Miniature Makes Bewertungen 178

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als Blender-hobbyist leek het mij leuk om een paar zelfgemaakte 3d-modellen te laten printen. De rok van één van de karakters was echter wat te dun - MM hebben het model toen zelf handmatig aangepas... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

The quality is good but I have to say that some of the products are badly described/too small. I mean paying 26 euros for a dragon that is a large creature and should be at least a huge creature is... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een aantal stls laten printen. Prijs kwaliteit ben ik erg tevreden over, snelle levering ook. Hele fijne uploader die jou gelijk de prijs per item geeft, deze lijkt echter problemen te hebbe... Mehr ansehen

1. Miniaturengeschäft
  2. Bastelgeschäft
  3. Hobbygeschäft
  4. Modellbaugeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Miniature Makes is een 3D Printservice waar je gemakkelijk je eigen model kan uploaden. Je krijgt van ons direct een prijs te zien bij de uploader. Hierna is het alleen nog een kwestie van bestellen, en wij ga voor jou aan de slag met het printen van je modellen. Wij zijn gespecialiseerd in het 3D printen met resin. Deze techniek is uitermate geschikt voor kleine modellen met veel detail. Hierbij kan je denken aan miniaturen voor tabletop games. Maar het is ook mogelijk om bij ons met filament te laten 3D printen, deze techniek wordt ook wel FDM genoemd. Deze techniek is geschikt voor grotere modellen. Dit zou terrain kunnen zijn voor je favoriete tabletop game. Maar ook de handgreep voor je keukenkastje. Kortom, je kan met 3D printen zeer veel. En wij willen het zo makkelijk mogelijk maken zonder een model te hoeven e-mailen. Gewoon uploaden en direct bestellen. Wij doen de rest.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Snel geleverd

Snel geleverd, mooie prints. Goede service. Er miste 1 object bij een grote bestelling, was geen probleem en werd direct nageleverd. Top!

19. Januar 2026

superscherpe details!

Ik heb een uiterst klein voorwerp (doorsnede slechts 6mm) in Resin Ultra Detail laten printen en wat ben ik blij met het resultaat. De details zijn superscherp geprint en met een mooi glad oppervlak, echt geweldig. Ik ben er super blij mee en ik kom zeker weer bij ze terug voor een volgende opdracht!

2. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Miniaturen besteld

Miniaturen besteld, na diverse “ we komen vandaag langs” meldingen nog geen levering. Als je bericht stuurt met een klacht dat de miniaturen er nog niet zijn krijg je terug:
Vervelend dat het nog niet binnen is. Kan ik ook niks aan doen. Neem maar contact op met postnl

1 keer bestellen maar nooit meer.

17. Januar 2026
Miniature Makes-Logo

Antwort von Miniature Makes

Beste Devon,

We vinden het jammer dat je onze communicatie als onvoldoende hebt ervaren. Dat is niet de ervaring die wij willen bieden en deze feedback nemen we mee om onze toon en uitleg richting klanten te verbeteren.

Ter verduidelijking: wij hebben aangegeven dat de bezorging na overdracht aan PostNL buiten onze directe invloed valt. Daarbij hebben we benoemd de zending te blijven volgen en vervolgstappen te ondernemen als de levering verder zou uitblijven.

De levering viel binnen onze vooraf gecommuniceerde en bij bestelling geaccepteerde termijn.

Heel mooi gelukt!

Heel mooi gelukt! Veel details zijn goed te zien. Bijna geen support-resten, afgezien van een paar kleine onopvallende en makkelijk weg te halen puntjes.

8. Januar 2026

Topervaring

Topervaring! De miniature is zeer nauwkeurig geprint en de kwaliteit is echt geweldig. Daarnaast was de levering ontzettend snel; ik had hem al 3 dagen na de bestelling in huis. Zeker een aanrader!

24. Dezember 2025

Fantastisch

Fantastisch! Heel blij met mijn mini, en tot mijn verrassing kreeg ik een tweede (gratis!) mini erbij opgestuurd. Bezorging was heel tijdig, klantenservice top. Ik zou dit bedrijf niets dan aanraden!

18. Dezember 2025

Goede kwaliteit & snel

Goede kwaliteit, en snelle levering. Ik wilde na het plaatsen van de bestelling toch nog wat toevoegen. Binnen een dag kreeg ik hierop een reactie Het werd positief opgepakt en keurig aangepast voor ons.

6. Dezember 2025

Absolutely excellent!

The minis were printed beautifully, and the service was very fast too! Thank you, I’ll definitely be ordering from Miniature Makes again.

9. Dezember 2025

Kwaliteit print

Kwam na een week binnen en was echt perfect! Alles was ook netjes afgewerkt en schoongemaakt. Met een schuurpapiertje en een dun laagje epoxy waren ook alle laagjes van het filament weggewerkt en nu ziet het er netjes uit. De details zijn er goed uitgekomen terwijl ik de standaard detail heb besteld. Volgende keer doe ik de ultra detail voor vergelijking maar ziet er goed uit.

8. Dezember 2025

fantastische service en kwaliteit

fantastische service en kwaliteit! heel erg blij met het resultaat. het was makkelijk om het gekozen model toe te voegen in de 3d editor. vervolgens kon ik een materiaal kiezen waarin ik dit wou printen.
Ik koos resin normale kwaliteit.
na 2 dagen is het miniatuur verzonden.
de kwaliteit is formidabel.

29. November 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr