Mindbody Training Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tijdens deze training rust en een open positieve sfeer mogen ervaren. de trainster weet met humor lucht te brengen en met haar oprechte betrokkenheid het aandachtig aanwezig zijn voor te leven. Het... Mehr ansehen

1. Meditationszentrum
  2. Notfalltraining
  3. Meditationslehrer
  4. Psychologe
  5. Schulungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

Meditatiecentrum Deventer is gespecialiseerd in mindfulness-, compassie- en traumasensitieve trainingen. Onder begeleiding van Mariet Rutten kun je terecht voor erkende MBSR-, MBCT- en Trauma Sensitieve Mindfulness-programma's. Door te werken met kleine groepen ontstaat ruimte voor persoonlijke begeleiding, verdieping en een veilige leeromgeving. Voor professionals biedt het centrum tevens geaccrediteerde nascholingen gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ontdek het volledige aanbod op MindBody Training of bel voor een vrijblijvend informatiegesprek.

Hervorragend

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

wijs en leerzaam

Het was een zeer waardevolle training bij en met Mariet. Zij belichaamd Mindfullness, met humor, ervaringen klare taal zonder zweverig te worden. Het geeft me meer inzicht en tegenwoordigheid van geest en dat geeft rust en ruimte om beter in balans te blijven. Daarnaast geeft het mij minder stress en beter slapen en meer voldoening in mijn leven. In een andere recensies kwam ik nog tegen authentiek, respectvol, zelfcompassie, open en eerlijk. Klopt allemaal!!

29. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik vond het een waardevolle training…

Ik vond het een waardevolle training met veel interessante theorie en prettig afgewisseld met oefeningen die je ook fijn thuis kon doen. Mariet weet een prettig en veilige sfeer te creëren in de fijne ruimte in Lochem en ze heeft veel kennis en ervaring. Mijzelf te mogen zijn was voor mij ook heel fijn. Alles is goed!

4. Januar 2026

Antwort von Mindbody Training

Dankjewel Sandra voor deze waardering, met elkaar maken we een training waardevol door actieve bijdrage. Dankjewel ook voor wie je bent in persoon! Dat geeft mijn werk als trainer extra glans ;)

Ontspannen en leerzaam

In een kleine setting, waarbij theorie en oefeningen afwisselend een duidelijk beeld van Mindfulness geven. En hoe je dit in je dagelijkse leven kan toepassen. De lessen van Mariet zijn ontspannen en er is veel mogelijkheid om vragen te stellen en individueel te ervaren.

15. Dezember 2025

Antwort von Mindbody Training

Dankjewel Saskia voor deze mooie waardering, veel dank voor je persoonlijke input, je gedeelde ervaring(en) en verdiepende vragen ook vanuit je professionele achtergrond. Het maakt mijn werk alleen maar uitdagend en houdt me scherp ;)

Hele fijne ervaring bij Mariet

Hele fijne ervaring bij Mariet. Ze belichaamt Mindfulness en dat merk je in de manier waarop ze les geeft. Ze heeft duidelijk veel ervaring en is kundig. Wat ik fijn vond is dat ze niet zweverig is en heel flexibel is in haar lessen. Ze voelt goed aan wat de groep nodig heeft en benadert het met de nodige humor. Dank Mariet!

10. April 2025

Antwort von Mindbody Training

Dankjewel Jorinde, het was fijn je in de groep te hebben! Succes met je opleiding!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meer ontspanning, rust en zelfcompassie

Ik heb de 8-weekse MBSR training bij Mariet in Deventer gevolgd en dat heeft me veel gebracht. De oefeningen die ik elke dag blijf toepassen, hebben me meer ontspanning en rust gebracht in het dagelijks leven. De duidelijk uitgelegde theorie erachter helpt je de oefeningen beter te begrijpen en op de goede manier toe te passen. Meer ontspanning en rust maken het ook makkelijker voor mij om meer compassie, aandacht en mildheid voor mezelf te hebben en naar mijn lichaam te luisteren ipv. alleen in mijn hoofd te blijven. Dankjewel Mariet voor je enorme bijdrage hieraan.

8. April 2025

Antwort von Mindbody Training

Heel graag gedaan Annelies en dank voor je open en heldere review en... jouw enthousiaste input in de groep ook in de pauzes ;) Dat maakt mijn werk als trainer alleen maar leuker!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Minfulness sessie via Mariet is goed…

Minfulness sessie via Mariet is goed bevallen. Ze is heel open en down to earth. Het heeft mij meegeholpen om een lastige periode te overwinnen. Dankjewel daarvoor.

30. Januar 2025

Antwort von Mindbody Training

Dank Richard voor je openhartigheid! Heel graag gedaan en het is prettig werken met je...

Mindful verder...

De training is interactief en wordt gedaan in een kleine groep. Hierbij wordt een veilige sfeer voor eenieder gecreëerd. Er is ook oog voor het individu. De training geeft handvatten om stress te herkennen, te reguleren en veel meer in het hier en nu te zijn. Dit alles zonder dat het zweverig wordt.
Mariet heeft de nodige levenservaring en benaderd zaken luchtig en met gepaste humor. Ze weet een prettige, open sfeer neer te zetten en heeft kennis van de materie. Ik vond het een aanrader.

13. März 2024

Antwort von Mindbody Training

Dankjewel E. voor deze review én jouw deelname. In de interactie met elkaar maken we er een vruchtbare training van. Dank voor jouw waardevolle persoonlijke input en vragen ;)

MBSR training

Heb de 8 weekse MBSR training bij Mariet mogen volgen. Door haar inzichten en andere kijk op stresservaringen en duidelijke keuzes in het verzachten daarvan, durf ik te zeggen dat het mijn leven ten dele verandert heeft en dan met name meer innerlijke rust gegeven heeft. Mariet kan de theorie achter het "In het nu leven" zo mooi vertellen dat je tijdens elke trainingsavond letterlijk aan haar lippen hangt. Heb de trainingsavonden ervaren als zeer rustgevend en ontspannend. Een ervaring die zinvol is voor de rest van je leven.

13. März 2024

Antwort von Mindbody Training

Dankjewel Ron voor deze heldere review. Blij dat je mijn 'verhaaltjes' kan waarderen en mooi te zien hoe je gaandeweg de training steeds meer in ontspannen modus ging. Je mag trots zijn op jezelf en je resultaten!

Goede docente

Goede docente. Veel kennis over wat stress doet met je lichaam en wat je kan helpen om meer rust te ervaren.

16. Dezember 2023

Antwort von Mindbody Training

Dankjewel Roely! Goed te horen dat jij als hulpverlener uit deze training nog het een en ander mee hebt kunnen nemen. Het was een fijne ontmoeting met elkaar. Alle goeds!

Een aanrader!

Ik heb getwijfeld of ik de mindfullness training wilde gaan doen, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik heb er veel van geleerd. Mariët is een prettige en kundige docent. Haar manier van werken sluit goed bij mij aan. Ik ben zo enthouisiast, dat ik de vervolgcursus ook doen.

13. November 2023

Antwort von Mindbody Training

Dankjewel S, ook voor je enthousiasme in de groep en je doordachte vragen. Maakt het voor mij als trainer een uitdaging! Verheug me nu al op de vervolgtraining met elkaar...!

Mindfullnestraining

Recent heb ik een mindfullnestraining bij Mariet gevolgd en heb hier veel aan gehad, Mariet gaf goede uitleg met voorbeelden en soms de nodige humor.
Dit alles op een open en natuurlijke manier met oprechte aandacht.
Ik kan iedereen met stressklachten, maar ook zonder, aanbevelen om deze training te gaan volgen.

7. November 2023

Antwort von Mindbody Training

Dankjewel voor je waardevolle recensie! Het was fijn om met je te mogen werken.

Meer rust en zelfinzicht

Zo af en toe ontmoet je in je leven iemand die van nature een trainer/coach is. Iemand die oprecht en authentiek is. En die ver uitstijgt boven de trainers/coaches die vanuit aangeleerde technieken werken. Mariet behoort zondermeer tot deze buitencategorie.

Zij weet op een plezierige en natuurlijke wijze de rust en de ruimte te bieden om op een veilige manier zelf op innerlijke ontdekkingstocht te gaan. Mariet heeft mij geholpen om op een voor mij hele nieuwe manier zelfonderzoek te doen. Daardoor heb ik meer rust en zelfinzicht gekregen. Ik kan Mariet dan ook van harte aanbevelen.

2. Juni 2023

Antwort von Mindbody Training

Dag Arnold, ik word er stil van, wat een groot compliment dankjewel. Het is fijn om iemand als jij te mogen trainen in meer zelfbewust wording. Die houding vraagt om motivatie en bereidheid in groei, je mag ook jezelf een compliment geven dat je door je eigen processen en volhardend door de weerstand bent gegaan, erbij stil te staan, zijn en het lef hebt om zover te komen op je pad in leven. Het verrijkt mijn werk weer....

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mindfulness, een luisterend oor en maatwerk

Bij Mariet kan je je verhaal kwijt. Vervolgens beoordeelt ze wat nodig is. Waar ik kwam voor MBCT, werd dat in mijn geval maatwerk. Elke week theorie en bijbehorende oefeningen. Belangrijk daarbij is dat je oefent. Het komt uiteindelijk vooral op jezelf neer, daarbij begeleidt door Mariet. Vervolgens laat ze je los en kun je het alleen af. Mij heeft dat geholpen met het beginnen loslaten, de focus minder op de tinnitus. Dat was waarom ik Mariet benaderd heb, maar het brengt mij meer dan alleen dat.

19. Mai 2023

Antwort von Mindbody Training

Oh Guido, wat een mooie review, dankjewel voor het open delen van je proces! Blijf oefenen je bent goed bezig!

Aanrader

Ik heb de MBSR-training met veel plezier gevolgd. Mariet is een betrokken en humorvolle trainster, met veel (levens)ervaring. Ze is respectvol, open en eerlijk. Bovendien heeft ze oog voor de individuen én het groepsproces. Ze weet theorie en praktijk goed te vervlechten en improviseert als het nodig is. Dankbaar voor de ervaring!

18. April 2023

Waardevolle training

Ik heb de compassietraining / heartfulness bij Mariet gevolgd. Bij aanvang van de training had ik veel klachten van overspannenheid. De training is een hele mooie verdieping voor mensen met mindfulness ervaring. Naast het hervinden van een rustpunt, opende deze training mijn hart meer, waardoor dankbaarheid en genieten meer op de voorgrond kwam te staan en mijn contacten verdiepten. Ik zie alles weer meer in perspectief, ook als het wel veel is. Mariet is een fijne trainster, zij ontvangt je in een kleine groep in een fijne ruimte aan huis, heeft een open houding met humor en er is voldoende ruimte voor het delen van jouw ervaringen. Ook gebruikt zij haar eigen levenservaring en ervaring met compassie als middel in de training.

11. Dezember 2022

Antwort von Mindbody Training

Dankjewel K voor deze waardevolle review en de inkijk in je persoonlijke visie en ervaringen. Het was me een genoegen deelgenoot te mogen zijn voor even op je pad. Alle goeds...

Bijzonder verrast

Ik ging hier naartoe met een duidelijk doel en werd bijzonder verrast door de lessen en de meditaties die ik te leer kreeg :-) en wat ik het beste kan doen met mijn (traumatische) ervaringen die ik in mijn jeugd heb gehad. Ik ben rustiger, gelukkiger en vrolijker geworden en had nooit gedacht dat mij dit zo goed zou helpen en ook zo snel! Gezien dat ik al ruim 15 jaar met deze ervaringen heb moeten dealen, ben ik echt bijzonder verrast door hoe ik er nu in sta en terugkijk naar deze ervaringen die ik heb gehad. Ik ben liever voor mezelf geworden en daarbij dus ook naar anderen toe. Win-win denk ik zo :-) Zelfcompassie is de werkelijke gouden tip!

25. Dezember 2022

Antwort von Mindbody Training

Hoi Michelle, wat een mooi kerstkado deze review dankjewel! Je hebt me voor een uitdaging gesteld en ik ben verheugd dat je de training zo positief hebt opgepakt en hebt ervaren. Je kan trots zijn op jezelf!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne groep met ruimte voor persoonlijke vragen.

Zelf heb ik de 8 weekse mindfullness basis training gevolgd. In een kleine groep was er afwisselend aandacht voor theorie en oefeningen. Wat mij betreft goed in balans. Er was ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen. Wat ook voor de anderen in de groep weer leerzaam was. Een aanrader voor iedereen.

5. Dezember 2022

Antwort von Mindbody Training

Dankjewel Roos voor deze waardevolle review.

Mindfullness training

De trainster is een hele fijne, rustige, oprechte en open vrouw. Ze geeft de trainingen met heel veel passie en liefde. Ze weet je op de juiste momenten te raken en je ogen te openen. Hierdoor krijg je meer rust en balans in je leven. Je ziet, hoort ruikt en proeft weer alles intenser, omdat je weer bewust wordt wat je doet. Niks moet en alles mag. De groep was heel fijn er was tijd voor ieder zijn verhaal en iedereen ging respectvol met elkaar om.

21. Juni 2022

Antwort von Mindbody Training

Dag Michiko, dank voor je oprechte review en mooi dat je ook de zintuigen én het effect benoemd vanuit meer bewustwording. Het was fijn dat je lid van deze groep was.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundige trainster voor een goede training.

Kundige trainster die mij heeft geholpen om meer rust te krijgen, bewuster de dag te beleven en meer te genieten van wat er zoal gebeurt.
Trainingen waren goed voor de groep, maar zeker ook toegespitst op de individu waar mogelijk. Zodoende is de training voor iedereen een goed aangesloten training geweest met maximaal effect.

27. Juli 2022

Antwort von Mindbody Training

Dankje Gerwin voor deze mooie review

Leuke en leerzame ervaring

Interessant om in aanraking te komen met mindfulness. Rust, stilstaan en in verbinding komen met mijzelf. Deelnemen in een groep was erg prettig. Fijne groep en bijzonder om te ervaren hoe verschillend mensen aan slaan op verschillende vormen van meditatie. Trainster Mariet is vriendelijk en kundig. En is in staat om te levelen met de deelnemers en om ons van inzichten te voorzien.

18. Juli 2022

Antwort von Mindbody Training

Dankjewel Luuk, ook voor je eigen inbreng mét humor!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr