Minidesign Bewertungen 81

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget personlig og nærværende service fra start til slut. Man føler sig virkelig i trygge hænder. Min familie har handlet her flere gange, og denne gang fik jeg ompolstret en skammel. Den blev leve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige fået polstret nogle møbler ved minidesign, har fået den bedste service og har lige modtaget mine møbler de spiller bare maks. minidesign holder hvad de lover og de lever top kvalitet! Tag enl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service fra første til sidste sekund. Vi fik rigtig god og ærlig rådgivning under første besøg i butikken, hvorefter vi fik mulighed for fremvisning af flere stole i vores lejlighed så vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er så glad for mine flotte 7'er stole fra Minidesign i Århus. God vejledning omkring valget af polstring, Kenneth er meget serviceminded og svarer lynhurtigt på Messenger. Tilmed blev blev stolene... Mehr ansehen

1. Polstergeschäft
  2. Polsterreinigungsdienst
  3. Geschäft für Second-Hand-Büromöbel

Vom Unternehmen geschrieben

Om Mini design Velkommen til Mini Design hjemmeside – Vi løser alt fra stoleflet, møbelrens, polstring af møbler og pulverlakering af møbelstel. Vi er en virksomhed, der er dedikeret til at hjælpe dig med at bevare skønheden og komforten i dine møbler i årevis. Vi forstår vigtigheden af at have smukke og funktionelle møbler i dit hjem eller virksomhed, og derfor tilbyder vi en bred vifte af tjenester til at opretholde og reparere dine møbler. Vores team af erfarne og professionelle håndværkere vil sikre, at dine møbler ser ud som nye igen. Vi er stolte af vores kvalitetsarbejde og vores engagement i at levere enestående kundeservice. Tak fordi du valgte Mini Design.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personlig service og flot håndværk…

Min familie har handlet her flere gange, og denne gang fik jeg ompolstret en skammel. Den blev leveret færdig - virkelig en god ekstra service. Håndværket er virkelig flot med sans for detaljen, og priserne er samtidig meget fornuftige.
Kan kun give mine bedste anbefalinger.

15. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God dialog omkring farvevalg på læder. Nem levering. Selv da der i farten ikke var taget stilling til dutter på stellet, blev der sendt nye dutter med filt uden beregning. Super service👍

20. Dezember 2025

Antwort von Minidesign

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at høre, at både dialogen om læderfarven og leveringen fungerede godt. Vi sender selvfølgelig gerne ekstra dutter med, hvis noget lige er smuttet i farten – det skal bare være i orden.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive, og du er altid velkommen igen.

Godt nytår

De Bedste hilsener

God service!

Bestilte 4 stole en fredag aften kl.21.30, og de blev leveret lørdag kl. 13.00. Fantastisk service !

22. November 2025

Antwort von Minidesign

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er fedt at høre, at leveringen gik så hurtigt, og at du er tilfreds med servicen. Tak fordi du handlede hos os!

Du er altid velkommen igen.

Fantastisk service

Minidesign har en hel fantastisk kundeservice. Vi opdagede et lille mærke på en af vores stole og da vi sendte et billede af stolen, fik vi straks besked om, at vi kunne komme og få en ny stol, hvis vi ville.
En butik der varmt kan anbefales.

23. Oktober 2025

Antwort von Minidesign

Tusind tak for de pæne ord.
Det betyder meget for os, at I oplever en tryg og ordentlig service og selvfølgelig skal det være i orden, hvis der opdages noget, der ikke lever op til forventningerne.

Tak fordi I tog jer tid til at skrive anmeldelsen, og I er altid velkomne hos os.

Super service,hele vejen igennem

Super service,hele vejen igennem
Stedet man vender tilbage til

23. Oktober 2025

Antwort von Minidesign

Tusind tak for de pæne ord.
Det glæder os virkelig at høre og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Meget professionel service

Meget professionel service, god dialog og øje for detaljen. Virkelig behagelig rådgivning i øjenhøjde. Minidesign ved hvad de laver. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi handler der.

20. September 2025

Ekstrem god service hos Mini Design

En virkelig god oplevelse at købe hos Kennet i firmaet Mini Design. God rådgivning, intet salgspres - sågar frarådet at købe plejemidler, som vi næppe ville få brug for og ekstrem god service hele vejen igennem. Kan varmt anbefale.

14. Juli 2025

Kompetent og venlig

Flot arbejde med vores sofa

9. August 2025

Hej Kjeld

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med resultatet på både sofa og puf i Kvadrat-stof. Vi sætter stor pris på din tillid til vores håndværk, og det var en fornøjelse at give møblerne nyt liv.

Vi håber, du får glæde af dem i mange år.

De bedste hilsner

Hurtig og effektiv ekspedition

Hurtig og effektiv ekspedition - produkterne ser rigtig fornuftige ud og virker til at være høj kvalitet - super rar og imødekommende Kenneth fra Mini Design ☺️

27. Juli 2025

Hej Mads,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse – både med ekspeditionen og kvaliteten af produkterne. Kennet sender et stort tak med på vejen 😊
Vi håber at se dig igen hos Mini Design!

Teamet hos Mini Design

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vejledning og kundeservice hos Minidesign

Var i Århus hos Minidesign for at se på 7' stole. Vi fandt synes vi, den farve som paasede til stuen og fik en god vejledning og behagelig kundeservice. Stole blev leveret samme dag. Vi fortrød vores køb efter et par dage, da 7' stole alligevel var for stilren, til vores hjem. Vi aftalte at levere stole tilbage og alt forløb med kunden i centrum. Alt i alt en dejlig oplevelse hos Minidesign.

13. Juni 2025

Hej Jesper,
Tusind tak for din ærlige og varme anmeldelse. Det betyder meget for os, at du følte dig godt vejledt og mødt med god kundeservice – også selvom det endte med en retur. Vi sætter stor pris på din tillid og åbenhed i processen.
Du er altid velkommen hos Minidesign, hvis behovet eller stilen skulle ændre sig igen 😊

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Levering samme dag som bestilling. Ikke sidste gang, vi køber herfra!

2. Juni 2025

Hej Emma,
Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os, at du havde en god oplevelse – og vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang 😊
Tak fordi du valgte Minidesign!

Fantastisk service

Fantastisk service, vi skulle have nye stole og var i tvivl om farven, vi fik lov at låne tre 7'er stole med hjem for se hvilken farve det skulle være.
Efter vi havde lånt dem i tre dage, fandt vi frem til den rigtige farve. Vi fik hurtigt levere vores 6 nye stole og alt var som det skulle være.
Jeg ikke i tvivl om hvor jeg skal købe stole henne næste gang, Minidesign er det helt rigtig sted.

9. Mai 2025

Hej Casper,
Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem! Vi er glade for, at du fandt den helt rigtige farve, og at vi kunne hjælpe med at gøre valget lettere.
Du skal være mere end velkommen næste gang.🌞🙂

Det spiller bare!

Det spiller bare!

Alle aftaler blev overholdt, og jeg er tilfreds med leveringen og det købte.

25. Februar 2025

Hej Marius,
Tak for din anmeldelse – hvor er det fedt at høre, at det hele spillede og levede op til forventningerne!
Vi sætter stor pris på din tillid og håber at se dig igen hos Minidesign 😊

God kundeservice

God kundeservice - har lige hentet mine 7’er stole, som fik pulverlakeret stellet i sort. Super flot resultat. Jeg vil bruge minidesign fremover 👍

10. April 2025

Hej Deniz,
Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med resultatet og oplevelsen hos os! De pulverlakerede stel i sort klæder 7’er stolene rigtig godt 👌
Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

Fantastisk og professionel service

Rigtig god vejledning, forklaring mm. da jeg besøgte butikken. Dertil god, fleksibel og imødekommende service ift. leveringstidspunktet for mine stole.

26. Februar 2025

Hej Sofie,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os, at du oplevede både god vejledning i butikken og fleksibel service omkring leveringen.
Vi er glade for, at du valgte Minidesign – og du er altid velkommen igen 😊

Kvalitet og service.

Har lige fået ompolstret 6 spisestolsstole, har fået den bedste service og har lige modtaget stolene - som nye. De levere super kvalitet til aftalt pris og tid.

30. März 2025

Antwort von Minidesign

Tak for din flotte anmeldelse, Lars! 🙌 Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet – det betyder meget for os. Dine Niels O. Møller Model 83 stole fortjener det bedste, og vi er glade for at have givet dem nyt liv. Håber, du får mange gode år med dem! 😊✨ Bedste Hilsner Kennet Minidesign

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr