større størrelse på deres regning. Det må man kalde fantastisk service. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi handler her🥰

27. März 2024

Begynderskoene sidder glimrende.

Jeg købte et par begyndersko i str. 18-19 og et par sommersko i str. 20-21.

Begynderskoene sidder super fint, og hans fod smutter sjældent ud af skoene, så dem er jeg rigtig glad for!

Sommerskoene er han stadig for stor til, men de ligner de almindelige begyndersko i form og sål, så de sidder formentligt også fint.

16. März 2024

Good customer satisfaction

Delivery was fast and I had a problem for which I contacted customer service and Lærke was very nice in solving the issue. Product wise I felt that the model figur was a bit small compared to model neutral even though they are of same number. But I was told its because of the model it feels like that but the soles are actually same size. I havent compared them with a scale to check by myself though. I would size up on figur model based on my experience :)

27. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kina produkter

Egentligt en OK sko.
Var dog lidt træt af at efter jeg havde bestilt - finder de selv samme sko på SHEIN og Temu til 36,00 kr. pr. par.

Så prisen matcher ikke helt den kvalitet man får + deres "Unikke Univers" er ikke så unikt og Aarhusiansk alligevel.

25. März 2024
Minifus-Logo

Antwort von Minifus

Kære Trine

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os 🙏

Visuelt kan vores designs godt ligne sko fra andre platforme, men vi har etableret et eksklusivt samarbejde med vores leverandør, hvor vi får produceret vores sko i fantastisk kvalitet hvad angår bomulden, samt vores silikone bunde, som er lavet uden flourstoffer eller andet skidt. Vi arbejder også på at patentere vores kommende designs, så den her slags misforståelser ikke forekommer i fremtiden 🤗

Vi kan ikke umiddelbart identificere et ordrenummer baseret på dit navn, da vi har haft rigtig mange kunder med det smukke navn, Trine 🥰 Vil du ikke skrive en mail til info@minifus.dk, så finder vi lige en hurtig løsning på din dårlige købsoplevelse, så du ikke har brugt penge på noget du ikke er tilfreds med 🙏

Hav en fantastisk onsdag 🙌🏻

Kh,
Lærke 🌻

Rigtig fin service.

Rigtig fin service.
Desværre kunne min søn ikke bruge 2 af de par jeg havde bestilt men jeg skrev til minifus og kunne bare sende dem retur og prøve en anden model 🤩

19. März 2024

Super fin service

Super fin service
Købte 3 par sko - det ene par var for store. Skrev en mail og de ombyttede uden problem - samtidigt fik vi lov til at beholde skoen som var for stor.
Hurtig levering samt modtagelse af nye sko gik hurtigt.
Vil varmt anbefale Minifus og ikke sidste gang vi handler hos dem.
Hele vejen igennem søde mails.

20. März 2024

Rigtig god kundeservice!

Jeg havde bestilt et par begynder sko til min søn, som desværre var for små. Jeg kontaktede kundeservice og fik sendt et nyt par i en str større med besked på at jeg bare kunne beholde de for små sko, hvis jeg nu kendte en anden der kunne passe dem. Tak til Lærke fra minifus ❤️

18. März 2024

Virkelig en god sutsko/sko 😊

Virkelig en god sutsko/sko 😊
Vil nok mest anbefale dem med langt skaft, hvis baby stadig kravler, da dem med kort skaft ryger hurtigt af.
Men efter min pige har fået dem på, er hun begyndt at stå mere sikkert selv 🤩

8. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr